Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!

Премиерът се доверил на службите за експулсираните
Обновена: 20 окт 2016 21:02 | 20 окт 2016 20:52, Петя Славова
127
Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!
Снимка: Hurriyet daily

Трябва да се доверяваме на службите, заяви министър-председателят Бойко Борисов в поискан коментар за върнатите в последните дни турски граждани, пише БТА.

"Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря. Има политическо ръководство, има експерти, които много добре знаят какво правят и кой какъв е. Знам, че правим всичко възможно да връщаме обратно, въпреки че нямаме споразумение за реадмисия с Турция, хора, които се крият в камиони и напускат границата.

Още по темата

Защото бежанските ни лагери са препълнени, защото там, където решим дори палатки да направим, веднага излизат на протест, хората негодуват.

На кого да угодим сега - на тези, които казват, че всеки, влязъл нелегално, трябва веднага да отиде от другата страна на границата, или да кажем и ние: "Добре дошли, елате всички при нас" и да ги разселим в България!? Да престанат да се правят внушения от хора, които изобщо не разбират от тази работа, хора с големи амбиции, които много лично приемат всичко!

Много им е лесно на някои да се правят на големи демократи или още по лошо - на големи специалисти. По-голям демократ от мен няма и полагам огромни усилия да запазя целостта на България и спокойствието на хората", заяви  Борисов, цитиран от правителствения пресцентър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова критики към правителството за върнатия по-рано турчин и ето отново същата подлост. Върнахме интелигентни, образовани турци, които сега напразно са издирвани от близките им. Изпратихме ги.на сигурен затвор(най-малкото), а държим разни "афганистан, талибан, муджехидин"? Друга държава да е върнала на Турция политически бегълци? Ердоган даде ли някакви доказателства за престъпна.дейност на тези.хора, решили, че бягат в правова държава?
62
0
 
8
 
! Отговори
Ужас преди 7 години
Бойко е в такава паника, че вече лъже най-безогледно! Айде дръж се като мъж, кажи си истината! Признай си, че Ердоган ти е казал да му връщаш противниците, иначе ще ни залее с бежанци! Какво ни приказваш приказки от хиляда и една нощ!То да си премиер, не е само да цуцаш пари от ЕС и да се биеш в гърдите какво си направил с тях! Иска се да се взимат трудни и отговорни решения понякога!Миш0к!
61
0
 
9
 
! Отговори
правда преди 7 години
САЩ ЗАЩО НЕ ДЕПОРТИРА ТОКОВА ВРЕМЕ Г Ю Л Е Н ???
60
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е как пък си избрахте да върнете тези ( от претъпканите центрове ) които му трябват не Ердоган! Подлизурковци !
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А може би сделка с "демократа" Ердоган срещу сигурен турски вот за ГЕРБ. Да не говорим, че в държава почти в гражданска война, без никаква демокрация и все по-голяма ислямизация, ние ще провеждаме демократични избори!!! Брутално!!
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като 91!
57
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А хиляди алахакбарци добре дошли? Какво се случи с тази страна?
56
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бъчварова и Бойко са срам за България.***.Това е краят на продажното Ви управление.
55
2
 
21
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 7 години
Ей Бай Х, Радан Кънев ти даде най-точната характеристика! Ти си просто един некадърен,подъл, и безкрайно *** Бай Х и нищо повече! Дано хората най-после се усетят, защото ти си ни приготвил за президент Мама П. И тогава Бай Х и Мама П ще ни дойдат малко повече!
54
1
 
24
 
! Отговори
se преди 7 години
Срам за България е ,че се продадохме за чужди интереси.Решението да ги екстрадират значи че са ги осъдили на смърт или затвор.Защо тези хора са участвали в заговора задава ли си някой въпроса от нашите политици.Борисов е виновен и трябва да подаде оставка.Турция е голяма страна и мощна но трябва ли да сме наведени???Отвратен съм от външната политика на герберистите.Все се пъхат в миризливите игри на големите сили.Да за НАТО и ЕС но не изтривалки на Обама,Меркел или Ердоган.Срам генерале.
53
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добра новина е ,че са депортирани турци или други тъмни на цвятлошата е,че са ужасно малко.
52
9
 
5
 
! Отговори
duhku4e преди 7 години
Каза Главоча!Много им е лесно на някои да се правят на големи демократи или още по лошо - на големи специалисти. По-голям демократ от мен няма и полагам огромни усилия да запазя целостта на България и спокойствието на хората", заяви Борисов, цитиран от правителствения пресцентър.
51
0
 
32
 
! Отговори
Az преди 7 години
Има ли реална заплаха за целостта на страната и това официално признание ли е, че съществува такава и в какви преговори и с кого, е Бойко Борисов
50
16
 
5
 
! Отговори
_Революционер_ преди 7 години
На кой ли пък му пука за някакви си турци, да ги връщат, турчин в България няма право да се укрива.
49
0
 
26
 
! Отговори
ДК преди 7 години
Обръщам се към всички гюленисти и набедени за такива, НЕ БЯГАЙТЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, ТУК ЩЕ ВИ ХВАНАТ И ВЕДНАГА ЩЕ ВИ ВЪРНАТ НА ТАЙИБ, А ОНЯ ЩЕ ВИ ОТРЕЖЕ ГЛАВИТЕ. ПО- СКОРО БЯГАЙТЕ ПРЕЗ АЛЕПО ИЛИ МОСУЛ, ПО МОЖЕТЕ ДА ОЦЕЛЕЕТЕ.МОЛЯ ВИ ДА НИ ПРОСТИТЕ, НИЕ, НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ ВИ СЪЧУВСТВАМЕ, НО НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ, ДУША ВЕЧЕ НЕ НИ ОСТАНА ОТ УПРАВНИЦИТЕ НИ АЛЧНИ И ПРОДАЖНИ.
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите винаги се навеждат на управляващите. А и такова нещо като независима журналистика няма!
47
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво нещо са медиите. Един и същи типаж представен в две различни фигури - Жорж Ганчев и Тик.вата в единия случай беше подложен на присмех, а в другият ни се предлага като сериозна възможност за страната и се полага безпрецедентна грижа за неговия имидж.
46
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей, човек, извинявай! Спирам с дивотиите! Надявам се да не съм те засегнал... Сори! Лека вечер и успешен ден утре :) Бъди жив и здрав ти и цялото ти семейство! Зло под камък!
45
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И кажи на майка си, като ти изнасяме 40 да не скача да ми дyва, че не е прилично. Аз все пак съм възпитан човек!
44
0
 
28
 
! Отговори
НА КОГО ДА УГОДИТЕ преди 7 години
ЛИ господин премиер? Слушайте гласа на народа. Не трябва да правите референдуми по въпроса за бежанците!Само прочетете по форумите какво искат хората от какво се страхуват! Според мен няма нито един коментар "ЗА" за прием и настаняване.Само си помислете Че след няколко години броят на християните дори в парламента ще се броят на пръсти!Защото така подхранвате етническите партии.Ние можем да сме толерантни към бежанците Но те към нас никога няма да бъдат!Не смесвайте 'различни светове!