Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева

Кандидатът на ГЕРБ иска подкрепа от "неподкрепилите никого"
Обновена: 7 ное 2016 16:29 | 7 ное 2016 15:52, Веселина Йорданова
149
Очаквано: Реформаторите без ДСБ зад Цачева
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Реформаторският блок ще подкрепи Цецка Цачева на втория тур, обяви лидерът на СДС Божидар Лукарски след Изпълнителен съвет на РБ.

Още по темата

За него на "Раковски" 134 дойде самата Цачева с вицето си Пламен Манушев. На Съвета не участва ДСБ, но беше здравният министър Петър Москов. 

"Призовах лидерите на РБ, без Радан Кънев, да призоват гражданите, които не желаят отново управление на ДПС и БСП, да ни подкрепят", заяви Цачева, според която изборът е ценностен - има двойка на левицата, подкрепена и от ДПС, и на десницата.

"Нашата двойка гарантира европейското развитие на България и членството в НАТО", каза още тя.

Според кандидата на ГЕРБ обществото ни има нужда от справедливост, което за нея означава продължаване на реформата за съдебната власт.

"Няма да се подвоумя, ако е необходимо, да използвам правомощието на президента да внеса и законопроект за изменение на Конституцията", заяви тя.

Цачева се обърна към активните, към младите хора, към гласувалите с квадратчето "Не подкрепям никого" да я подкрепят на втори тур.

Тя обяви и че е готова да се срещне с кандидата на Блока Трайчо Трайков, за да го пита иска ли червен генерал да стане президент.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До наивностНикога Кънев! Тия са изкусни манипулатори. Никога няма повече да им се връзвам.
37
0
 
32
 
! Отговори
обещания преди 7 години
"продължаване на реформата за съдебната власт" обещава Цачева.Тя много бързо забрави,че реформата беше спряна от ГЕРБ и затова министър Христо Иванов си подаде оставката,а ДСБ мина в почти пълна опозиция. Освен това реформата не е в правомощията на президента.
36
0
 
0
 
! Отговори
Отг преди 7 години
До gtfБезкрайно, космически *** и безмозъчен.
35
1
 
25
 
! Отговори
Край преди 7 години
Реформаторите от две години са във властта - знаете ли нещо да са реформирали. Сигурно Кунева си е реформирала кухнята или Москов жена си.
34
1
 
30
 
! Отговори
гражданин преди 7 години
Смятах че от Гербавите има и някой с достойнство .......НЯМА , а и власт искат......кръвопийци!!!!!!
33
1
 
10
 
! Отговори
наивност преди 7 години
До Чао - ...Кънев но само ако гарантира радикална съдебна реформа и политици в затвора!!!"Значи, работите срещу себе си. Кънев не е в състояние да гарантира реформи, той е политически немощен, няма никаква маса избиратели, да не говорим за критична маса. Това трябва да се осъзнае за да не искате нещо, което не могат да ви дадат.
32
1
 
21
 
! Отговори
gtf преди 7 години
колко *** гербав комунист трябва да си, че да гласуваш по партийно поръчение, не по разум, не по съвест...
31
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да повярвам, че това недоразумение на БКП с Раб-Фак има изобщо шанс да ни представя пред света. Ще потъна в земята от срам. Ще гласувам за генерала - поне някаква дисциплина има и е служил на Родината, не на партията.
30
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама наглите гербаджийски *** как лъжат! Целия вот в Турция и ромите у нас са гласували за тях! Иначе нямаше да вземе и 5%.
29
2
 
23
 
! Отговори
Чао преди 7 години
Бита карта Си и ти и чорбаджията ти Цецке! Гласувах за Трайчо но сега няма да те подкрепя вие спряхте съдебната реформа значи сте КОЙ!!! няма да подкрепя никого на втори тур. А на предсрочните евентуално Кънев но само ако гарантира радикална съдебна реформа и политици в затвора!!!
28
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До стар седесар Как да кажем на света после, че българките били най-красивите жени? Пфу! И аз за първи път ще гласувам за комунист, да ме прости Господ.
27
0
 
12
 
! Отговори
логорей преди 7 години
Реформатори без ДСБ звучи като Първанов без БСП или като бира без водка, а какво е известно на всички здравомислещи елементи, бира без водка е като весла без лодка, мда.
26
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
nali boiko shteshe da si podava otstavkata ako ne specheli na 1 tur? goliam mazh naistina !
25
0
 
20
 
! Отговори
Цеца феса преди 7 години
В Бурса в едната секция за генерал Радев е гласувал 1 избирател. За Орешарски - 296. За госпожа Цачева - 408!!! https://results.cik.bg/pvrnr2016/tur1/pdf_pr/32/326000252.pdf
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
taq nqma faca
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жа Даутфайър е обречена.
22
4
 
11
 
! Отговори
pipi преди 7 години
До bluesky1От Президента не зависи дали ще има съдебна реформа или не! Вероятно не сте чели Конституцията! Полезно е да се прочете, за да не се пишат глупости.
21
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тикво, за последен път се унижавам да гласувам за теб, повече няма да го бъде! След втория тур приемай закона за мажоритарния вот и се измитай. Иначе на Радан проблемът му е, че не разбра, че русофилията е психическа болест, ходеща по българския народ от 1878, която никога няма да заздравее... да се бориш с нея е като да се бориш с вятъра
20
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗБОРЪТ НЕ Е В ТОВА ДАЛИ ЩЕ Е ЦЕЦКА ИЛИ НЕ ЗНАМ СИ КОЙ , ВЪПРОСЪТ Е В БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ , ПОЛИТИКАТА КОЯТО ЩЕ ОПРЕДЕЛИ БЪДЕЩЕТО, ПОСТРОЕНОТО СЕГА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ИЛИ С НАЧАЛЕ ДА НИ МАЧКА РУСКИЯ БОТУШ 27 ГОДИНИ НАЗАД!!! РАЗБРАХТЕ ЛИ ,,,, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЦЕЦКА ЛИ Е ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ- ВЪПРОСЪТ Е ДА НЕ БЪДЕ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И КГБ- ЗАЩОТО ТОГАВА ЖАЛНА ВИ МАЙКА
19
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние знаем,че Иван Костов е русский челавьек с етиопски отенък- какво има да се чудите?