Каракачанов и Кунева поотделно: Сбогом власт! Ако...

ДБГ ще се оттегли, ако на ивота има по-малко от 200 000 гласа
17 окт 2016 13:07,
127
Каракачанов и Кунева поотделно: Сбогом власт! Ако...
Снимка: архив Булфото

Съпредседателят на Патриотичния фронт Красимир Каракачанов и лидерката на ДБГ Меглена Кунева обявиха независимо един от друг, че партиите им са готови да напуснат управлението.

На пресконференция в централата на партията си Кунева съобщи, че Движение "България на гражданите" ще излезе от управлението, ако на президентските избори спечели по-малко гласове от тези на последните два вота.

Още по темата

Зам.-шефа на ДБГ Димитър Танев припомни, че на парламентарните избори РБ е взел  8,8 процента, а на местните - 200 хил. гласа. Чувствително по-слаб резултат би било 160 хил. гласа, обясни той и уточни, че 199 хил. не е значително по-слаб резутат, съобщи БТА.

"Като знак на подкрепа за участието на Блока в настоящето управление от ДБГ ще приемат съизмерим или по-добър резултат на кандидатпрезидентската двойка от този на предходните два избора", каза Кунева.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов и днес потвърди, че Патриотичният фронт ще напусне властта, ако отпадне ограничението за разкриване на секции в Турция.

"Ние предложихме да няма ограничения за българите в страните - членки на ЕС, но да се контролира процесът в Турция. Върне ли се в съседна Турция безразборното създаване на секции и безконтролното гласуване, това за нас означава договорка на ГЕРБ с ДОСТ, Доган и Ердоган, и ние напускаме. Ние не можем да подкрепяме правителство, което позволява това", каза Каракачанов, цитиран от пресцентъра си.

Вчера пък лидерът на БЗНС Николай Ненчев обяви, че  партията му ще предложи на партньорите си от Реформаторския блок, при изчерпване на всички останали възможности, да се обяви за предсрочни парламентарни избори през пролетта на следващата година.

Според земеделците това бил най-демократичният начин за излизане от политическа криза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
0
 
! Отговори
безродника преди 7 години
Ето ти малко и много груба сметка..... За последните 5 години съм изпратил 94 000 долара на "българския народ".. Само от ДДС.... България е спечелила 18 800 долара x 1,7 лева = 32 000 лева грубо сам дал на България. "ТИ" визирам средно статистически човек в БГ с 600 лева месечно, заплата 7200 лева годишно (1440 лева ДДС на година за 5 години е 7200 лева.... Значи аз средно съм дал на Държавата повече от 4-*** работещи в България . Е ;)......
89
0
 
1
 
! Отговори
безродника преди 7 години
Е как да ги наливам в пенсионни фондове... Като майка ми с 52 години трудов стаж (акушерка и медицинска сестра (14 години след пенсия работи получава 296 лева пенсия, а баща ми с 30 години по дупките и мините получава 430 лева).... Като събера пари купувам апартамент и го давам под наем. Направил съм 5 жилища за 12 години навънка. Плащам си данъка годишния и ми е ок.
88
0
 
0
 
! Отговори
До 107 безродника преди 7 години
Ти може да пращаш в България 20-25 хиляди долара, но те не влизат нито в здравната каса нито в пенсионния фонд. Излиза че децата на тези пенсионери които работят в България заработват пенсиите и на тези пенсионери чийто деца работят в чужбина.
87
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тая лъжкиня Кунева-Пръмова ... по корем ще лази, но да е във властта, независимо с кой."---А-а-а, и по гръб, и по гръб ще лази (пардон, ще лежи) и на 4 крака ще лази (ще застава), но да е във властта, НЕЗАВИСИМО С КОЙ.
86
1
 
2
 
! Отговори
един Българин преди 7 години
До безродникаТи тия пари ги пращаш на роднините си, а не на България. За да живеят роднитите ти по-добре. Това не помага на България по никакъв начин. С една дума ни казваш "Ако моите роднини в България са богати - тогава България ще бъде добре". Абсолютни глупости. Какво полоучи българския народ от това че ти пращаш пари от чужбина? Получили са ги семейството ти. Кажи ми ако не съм прав къде греша.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е па нема да глсувам. Искат със закон принудително да ме накарат да ходя да гласувам, а те дори няма да влизат в парламента. Тия хора не разбрах, че ние мсе ги изпратили там - в парламента. И сме го направили затова за да помагат на България, а не да протестират и да бойкотират парламента. И после искат избирателна активност от народа. Няма да го бъде. И ако не сме ги изпратили ние там дас работят за България да признаят, че са чрез корупция в парламента.
84
2
 
