Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата

Последователност и приемственост демонстрирал новият президент
20 яну 2017 09:52,
98
Нинова зорко следила Радев, потвърдил си програмата
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Румен Радев препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ, категорична бе лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

"Две неща следях много внимателно в речта на г-н Радев - последователност и приемственост. Последователност - дали всичко, което обеща на хората в кампанията, ще го препотвърди като вече избран, защото много често политиците едно говорим преди избори, а като ни изберат говорим и правим друго. Поздравявам го за това. Впечатлена съм, че тема по тема, дума по дума той препотвърди всичко това, което пое като ангажимент към българския народ и те го избраха заради това", обясни Нинова пред Нова тв.

Във връзка с това дали ще прояви приемственост към свършеното от президентската институция лидерът на БСП каза, че го поздравява за реакцията му, тъй като се е отнесъл уважително към всички предишни президенти като им благодари и ги поздрави, но е показал, че ще е различният президент по всички теми, които спомена.

"Част от колегите депутати показаха лошо възпитание, не бяха на равнището на момента и г-н Радев реагира. Мисля, че още в момента, в който започна да говори секторно за неслучилите се реформи в образованието и здравеопазването, в дясно започнаха реплики, подхвърляния. Още тогава започна напрежението и вече в един момент директните подхвърляния провокираха това", настоя тя.

На въпрос дали Румен Радев е трябвало да отговори на тези реплики Корнелия Нинова отговори: "Негова е преценката. Може би да". Според нея тази реакция на Радев показва характер.

Лидерът на БСП каза, че все още не знае дата на изборите. "Ние предлагаме 26-ти (март), решението е негово".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Досега руменчо беше ракета носител за БСП, но изведнъж ракетата пое курс надолу
40
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Важното е Владимир Владимирович да е доволен, на кой му пука за най-бедния народ в европата
39
1
 
20
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Новоизбраният президент ми върна казармените спомени.Все едно виждам ротния от ония далечни години...Същият интелект,същото чувство за хумор,същото обаяние...Явно офицерската шапка формира едни и същи личности...
38
2
 
22
 
! Отговори
Ха ха преди 7 години
Генерал Решетников е доволен !
37
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излиза, че лидера на БСП заедно с разведката Решетников зорко следили новия български президент да не кривне от партийната линия... Може ли да отида по голяма нужда?
36
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пилотТи наистина си наивен и заради такива като теб Терминал 2 става с все по-широко отворени врати !
35
2
 
12
 
! Отговори
И все пак преди 7 години
трябваше да се ръкува с Премиера,както направи Йотова.Не като Радев с Борисов,а като Президент с Премиер.Но той си знае,така е преценил.
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимка откровенно крие послание!Но да не се заблуждаваме цирковите представления в БГ още дълго ще имат предизвестен край, независимо как артистите ни ги поднасят - и винаги са на ниво.Въпросът е кога ще се решава в полза на, и за, Българите?
33
3
 
23
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Нали му е писала речта,как няма да я потвърди ,макар сричайки успя.
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Член на БКП и активен участник в пленумите на БСП - това е нашия надпартиен президент
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката кърти мифки
30
3
 
10
 
! Отговори
шебека преди 7 години
господин Найденов така значи господин радев докато е бил генерал от в.в.с.се е занимавал с политика и вие гп оценявате като най добрия политик а знаете ли че по закон военните са деполитизирани закона в случая е нарушен .и тогава какво ще правим а .
29
9
 
9
 
! Отговори
ДААААА.. преди 7 години
СЪБРАХМЕ СЕ НА КАФЕ И СЛУШАХМЕ С ИНТЕРЕС ЦЯЛАТА РЕЧ НА ПРЕЗИДЕНТА И ПОСЛЕ КОМЕНТИРАХМЕ ИМАШЕ В КОМПАНИЯТА ХОРА ОТ ПОЧТИ ВСИЧКИ ПАРТИИ НО ВСИЧКИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА РАДЕВ - ЖЕЛАЕМЕ МУ УСПЕХ А НА ЗАВИСТНИЦИТЕ РАЗУМ
28
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ ви го каза,сини ***.Остава ви една седмица.Вече 6 дни.Следва гърч до дупка,национални разсипници такива.Лайте,лайте докато можете,че скоро ще скимтите.
27
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президента в България е чисто декоративна фигура от която не зависи нищо.Много десни, мразещи русия избиратели гласуваха за Радев, защото Плевнелиев беше срам за европейската идея, но истинските избори предстоят съвсем скоро
26
4
 
10
 
! Отговори
Капа ви Йота преди 7 години
Пускала му е преследвачи да го проследяват тая шпиономанка.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Радев: "Мани, мани, къде се набутах...защо ли ми трябваше? Добре си бях като генерал"
24
22
 
9
 
! Отговори
Найденов преди 7 години
АЗ, КОЙТО НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ФЕН НА БСП, И КОЙТО С ДУША И СЪРЦЕ ГЛАСУВАХ ЗА НАЙ-ДОСТОЙНАТА ЛИЧНОСТ- ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, И ИЗЛИЗАМ ТУК НЕ С ПСЕВДОНИМИ А С ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ, ПОТВЪРЖДАВАМ БЕЗРЕЗЕРВНАТА СИ И ЧОВЕШКА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ТОЧНИЯ И ПОЧТЕН ПОЛИТИК ДО МОМЕНТА, ИЗБРАН ОТ 59% гласували БЪЛГАРИ, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, И АКО СЕ НАЛОЖИ, ЩЕ ИЗЛЯЗА ДА ГО ПОДКРЕПЯ И НА УЛИЦАТА, БЕЗ ДА МИ ПЛАЩАТ И СТОТИНКА, ОТ АЛЧНИТЕ НАГЛИ *** И ХИЕНИ.
23
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От вчера ни продънихте ушите с този Радев ! - бил можещ,бил знаещ и какво ли още не а той досега не е свършил работа за 5 стотинки.Ще си рече човек че такова чудо невиждано не се е раждало и няма и да се роди,то хвалби и похвали до небесата. АМАН !!!
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ми чантата съди по себе си.крадците и лъжците най много мразят да ги крадат и лъжат.