Патриотите сигурни: Ще сме фактор в следващия парламеннт

Ще сме трета политическа сила, прогнозира Атанас Стоянов
Обновена: 24 яну 2017 20:52 | 24 яну 2017 20:38, Красимир Ангелов
31
Патриотите сигурни: Ще сме фактор в следващия парламеннт
Снимка: Bulgaria ON AIR

Ние от Патриотичния фронт и Обединените патриоти не залитаме наляво и надясно, ние не водим политически пазарлъци. Сигурен съм, че не само ще сме трета политическа сила, но и ще бъдем основен политически фактор в следващия парламент, обяви Атанас Стоянов от ПФ в предаването "Денят ON AIR".

Народният представител коментира още къде е неговата политическа партия в разразилото се противоборство между ГЕРБ и БСП и дали ще изберат страна. Пред телевизия Bulgaria ON AIR Стоянов заяви, че партията подготвя много добра и ясна програма, която иска да представи на българското общество.

"Убеден съм, че всичко, което сме постигнали със собствени усилия, ще бъде награждавано и занапред", сподели Стоянов по повод програмите, които са разработили Патриотите. Когато бе попитан дали тези предприети действия не биха ги превърнали в незаобиколим играч, народният представител категорично отбеляза:

"Добре е да има трайна политическа сила, която да олицетворява българския национален интерес. Все пак трябва да има родолюбци, които да отстояват народните ценности!"

Относно различните обещания, които отправят партиите към избирателите по време на изборна кампания, Стоянов предупреди: "Ние не се стремим да пускаме прах в очите на хората".

Той посочи как преди две години не са били подготвени, за да влезнат в изпълнителната власт, но сега партията си е научила урока и днес повече са нещата, които ги събират, отколкото разделят.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria On Air

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
28
 
! Отговори
11 преди 7 години
Отначало им симпатизирах, ама после се окъкаха...
4
4
 
31
 
! Отговори
Позор преди 7 години
Българския народ наистина е доста късопаметен. Само преди 3-4 дена Винкела за пореден път доказа, че патриотарите всъщност не са нищо повече от едни нагаждачи, крепящи Режима на Борисов цели 2 години. А сега българите пак са готови да гласуват за тях. Просто нямам думи. Заслужаваме си съдбата. Гледайте видеото на Симеонов по канал 3 и пак им се вържете на приказките, че това било инсцинирано. СИмеонов 30 минути ръси бисери пред камера в НС. Нека е монтаж! ГНУС НИ Е ОТ ВАС, ПАТРИОТАРИ!
3
24
 
4
 
! Отговори
METAL SS преди 7 години
Само така!!!
2
8
 
35
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Тарикати. Патерица на Борисов.
1
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ко? Не