0
 
! Отговори
до безродника преди 7 години
Недей да се пенявиш , ами гласувай за местните си господари.Ако изобщо имаш право.И си 3аври доларите от3ад.Подпомагаш държаватаа та е мащеха и Българоубийца.3атова ДГD!
83
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
няма да има парл избори в името на кокала ще стискат до последно защото посленяма нс това сьс заплахите са ала бала за глупаците спете спокоино ще си стоятима още еврофондове
82
5
 
3
 
! Отговори
безродника преди 7 години
Абе 105 Анонимнико. Годишно пращам в България 20-25000 $ отвън... защото съм безродник ли, *** смотан. Храня 2 семейства тук..... Ако не сме българите в чужбина да наливаме пари в България директно на хората и пенсии няма откъде да има. Какво значи, че като съм на 5 000 км незнам какво става в държавата ли. В коя ера живееш. В каменната или информационната. Когато дадеш за България колкото аз съм и дал тогава *** да ме наричаш безродник. Как да нямам право да гласувам и да ми забранят.
81
3
 
10
 
! Отговори
хахахахахахахахахаха преди 7 години
Всички бягат от Бай , а Радан направо му е.. мамата ... на нацията. Дали ще добута до изборите този загнил политически труп?
80
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите в чужбина нямат право да гласуват!Те са направили своя и3бор, напускайки България!Не е морално те да и3бират , а ние да страдаме!Не са никакви Българи, а бе3родници!!3ащото никога няма да бъдат като свои в чуждите държави.
79
1
 
12
 
! Отговори
долни лъжи преди 7 години
Тая лъжкиня Кунева-Пръмова за нищо няма да изпусне властта и кокала, от който ръфа. С цената на всичко по корем ще лази, но да е във властта, независимо с кой, и да ла'па. Не й вярвам НИТО дума на безкрайните долни лъжи. Същети като нея са Зеленогорски и другите политически трупове, които повече няма да видят власт през крив макарон, затова са се вкопчили във властта като удавник за сламка.
78
3
 
5
 
! Отговори
Даниел преди 7 години
Явно са се наговорили я с БСП, я с ДПС и сега са решили да се пришият към друга групичка.
77
0
 
15
 
! Отговори
свински черва преди 7 години
Куневистът Найден Зеленогорски е назначил за свой сътрудник в Парламента дъщерята на кмета на Плевен Георг Спартански - Цвета Георг Спартанска. Въпросната е на около 25 години и не се знае дали е работила нещо. Ако Зеленогорски не успее отново да се намърда в Парламента, най-вероятно Спратански ще му върне жеста като го назначи за зам. кмет, тъй като Зеленогорски е негоден за нищо. Оплели са се като свински черва.parliament.bg/bg/parliamentaryregister
76
3
 
6
 
! Отговори
касандра преди 7 години
Трябва до се въведе закон според който тези които имат двойно гражданство но живеят из вън България да имат право да гласуват само за една от страните. От къде на къде този които гласува за Ердоган ще гласува и за български президент.Какво го топли кой ще кара влака в една държава която е напуснал от години.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко каза Радан ,ко ??? ХАХАХАААА
74
0
 
2
 
! Отговори
байхърльо до 28 преди 7 години
Турция не е в ес.анадънмо
73
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе как ще напуснат властта бе, така ли се пуска келепира? Те Патриотите даже ходиха да искат министерства от Бойко, пък вие вярвате че ще се пуснат от хорото! Няма такова нещо, ще стискат властта със зъби и нокти, тя Кунева без власт ще загине бе, направо инфаркт ще получи!
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kuneva pramova e da6na kato nadeto mihsilova tu kostov to petar stojanov kuneva tu zara tu padara tu boiko. Tu nasam tu natam samo na vlast a reaktorite gi spra tja no ne nakasana ot gerb samo dr komunjagi se spomenavat ov4arov pi4a tn
71
0
 
7
 
! Отговори
Mopcku_ преди 7 години
Мис *** от сега да си прибира дрипите. Не ги разбирам как може да са толкова чак пък жадни за власт