Калфин: Загубих доверие в Столетницата!

Промяната в АБВ доведе до коалиция с "Движение 21", каза той
8 фев 2017 13:40, Анисия Иванова
38
Калфин: Загубих доверие в Столетницата!
Снимка: Bulgaria On Air

Коалицията между Алтернатива за българско възраждане и "Движение 21" е едно от хубавите следствия от промяната на ръководството на АБВ. Това заяви Ивайло Калфин при гостуването си в "България сутрин".

За Bulgaria ON AIR той обясни, че двете партии са очертали основните параметри на бъдещото сътрудничество и това предполага, че в парламента ще има една стабилна група, която ще се бори за важните неща.

Калфин допълни, че АБВ и "Движение 21" са изгладили различията по какъв начин ще постигат целите си и подчерта важността на това, че двете партии са по-силни заедно и могат да постигнат повече неща.

Запитан дали АБВ изключва евентуална коалиция с БСП след парламентарните избори на 26 март, Ивайло Калфин отговори, че е изгубил доверието си в столетницата.

Още по темата

"Не изключвам подобна коалиция, но БСП трябва да докаже, че този път няма да ни излъже", отбеляза той.

На въпрос къде е била неговата грешка на президентските избори миналата есен и какво му е попречило да спечели доверието на избирателите, Калфин отговори:

"На президентския вот се получи нещо, което някои политици искат да се повтори и на изборите през март. Тогава имаше два силни полюса, които засмукаха около себе си много избиратели".

Той допълни, че заявката, която Бойко Борисов бе дал на изборите през есента да подаде своята оставка при загуба, е внесла много енергия в гласуващите.

Разговорът вижте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
15
 
! Отговори
ТОЯ КОЙ ГО ПИТА преди 7 години
та се има за някакъв фактор. Мазен ........
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Столетницата много се притесни, вече е на валериан.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво съвпадение - и тя в теб.
5
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да - не поискаха да издигнат кандидатурата му за президент и така да загубят изборите. Това си е направо за загуба на доверие. Човека има амбиции и иска БСП да е ракета-носител за реализацията им, а ония диванета не му обръщат внимание.
4
5
 
21
 
! Отговори
Почерк преди 7 години
Когато една политическа *** загуби доверие в клиентите си, наистина е много тъжно.Ами да си беше стоял по шлифера на тиквата.Все ще намериш да застанеш на някой между краката,стига си ревал!
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А ние в теб и АБВ много отдавна.
2
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората в Румъния протестират против техния закон Ванко-1, а тук по телевизиите правят реклама на вносителката му у нас. Машалла!
1
0
 
26
 
! Отговори
И аз! преди 7 години
И ние господин Калфин отдавна сме го изгубили! (доверието)