Патриотите иззели ролята на ДПС като балансьор

Няма да работим с етнически партии, твърд е Каракачанов
28 яну 2017 11:47, Александър Попов
70
Патриотите иззели ролята на ДПС като балансьор
Снимка: Булфото, архив

Патриотичният фрон е иззел ролята на балансьор от ДПС, смята лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

"Вредно е българските партии да се делят на леви и десни или русофили и русофоби и да предпочитат да правят колаборация с ДПС, за да влязат във властта", заяви той в ефира на bTV.

Той каза още, че по отношение на пенсии, доходи, заплати, бизнес климат и външна политика трябва да има постоянство без значение от управляващата партия.

Каракачанов подчерта, че с "ДПС, ДОСТ и други етнически партии", както и с "партии, които някой ръководи отвън" няма да работят.

Той се разграничи от партньора си в ПФ Валери Симеонов, който остро разкритикува президента Румен Радев. Според Красимир Каракачанов на Радев трябва да бъде даден толеранс.

Що се отнася до служебното правителство, той отбеляза, че проф. Огнян Герджиков е "почтен човек", който няма да вземе страна на изборите, а военният и външният министри правят впечатление на добри експерти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
0
 
! Отговори
kiril popov ot svets преди 7 години
abe karakachane ipatrioti i bolni atakaji zashto nesi gledate v sebesi vieste nay golemite boklutsi na balgarskato obshestvo,naroda nikoga nyama da vi dopusni do vlasta.hayde kervana si virvi kucheto se lae chao.
34
5
 
0
 
! Отговори
Стар Бургазлия преди 7 години
Г-н Каракачанов е българският Виктор Орбан ! Само Каракачанов за премиер !
33
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 7 години
агент-иван,имам един въпрос към теб,ако не е дпс,дали някой,би си спомнил за питриоти,като тебе,добре,че ДПС го има,и някои,се сещат за питриотизма ти.
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя ще не вземе да поотслабне малко?
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
едно и същи медии хвалят дпс и тия..
30
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първо адски непристойно е за един човек да съдиш по партията. Във всяка партия има свестни хора и черни овце. Защо искаме мажоратирни избори - да отсяваме достойните от недостойните. Второ - Не може това че някой е дебел да съдиш, че много плюска, има хора с друг метаболизъм, не могат да отслабнат- НА анорексиците също ли трябва да се присмиваме?
29
3
 
7
 
! Отговори
ист преди 7 години
Този ще сътвори най големите предизборни лъжи -обещания.Ще задмине госпожа Лъжа Нинова.Пенсиите е заплатите ще бъдат такива, каквито заработим и опазим от крадливи политици. Каракачанов е достоен ученик на Сидеров, който обещаваше 1000лв. пенсии.
28
5
 
10
 
! Отговори
20г. прах в очите преди 7 години
Каракачанката и неговите патриоти са от 15-20 години в политиката и до този момент нямат никакъв положителен принос за народа и държавата! По нищо не се различават от Сидеров - лаят си, вдигат врява, от време на време кажат някоя очевидна за всички българи истина и до тук... нито действия, нито нещо категорично...А, колкото до това, че - "с "партии, които някой ръководи отвън" няма да работят"... сори, брат, ама ГЕРБеругите от къде се ръководят според теб или ФАЩ вече не ги броим като "отвън"?
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цветелин Кънчев на партия ДРОМ и тоа много си приличат , кръвта вода не става
26
3
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Много са го охранили този милиционер.
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сивите Гълаби новите български граждани с ромски корени , прекрасни хора
24
3
 
4
 
! Отговори
партиот съм преди 7 години
Аз знам имената на 5-то си Поколение назад а тоа Побългарен ром Каракачанов дали си знае 5-то Поколение назад едва ли , докаде я докарахме Иван Костов , Ивайло Московски все българизирани роми да ни управляват , все повече и повече почвам да си мисля че ромите-ковачи на Хан Аспарух са същите тези изброени имена
23
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този ще се окаже по-гаден и от Агент Гоце!
22
4
 
12
 
! Отговори
бг преди 7 години
Не им вярвам на "патриотите" пуполисти!
21
4
 
1
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
Казано е:"Когато няма риба-и ракът е риба!" Та и с "Патриотите" е същото-не ги бива,но пък в останалите партии и помен няма от патриотизъм....Какво толкова пречи на Герб и БСП да проявят поне малко родолюбие????Верно,доскоро от Брюксел и Вашингтон доскоро беше строго забранено,но нещата вече се променят!Само че тлъстите евро-хапки май им са по-мили от бъдещето на България и като нищо ще я затрият заедно с 1300-годишната и история!Поради алчност!
20
3
 
6
 
! Отговори
А бе преди 7 години
До 22 карата фес"...великият Доган е в пъти по българин и патриот..."Има нещо вярно в това!Само че с една "малка" подробност-патриот е спрямо оная България на която смята да е президенто-падишах и едноличен собственик след 10 години !Е сега нещата се измениха(в международен аспект) и този план може да бъде провален,но дали българските политици ще имат мъжеството да го направят е съмнително!
19
5
 
12
 
! Отговори
Аноинимен преди 7 години
Като сте толкова читави защо подкрепяхте това престъпно правителство толкова време.
18
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Патриотите да се отърват от Валерко Симеонов,че той ги тегли към дъното.А Каракачанов да отслабне,че тая пеликанска гушка не ни вдъхва много доверие.
17
2
 
14
 
! Отговори
st.anger преди 7 години
Красимир Каракачанов и партията му не са направили НИЩО за България последните 25 години.това са хора заели удобно място на държавната 'хранилка', за чието съществуване се разбира само покрай избори. в една нормална държава не само няма да участват в каквито и да е избори, но ще им се потърси сметка в съда.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия се мразят толкова,че не могат да се дишат.Но нали е за пустата власт са се вкопчили един в друг с ясното съзнание,че поотделно няма да видят парламент.