Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!

Борисов бил баш комунистът, разтривал ушите на Тодор Живков
183
Нинова vs. Борисов: Комунисти плюят комунисти!
Снимка: БТА

Шефката на БСП Корнелия Нинова не остана длъжна на нападките на лидера на ГЕРБ и премиерът в оставка Бойко Борисов.

Още по темата

"Гледам националната среща на ГЕРБ преди да тръгна за тържествения ритуал по встъпването в длъжност на Румен Радев. И какво ми прави впечатление? Бивши членове на БКП и партийни секретари плюят комунизма. А баш комунистът, когото един колега определи като човекът, който е разтривал ушите на Тодор Живков, води сеанса по психоанализа", скочи тя в социалната мрежа Facebook.

Отговорът й беше провокиран от думите на Борисов, че социалистите са "подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни", били спечелили президентските избори с коварство, а стилът на БСП бил да руши и да взривява църкви. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
34
 
! Отговори
браво преди 7 години
точно така нинова.като е много велик б.б защо не се оттегли от политиката.заедно б.б,ц.ц и другите 2пъти подават оставка и пак се кандидатиран. ЗАЩО ли а??? те ако са добри щяха поне един мандат да искарат.да не ти пука нинова за изказванията на б.б хората виждат кой лъже и кой краде и кой взима неправилни решения и грешните действия на парламента начело с него б.б,вече 2 полумандата.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Любимата дума на ренегатите е,,катарзис",а всъщност разликата между тях и фурнаджийските лопати е, че лопатите са далеч по-принципни.
10
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е самата истина!Христос е казал по делата ще ги познаете.Какво направи мутрата до сега?Половината от министрите му са или деца на комунисти, или бивши такива.Назначи М.Манолова за омбудсман, Р.Овч и П.Димитров на държавна хранилка. Всички олигарси , В.Божков, Златев, пещерняците, Пеевски, Г.Гергов се чувстват прекрасно при управлението на ГЕРБ. КТБ, Белене и всички кражби се замитат, народа плаща. Борисов и Корнелия са едно и също.
9
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честно да ви кажа, не виждам нито един в Парламента да не е свързан с комунизма и социализма!Всички са израстени, изучени, изхранени и обучени през толкова "лошия" социализъм!И как тоя двуличник Борисов се прави на ощипана мома и се прави на демократ, не го е срам, ял е от ръката на Тодор Живков!Как се става охрана на бившия Първи, агент от ДС с псевдоним Буда и т.н. без да си член на БКП!?????
8
8
 
44
 
! Отговори
Тиква -комунист плюе преди 7 години
Корнелия кажи му го в лицето на Тиквата15г член на БКП обграден от бивши партийни секретари.Кого плюеш тикво като лижеше краката на Тато за коричка хляб.
7
6
 
40
 
! Отговори
психоаналитик преди 7 години
С политици като Цвета Караянчева,ГЕРБ извършват ритуално самоубийство!Нима са толковатъпи,че ще я предлагат отново.Кърджали е в потрес от нея,но това ще се види на изборите!
6
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината казва жената.
5
5
 
53
 
! Отговори
Смех преди 7 години
Най-големите борци срещу комунизма.....са комунисти - Боко, Майката на нацията, Плевнята, Цвъки, Дебеляна Павлова, Фидоската....., но най-смешното е че гласоподавателите им също се борят с комунизма:))))
4
3
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
хаиде спрете се и двамата на борисов му трепереха рьцете на срещата на гербтолкова беше нервен
3
4
 
28
 
! Отговори
ами преди 7 години
Истина,а тя боли......
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коко, защо реагираш, трябва ли да слизаш до нивото на....? гледай напред, просто те предизвикват и се смеят самодоволни че са те провокирали.
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че лъжа ли е