Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!

Едно мъчи лидера на ГЕРБ – не знае от кого загубил на вота, кой издигнал Радев
Обновена: 5 фев 2017 18:11 | 5 фев 2017 14:45,
330
Борисов: Проблемът с мигрантите у нас – решен. Най-малко били!
Снимка: БТА

Проблемът с мигрантите е решен изцяло. В България има най-малко мигранти от целия Европейски съюз.

Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Пловдив, за да представи управленската програма на партията пред местната структура в града.

"Вижте в Гърция какво става, в Унгария при Виктор Орбан, моят другар, има 30 000. При нас армията, полицията – 320 млн.", посочи Борисов, цитиран от "Фокус". "Дойдох, победих и в Братислава беше ключовото заседание", допълни бившият премиер.

По думите му вече и Европа е узряла, че само през КПП-та има право да влиза чужденец.

"Винаги съм казвал, че с патриотите работихме съвместно и заедно и тяхната подкрепа действително вършеше работа", коментира Борисов. По думите му там, където са сгрешили, ГЕРБ си поема отговорността.

Борисов коментира и критиките към работата на правителството му. "Целево се бие по ГЕРБ, за да се осигури максимално медийната подкрепа. От 1000 санирани блокове намериха един, че е прокапал, ама покажете какъв беше скапан тоя блок и какъв е сега", посочи той.

"След изборите, ще си говорим пак", заяви Борисов.

"Сега Нинова ще ни прави ревизия.Каква беше АМ "Тракия" и каква е сега? Какви бяха мостовете, че се изтрепа народът по тях?", попита Борисов.

Лидерът на ГЕРБ потвърди, че в управленската програма на партията е заложено двойно увеличение на учителските заплати, тъй като бюджетът позволява това да се случи. "Най-важното, ако погледнем и нашите възрожденци, се оказва образованието", обясни той.

Борисов коментира и президентските избори. Той сподели, че не знае от кого е изгубил. Вотът не бил спечелен от БСП." Това ми е един от проблемите – не знам от кой ги загубихме. Още не се знае кой предложи Радев", призна той.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе Тикво я слез от държавното БМВ например около НДК там е истински Бейрут .Докога тоя лъжжлив кратун ще ни дразни - махай се пидор !
19
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе тоя филията с мас не беше ли подал оставка?? Не усещали селянжърчето банкянско че вече ни омръзна с лъжите си? А й вие джурналетата защо всеки ден ни го натрапвате? Мангизи ли ви плаща да му лижете за.ника? Толкова ли сте огладняли че му се натегате? Не виждате ли че този е скрелозен? Всеки ден плямпа изкуфели приказки. Защо не го попитате кой ще влезне в затвора заради починалата жева в тунела на магистрала Хемус? Или вие страх? Вашта мама натегаческа дева и джурналисти селянжърски!
18
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека погледнем фактите - Струма - една година издържа и се нацепи.АМ ТРакия - Карнобат - Бургяс - шест месеца издържа и се нацепи.АМ Люлин и тю издържа шест месеца - два видукта паднаха.Ул. Витоша я ремонтираха - след седмица, една трета от плочките бяха на изпочупени.Цариградско го оправяха това лято - мина един по сериозен сняг - свлече се.
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОГромни пари влизат в държавата които се крият. Герб постоянно си бият по гърдите че спрели контрабанданта с цигари. Нека спрат контрабандата с кокаина, хероина и синтетичните опиати - там са истинските пари. Нека спрат заменките с имоти. Нека спрат търговията с гласове и изкарат ромите от гетата. Нека легализират проституцията и хазарта. Нека създадат индустрия. Милиарди са това, а не че ударил един или друг склад-
16
0
 
26
 
! Отговори
Минаващ преди 7 години
Аз пък съм доволен, че изчезна от хоризонта. Защо не каза нищо за загиналата жена в тунела на Витиня. Нали ГЕРБ строят и ремонтират. Народа трябва да внимава да не се спъне за трети път в една и съща тиква.
15
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз обещавам 2000 лева минимална пенсия и 6000 лева заплата. Само обещавам нали...
14
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баце, като не знаеш, да ти кажа от кого загуби - не е от партия, а народът те отрече! Отрече те, защото крадете и лъжете безобразно и безогледно! Защото не чувате и не виждате, или не искате да чуете и видите, какво ви се казваше! И сега продължавате с лъжите и пак ще се чудите защо губите! Много си добър да лепиш етикети на другите, но ти вече 7 години си един проскубан български лъв, или за по-просто - Господин БЛЪФ!
13
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко,Бойкоооо,айде спри вече с лъжите,че много ни омръзна,бе.Официално в България има 5000 мигранти.А неофициално никой не знае колко са.Ако са поне още толкова,съпоставимо с броя на населението,ще излезе,че у нас бежанците/нали така ги наричате/са повече от всяка друга европейска страна и са толкова колкото и в Америка.Там са 10 000.Народа сам ще си направи изводите за какво става въпрос.
12
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 65 дни, когато патриотите говореха за 300 лева пенсия, Борисов и Горанов го нарекоха популизъм, а сега не само че го възприеха, но и предлага 1550 лева средна заплата и 650 лева - минимална. Какво се промени за 65 дни?И нима не можеше преди 65 дни да резнат санирането и да направят пенсията 300 лева?
11
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов, наистина ли СРЕЩУ теб е имало медийно затъмнение. На теб на когото медиите показваха всеки ден по телевизията, а социолозите гърмяха че Цачева ще бие с 6 процента разлика? мале мила, мале!
10
1
 
32
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
Тоя се нуждае от освидетелствуване на първо място сме в ЕС по всички възможни отрицателни показатели ,а тиквата видите ли бил доволен май наистина живее с Алф на Мелмак.
9
0
 
23
 
! Отговори
урок по български преди 7 години
оди се пързаляй......
8
1
 
36
 
! Отговори
Ау преди 7 години
С какво се промени бюджетът за един месец, че не позволяваше да качите двойно учителските заплати, докато бяхте на власт?
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
най-голяма заслуга има факта че държавата ни е пълен ***
6
1
 
34
 
! Отговори
ined преди 7 години
Борисов дотам я докара в България, че ако не ги спираха мигрантите на западната и северна граница - отдавна да са ибягали.
5
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ми е един от проблемите не знам от кой ги загубихме.От народи ги изгуби, той ти нарита дебелия ***. По стар обичай пак си започнал да делиш народа - увеличение за учителите!
4
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все ти си правият ,а резултатите ти са 0 и то кръгла КРАДЦИ
3
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОООооох лошо ми става като видя тая алчна муцуна ! Народа умира от сиромашия тоя се чуди как да отклони умраза от себе си .... Да се задави и ти и Горанов от откраднатото ,да се задави и челядта ви от ограбеното от народа ! Господ да ви убие !
2
1
 
44
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Даже бежанците неискат тук, въпреки 208-мото постановление, с което ти, Баце, им обещапоеднабезплатнакъща, накоято ние даплащаме наемазагодина, безплатни здравни права, и безплатно образование. Самосепосрамихтедакажете, че и по 500 евро на човек сте обещали, както настояваха разбунтувалите се в Харманли, но и товаще стане ясно. Затоваса малко бежанците, а не че много се борите с тях
1
1
 
50
 
! Отговори
Ro преди 7 години
АХАХАХХА! Единствената полза от това да си последна дупка на кавала във всяко отношение - дори тарамбуките не искат да стоят тук. Оно бил доволен обаче... Ще падна!