Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията

Не казал и една добра дума за Народното събрание за тези 2 години
284
Симеонов за речта на Радев: Празна, приспа аудиторията
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов се засегна от поведението на президента Румен Радев и демонстративно напусна пленарна зала, докато държавният глава произнасяше речта си, след като положи клетва.

"Речта му беше празна, приспа аудиторията, не чухме нищо ново. Хората искаха да чуят приоритетите на този президент и на неговата институция, а чухме общи констатации в по-голямата си част негативни, нито една добра дума за Народното събрание за тези 2 години", оплака се той.

"С други думи животът започва с Румен Радев, започва от днешния ден, гледайте сега какво ще стане", коментира Валери Симеонов.

Повод за гнева му стана и обстоятелството, че президентът се обърна към депутатите, като ги остави на последно място, а пък според Симеонов е редно да са първи.

"Все пак се намира в Народното събрание трябваше да покаже малко повече уважение. Висшият орган е парламентът и Румен Радев да бъде така добър да уважава Народното събрание, независимо, че то ще работи още кратко време", скочи националистът.

Според него речта на Радев е била изпълнена с глупотевини и празнословия.

Заради това е било нормално да има реакция от страна на депутатите, които се разшумяха, заради което пък Радев направи репликата: "Остава ви още една седмица".

"Когато накрая самонадеяно заявява, че е човек на делата, а не на думите, с което опроверга собственото си поведение, нищо не сме казали в зала, просто се засмяхме, беше смешно и жалко", обясни Валери Симеонов. "Щяхме да останем до края на речта, ако не бяхме провокирани", допълни той.

Все пак Симеонов обяви, че неговите депутати ще преглътнат този за тях фалстарт и ще дадат 100 дни на Радев.

"Ще направим анализ на това, което е направил след 100-те дни, който ще бъде обективен, а не пълен с глупотевини", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
15
 
4
 
! Отговори
Долу Путин преди 7 години
До г-н/г-жаВнимание,Ако Риа новости говори за майдан в България,то значи всички опасения, че Радев е руско протеже и кандидат се оправдават.Честито, вече се наредихме да Молдова, Беларус и Армения...!
98
11
 
6
 
! Отговори
Внимание преди 7 години
РИА Новости съобщава, че недоволните от новия ни президент НПО-та в България и в частност "Америка за България" готвят майдан в София на 21.01,17. Плащат по 30 евро на ден на протестъри. Предпочитани са хора под 40 години.
97
1
 
21
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Българският народ, който е в устойчива мизерия 26 години търпя разграждане на строената с кръв и пот индустрия, енергетика, промишленост, икономика! Търпя разкостването на водещи предприятия на европейско ниво, само защото мислеше, че го управляват хора с ум в главите! Размяната кон за кокошка, която маститите политици направиха, разори една изградена икономика и държава, за да можем да влезем като окъсани просяци в лелеената Европа! Не е чудно, че търпението ни към менте-политиците се изчерпа!
96
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИСЛЯ ГЛАВАТА НА СИМЕОНОВ Е ПРАЗНА
95
5
 
25
 
! Отговори
Желязко преди 7 години
Испуснал си бил нервите.Г-Радев да не е от дърво направен.Безгрешен ли искате да бъде той.Интересни разсъждения наВ.Симеонов Кирилов иКараджов. Какво искат те да слезе Господ ли да управлява.
94
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А, бе, тоя Валери (чист бълбарин) 4 години в НС мълча като най-голямата П*ТКА,сега, накрая, изка(Н)за една глупост и го тиражирате вече в две статии, по същество с еднакво съдържание. Ало, днесбегето, ***-ре-се да плюете, затрупвате се в собствените си екскременти! "Свободни медии" !!
93
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой беше Симеонов?
92
36
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първа истина. Радев разединява нацията а обеща да я обединява.
91
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хе-хе! Някой в държавата може ли да каже една добра дума за Народното събрание?
90
6
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
не може да ви каже,нещо което не заслужавате,той ви каза ИСТИНАТА от която МНОГО СЕ СТРАХУВАТЕ и дано много тъкива като вас да останът НАВАНКА,тъй като умишлено и съзнателно НЕ ПРОМЕНИХТЕ ИЗБОРНИТЕ ПРАВИЛА,ЗА да сте отново на власт,но хората ще излязът на улиците ако продължите да мръсувате.
89
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, всички знаем как звучат речите на Вожда, но Симеонов не отправя критики към тях. Защо ли? Вероятно на него тези слова му докарват опиянение и "му дават крила", но нормалните хора им предизвикват припадъци.Това е обяснимо, разлики във височините..
88
31
 
13
 
! Отговори
Социопат преди 7 години
Чухме речта на втората му жена ПР-ка с финансово образование.Прочетена с мъка пред заспали и уморени от нощтния живот и тежките софри със стари вина и млади гимнастички народни любимци.Поне да беше я прочел 2-3 пъти тая реч ,само мънка и срича докато критикува сегашното образование......
87
31
 
13
 
! Отговори
антипрогрес преди 7 години
Веднъж и тоя калайджия да е прав.
86
7
 
6
 
! Отговори
ДО др. трол преди 7 години
От месец всичко се обърна. Колко плащат за плюсче?Не народа не е обратен.
85
9
 
43
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Точно заради такива менте-патриоти и гербаджийски Юди, провеждащи антибългарска политика, Радев е избран от народа! Народът ще продължи да ви обижда, защото никога не сте били негови представители и най-обидно ще ви е когато след изборите гледате парламента през крив макарон! Нито един българин за гЕрп, менте-патриотите и деФорматорите!!! Радев, води народа, който те избра за добруване на българите и България!
84
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За пръв път се чувствам горд с президента ни. Мъжко изражение, мъжко държание.
83
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво добро да каже на НС? То е срам за България! Няма честен и отговорен българин, който да е доволен от работата на Народното събрание. Срамът е чувстото, което следва да изпитвате, а не да се жалвате, че никой добро не е казал за вас, в НС!
82
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това критиците са интересни "птици".Те могат да летят, но винаги намират грешки в "летенето" на другите.Литературните критици са същите капацитети. Могат да напишат 300 страници критика на три строфи стихотворение. Тогава даже и самите автори, горките, могат да се объркат, дали наистина това са искали да изразят в творбата.Депутати, сър!
81
6
 
52
 
! Отговори
Един преди 7 години
На изборите хората му дадоха 5 години, кой си ти, че ще му даваш 100 дни? Господин Никой! Не е казал нито една добра дума за 2 годишното ви управление просто защото всяка добра дума за вас би била лъжа. И те така ...
80
5
 
51
 
! Отговори
Защо бе, Винкел? преди 7 години
Не похвалил народното събрание ! Той луд ли е ? Тая сбирщина , която две години разиграва сценки от селски вечеринки , дето а-ха да направят ново правителство с който се навие, похвала ли чакат? Тези никога не бива да влизат в парламента.Там е за отговорни и умни хора , а не обидчиви ***.