Герджиков разпореди проверка за инцидента в тунел "Ечемишка"

Премиерът изрази съболезнованията си към близките на загиналата
33
Герджиков разпореди проверка за инцидента в тунел "Ечемишка"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Министър-председателят Огнян Герджиков разговаря с министъра на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов по повод трагичния инцидент, при който загина жена в тунел "Ечемишка", съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Още по темата
По време на разговора премиерът е разпоредил да бъдат извършени всички действия от страна на институциите от изпълнителната власт по изясняване на обстоятелствата, довели до инцидента в неремонтираната тръба на съоръжението, да бъдат предприети необходимите мерки и потърсена отговорност.

Прокуратурата вече е завела следствено дело по случая.

Огледът на мястото продължава и в него ще се включи министърът на регионалното развитие и благоустройството.

Министър-председателят е уверил, че всички отговорни институции работят по случая. За предприетите действия премиерът е информирал и президента Румен Радев.

Премиерът Герджиков изрази съболезнованията си към близките на загиналата в пътния инцидент жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз си плащам годишната винетка от 97лв и за 2016 и за 2017 и според това движението по магистралите и тунелите трябва да е безопасно за мен,кой е виновен-АПИ и Лиляна Павлова!защо не е арестувана!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз герджиков много *** бе,аз и без проверки знам,че няма никой виновен.
23
4
 
9
 
! Отговори
Мутра преди 7 години
До АнонименСлед 30 г.без ремонти и 18 ли, колко ли без строежи, при "Сикаджията" започнаха строежите и ремонтите. Значи виновен е този който реже лентички, а не тези където ревяха "асфалта не се яде"? *** народ, слаба държава. И падащи предмети от амортизирани до краен предел съоражения. С винетка за 97лв.няма как за няколко години да се оправи нещо, непипано от десетилетия? Камо ли ново! "Сикаджията"поне прави. Трябва само натиск да се разкарат някои свои фирми и да не се изпаряват40%.
22
4
 
6
 
! Отговори
До 1 и 2 преди 7 години
Абе най-вероятно Борисов ще се оправдае с вечния виновен за Герб - Орешарски !
21
2
 
20
 
! Отговори
аС преди 7 години
След като фирми на мутри поддържат тези съоръжения какво очаквате -тук само се краде
20
3
 
21
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Жалко че това не се случи с някой от кортежите с черни джипове от мутри-политици.
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пичове. Слагайте ми минуси. Ала сърбите и хърватите и словенците са си решили проблемите - имат си толкова такси и разни бастуни от БГ и Турция и всички типове си плащат и магистралите им са поддържани. Пътувам както казах много. И не се интересувам от политика и партии.
18
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдъхнах си! Какво щяхме да правим, ако Герджиков не беше разпоредил проверка?!?!?Сега ще спя спокойно.
17
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Народна Милиция - А отскоро ГЕРБ ни готвят нова тесла. От един месец казионните (им) средства за масова (дез)информация ни убеждават колко е замърсен въздухът заради финни прахови частици заради масово отопляване на българите с въглища и дърва". Дойде ли Боко на власт, ще има нов екшън: ще трябва да монтираме на всеки комин специален филтър. Тогава "безплатното " саниране ще ни се стори детска шегичка!
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фред Флинстоун от Банкя и неговата Дебела Берта това ни завещаха след 2 мандата Вчера си купих винетка100кинта!Дисиз на мегдана браточки
15
3
 
20
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Ако Герджиков не окачи някой скалп , т.е оставка на колана си, значи всичките приказки дето ги изговориха за него са напразни.
14
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пичове - докато не се сложат бариери по магистралите и да започнем да събираме пари като Хърватите и Сърбите и др. няма да можем да си поддържаме пътищата. Пътувам много и ви го казвам от опит и с добро
13
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е какво има да разпорежда?Всичко е ясно. Ремонт не е правен щот няма пари.Има търг за ремонт който тепърва предстои. След дъжд качулка.Ама по-важни са изборите - за машини за гласуване пари има, макар че едва ли някой ще умре без тях нали?Същото е и за *** скенери на Москов за пръстовите отпечатъци!!!
12
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОСТАВКАСамо че ремонта го е почнал обичания от теб господин борисов (нарочно с малки букви)преди 4 месеца и резултатът е на лице. А оставка на служебен министър председател на няколко дни може да иска само кръгъл ***.
11
5
 
7
 
! Отговори
Гьонсурат преди 7 години
О,Боже?Па в качеството на какъв министъра ще участва в огледа? Да тъпче или да дава интервюта ?Няма ли кой да се провекне поне един път в тая държава в подобни случаи : Господа политици, НЕ СЕРЕТЕ !
10
2
 
7
 
! Отговори
brum преди 7 години
ОСТАВКА ,ако си сериозен/на си мноо просз/та ..
9
51
 
7
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 7 години
Герджиков, оставка!!!Ако г-н Борисов беше на власт това никога нямаше да се случи!Ама нали все той ви е виновен!
8
0
 
28
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Виновен е виновният за жертвите от наводнението в Бисер - никой, според прокуратурата и "компетентните" органи.
7
0
 
42
 
! Отговори
Vans преди 7 години
Като направи проверка, какво?! Нямаме работеща съдебна система - това е коренът на всичките проблеми в България. Всички, които управляваха до сега имаха възможност да направят реформи като тези в Румъния. Истински реформи обаче - НЯМА.Не знам с какъв акъл ще гласуващ отново за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака (патерицата на правителството на Орешарски с ДПС) или пък Реформаторите.
6
2
 
48
 
! Отговори
Лиляна Павлова преди 7 години
Аз не съм виновна! Нито Бойко!Гарантирано от Цацаров!