В БСП: Йорданка Христова и Павел Попандов - депутати

Други номинирани са акад. Георги Марков и политолога Иво Христов
Обновена: 1 фев 2017 18:47 | 1 фев 2017 18:00,
97
В БСП: Йорданка Христова и Павел Попандов - депутати
Снимка: архив Булфото

Звездата на естрадата Йорданка Христова и актьорът Павел Попандов са сред имената, които конференциите на социалистите предлагат за депутати.

Те са издигнати за народни представители от гражданската квота, пише Канал 3.

Науката също влиза сред предложенията за кандидатските листи в лицето на историка - акад.Георги Марков и политолога - проф. Иво Христов.

Само преди дни стана ясно, че сред номинираните са още актрисата Нона Йотова и Теодосий Спасов. Музикантът реагира остро, че това е провокация и не отговаря на истината. Артистите обаче не са длъжни да знаят, че са предложени за номинация.

Дали ще бъдат наистина издигнати за кандидати, зависи от решението на общинската конференция, в столицата - това е градската конференция, която трябва да се проведе на 11 февруари.

Едва тогава номинираните се информират и се търси тяхното съгласие дали да останат в окончателния списък с кандидатури.

А социалистите само изпълняват поръчението на ръководството да номинират за листите по трима социалисти и по едно име за депутат от така наречената гражданска квота, допълва сайтът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
19
 
! Отговори
BSP i shou-parlament преди 7 години
Всички позастарели артисти и музиканти и певци от естрадата,които вече не твотят,ще се набутат в парламента с помощта на БСП.То е ясно,че нито един от тях не вдява от тази работа,ще са там само заради депутатската заплата.Няма ли да им е съвестно,че ще ги храним всички ние?Трябва да се изисква висше образование за да станат депутати,по изкуствата,само в сферата на културата.На какво ще заприлича парламентът,на "Пайнер",ли,или на пенсионерски клуб за артисти?БСП.по-добре да се разпусне.Тойи Слави Трифонов се опитва да си подсигури старините в политиката.
26
10
 
7
 
! Отговори
Гюро преди 7 години
българските мохамедани или помаци спасиха и запазиха българщината и България, скоро пак те ще са упората ни... с тез клоунски знамена и баба-столетница, остава само Нешка Робева и Стефан Данаилов да ни поведат.... ааааааааааааа не!
25
6
 
23
 
! Отговори
фидел преди 7 години
червени дърти миризливи ***
24
2
 
5
 
! Отговори
Роко преди 7 години
Държави с силен морски флот са лидери,САЩ, зап. Европа, ЮАР. Певци и артисти не са за политици, трябват хора работещи в трудни и донамични професии, като Морски кадри,личности от смесени бракове,работещи зад граница... забравиха треньорката по худ. гимнастика и вдигане на тежести... титани в дипломацията.
23
2
 
18
 
! Отговори
НОВИТЕ КАДРИ В БКП преди 7 години
--К--у""и.../елитни/--К--омунисти/дърти/...--К---аДеСа-ри/вехти/...
22
2
 
19
 
! Отговори
Poli преди 7 години
Ко за простотия! Това е мястото, където се правят законите. Тези какво разбират от право? После защо законите са ни криви! Музиканти и актьори!
21
2
 
21
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Стига с тия мумии ,бе !
20
1
 
18
 
! Отговори
бг преди 7 години
Как ще номинират хората без тяхно съгласие?Възмутително!
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искат,като едно време!Спортист,артист и си ганин комунист!
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСамия факт , че номинираш такива пропаднали дърти чанти е достоен за подигравка . Явно в БСП не ги интересува кой ще е народен представител . По важно е Нинова и компания да си взимат решенията , а другото е пълнеж . Бедна Българиьо каква беше таз твоя орисия с такава престъпна партия .
17
1
 
23
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Тия пък са смешни. Певица и артист ли ще решават основните въпроси пред нацията, бедността на 30% от населението, корупцията, неграмотността, демографския срив, здравеопазването. Популизъм и липса на кадри. Забравили са чичко си Сталин и неговата фраза за кадрите.
16
2
 
20
 
! Отговори
Ново 20.... преди 7 години
Аман от дърти джадии......И ВЕХТИ СКЛЕРОЗИ!
15
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До автоголОт нови, млади, кадърни и неопетнени нямат нужда. Затова предлагат ей така, да мине номерът. Само и само да се хванат балъците.
14
6
 
23
 
! Отговори
анти преди 7 години
Не допускайте подобна грешка г-жо Нинова,изберете грамотни хора които да могат да до пренесат за управлението на страната.Само бройкаджии за присъствие няма файда.Умни и грамотни а не певци артисти пожарникари дългогодишни комунисти и техните до 9-то коляно наследници.
13
5
 
26
 
! Отговори
Апостол Апостолов преди 7 години
Сега остава бесерастите и мен да ме номинират. Та да видя сметката на идиотската им партия окончателно...
12
2
 
29
 
! Отговори
дебилен патриот преди 7 години
А Йорданка Христова и Попандов знаят ли?
11
20
 
19
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Нямам търпение да идва 26 март и ГЕРБ отново да спечелят.
10
4
 
5
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Стоичков беше вече "МЛАД ЛЯВ"...Но вече не е млад, а не го виждам и "ляв'..( малко по Дянков стана.. но е истина и за Първанов, и за Стоичков..;-))
9
4
 
37
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Моите уважения към Христова и Попандов но те са добри в областта си а за управлението са нужни икономисти финансисти юристи .Какъв закон ще сътвори Христова или Папандов.Затова сме на тоя хал - от неграмотни управляващи.
8
7
 
22
 
! Отговори
Геро преди 7 години
Ама и хората на изкуството ли искат да орезилят комунгите??????????????????????????????