Борисов говори с US посланика: За изборите, за мигрантите...

България очаква добри отношения и при новата администрация в САЩ
5 дек 2016 13:44, Елка Василева
90
Борисов говори с US посланика: За изборите, за мигрантите...
Бойко Борисов и Ерик Рубин. Снимка: МС

Министър-председателят в оставка Бойко Борисов разговаря с посланика на САЩ в София Ерик Рубин, съобщиха от правителствената пресслужба.

На срещата в Министерския съвет двамата са обсъдили актуалните политически теми и изминалите президентски избори у нас, както и развитието на двустранното сътрудничество.

В рамките на разговора са били обсъдени и ситуацията и предизвикателствата във връзка с миграционната криза.

Бойко Борисов е посочил, че България полага всички усилия в опазването на външните граници на ЕС.

Премиерът в оставка е изразил мнение, че ще бъдат запазени добрите отношения между двете държави и при новата президентска администрация в САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До смЕх--71;Те *** са много приказливи на разпит. Пример; Антон Иванов за една ракия ги предал всичките; Като видеха Гешев и се НААКВАХА
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай *** демонстрира отлична чупка в кръста!
48
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Румен Решетников ходи ли вече в американското?
47
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АМА ТОЯ НАШ БОЙКО ГОЛЯМ СТРАХ ГО ТРЕСЕ БЕ...ДА ИМА КАК ПО 10 ДУШИ ДА ОХРАНЯВАТ,ДА СЕ ВОЗИ ВСЕКИ ДЕН С НОВА,ЛУКС КОЛА И ПАК СЕ ОПЛАКВА ЧЕ БИЛ ПУШЕЧНО МЕСО. АМИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДЕТО ТИ ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИТЕ ГЛЕЗОТИИ БЕ БАЙНО А ТИ НИ ПЛАЩАШ ПО 500 ЛВ.ЗАПЛАТА,А НА РОДИТЕЛИТЕ МИ ,КОИТО ИМАТ ПО 40 Г.ТР.СТАЖ ПО 200 ЛЕВА ПЕНСИЯ КАКВО ДА КАЖЕМ И ВСЕ РЕВЕ ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ СЪБОРЯТ ДЪРЖАВАТА.А ТИ И ТВОИТЕ МИНИСТРИ И ДЕПУТАТИ ДЕТО НЯМАТЕ СПИРКА ОТ ГЛЕЗОТИИ НЕ СЪБАРЯТЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ДЪРЖАВАТА И НАРОДА НИ!НАГЛЕЦ
46
4
 
25
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Жалък надупеняк!
45
6
 
26
 
! Отговори
:) преди 7 години
Боко пак е въртял ибрика. Пак е предавал българските интереси, за да си спечели още малко американска подкрепа. Проклет да е!
44
3
 
29
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Да бе говорил мълчал е като комунист на разпит докато му набиват канчето ,а инструкциите са му ги написали за сведение и изпълнение не се знае само дали има посочени срокове за изпълнението им.
43
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ББ винаги ще постъпва като слуга. Такъв му е манталитета и до там му стигат хоризонтите. Да слугува на САЩ, ЕС, Турция. Той няма необходимите качества и знания да управлява държавата. В Европа нашият *** е сензация по срещите на върха. Хората никога не са виждали толкова *** и необразован човек на такъв пост. Никога не се е държал достойно пред колегите си. Шегуват се с него и му се смеят, а той не разбира и искрено се забавлява. Затова българските деца са в чужбина, а училищата са ц.гански
42
7
 
38
 
! Отговори
Редактор преди 7 години
Заглавието трябва да гласи: българската *** на американците бе привикана при господаря си за да получи заповедите за изпълнение.
41
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говорили са си на английски. Където е имало затруднения са преминавали на апахски - езикът на Винету. И двамата го знаят
40
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко ще моли да извикат Радев в Америка и да не се връща, за да протестира резултата и да върне Цъцка като Майка на нацията за президент.
39
6
 
33
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Малиии Ерик Рубин как надменно и погнуса е вдигнал брадичката! :)) А на нашето кутре-помиярче му се плаче! :))
38
2
 
6
 
! Отговори
!!!!!! преди 7 години
До Мастъргаркова от ПИКАкъл море глава шамандура
37
2
 
29
 
! Отговори
Фирма НАР ООД преди 7 години
Отдел реклама във фирма НАР ООД по повод безплатната рекламата, която ББ сътвори обявява, че започва производство на новата версия на автомобили ЛАДА, модел - "ЛАДА ТАНК Б2"."Лада Танк" ще се ползва от ББ за държавни цели. Автомобилът ще бъде брониран и в него ще има технология - ТРАНСФОРМЪРС. Ще издържа на ракети и ядрен взрив. Бутон трансформърс ще модифицира колата от лека в танк. Вратите на автомобила са премахнати и са заменени с люк.Боко, благодарим ти за рекламата.От рекламния отдел
36
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пасланика казал на плешивя банкянски шкембелия - Като говориш с мене ще мълчиш.
35
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мутрата носил ли си е наколенки и вазелин ?
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До НякойДа, да, Никой, точно така, има само едно проблемче - честотата на "контактуването" и инструкциите и плановете, които получава. Разликата е мно-о-о-о-го малка. Сигурно от посещение в Руското посолство е свърнал в посолството на САЩ, от учтивост, че скоро не е ходил.
33
3
 
21
 
! Отговори
Фирма НАР ООД преди 7 години
Фирма НАР ООД ще предостави безплатно ЛАДА за държавни цели на министър председателя Бойко Борисов.Г-н. Мин. председател, благодарим Ви, че избрахте да смените своя автомобил за 500 хил. лв. с нашата Лада. Моля, след като спечелите изборите и станете отново министър заповядайте в нашия офис , за да получите ключовете на автомобила. Ако не станете министър, пак елате. Няма да Ви дадем кола, а специален ключ, с който може да отключите тоалетната в нашия автосервиз.Благодарим Ви за рекламата!
32
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Тя, прегръдката на новия "голям брат" да беше "подобна" ние щехме да цъфтим в новите условия, а не да зъзнем зиме с един или без радиатор. И щехме да си имаме икономиката, пазарите, гордостта. Старците нямаше да вземат средна пенсия 4 пъти по-малка от издръжката, която милостивата ни държава дава на прикрити като "бежанци" терористи, колячи и женски тирани, а евро-псевдолидери да им лижат ... вместо да ги пратят с няколко кораба отвъд Океана, откъдето "Братът" ги е напътствал.
31
1
 
21
 
! Отговори
PD преди 7 години
Ваше превъзходителство, в предвид новите указания отсвирихме палавите младоовчи кратунки и ще си имат ядове с съдебната система. Работим и по въпроса за проявяване на Ердогановата агентура, всред мигрантите. Ще потвърдите ли отстрелването на правозащитниците дето мътят водата, или Вие сами ще си ги приберете?