Цветанов разговаря с новия държавен секретар на САЩ Тилърсън

Пожела му много успехи на новия пост
3 фев 2017 13:32, Елка Василева
34
Цветанов разговаря с новия държавен секретар на САЩ Тилърсън
Цветан Цветанов и Рекс Тилърсън. Снимка: ПП ГЕРБ

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря с новия държавен секретар на САЩ Рекс Тилърсън по време на 64-тата Националната молитвена закуска във Вашингтон, съобщи пресцентърът на ГЕРБ.

Цветанов пожела на Тилърсън много успехи на новия пост, както и двустранните отношения между България и САЩ да продължат да се развиват в същата възходяща посока, както през последните години.

Освен зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на молитвената закуска беше поканен и областният координатор на ГЕРБ-Русе Пламен Нунев.

Президентът Доналд Тръмп призова към религиозна толерантност, но и непримиримост към негативни явления като международния тероризъм. Той заяви, че всички религии са важни и никой не бива да страда заради своята вяра. "Трябва да си спомним за всички честни мюсюлмани, подложени на гонения от Ислямска държава, за всички християни и юдеи, които Ислямска държава преследва".

Различни участници в закуската разказаха за трудни периоди от своя живот, които са успели да преодолеят посредством вярата в Бог, със силата на духа и с вяра в човешкия хуманизъм.

Националната молитвена закуска се организира от Конгреса на Съединените щати всеки първи четвъртък на месец февруари от 1953 г. насам. Първоначално замислена като религиозно събитие, сега Националната молитвена закуска е едноседмичен форум на политическия, социалния и бизнес елита, по време на който се обсъждат глобални теми като религиозна толерантност, взаимопомощ, социални и икономически перспективи пред света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
22
 
! Отговори
илюминат-ренегат преди 7 години
Е как!Краденото през мандата трябва да се похарчи! Платил си да "разговаря"с някой си!Голяма работа сторил!