Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил

Националният съвет на партията утвърди водачите за вота
Обновена: 11 фев 2017 17:39 | 11 фев 2017 17:35,
196
Водачите на листите на БСП – нови лица, нови идеи и стил
Снимка: Пресцентър БСП

Националният съвет на БСП утвърди водачите на листи на "БСП за България" за парламентарните избори и местата на гражданската квота и на коалиционните партньори в тях, съобщиха участници в заседанието.

Водачите са утвърдени така, както бяха предложени по-рано днес от Изпълнителното бюро на партията.

Още по темата
По думите на лидера на БСП Корнелия Нинова около 40 процента са новите лица начело на листите.
Сред тях са журналистите Елена Йончева и Тома Томов, проф.Иво Христов и експертът по контратероризъм Славчо Велков.

Изпълняваме това, което обещахме на българските граждани, а именно нови лица, нови идеи, нов стил на политика, коментира пред журналисти Крум Зарков - член на Изпълнителното бюро и водач на листата в Русе. По думите му повечето от водачите, които са били изненадващи, са били посрещнати с аплодисменти от Националния съвет на БСП.

И Тома Томов, и Елена Йончева, проф. Иво Христов и Славчо Велков са хора изключително добре приемани и разпознавани в левите среди с техния автентичен език, който няма нищо общо с клишираните схеми на другите политици, коментира журналистът Александър Симов, член на ръководството на БСП, който ще води листата в Кърджали.

Той призна, че темата за отпадането от листите на хора с 12 години парламентарен опит е един от въпросите, по които има спор в партията. Според него е добре да се опита тази идея.

Корнелия Нинова получи правото да предложи своя визия за БСП, тепърва ще видим дали тя ще сработи, коментира Симов. По реакциите, които получавам, мисля, че доволните от това решение са повече отколкото недоволните, добави той, цитиран от БТА.

Очаква се другата седмица листите на "БСП за България" да бъдат окончателно попълнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
14
 
! Отговори
До БСП! преди 7 години
Въведете ББД - безусловен базов доход 500 лв., за всички безработни жени над 18 г. Премахнете всички пенсии за жени, ТЕЛК-кове, инвалидни, социални, вдовишки, майчински,помощи за първолаци, самотни майки, бащи издръжки. Защо Айше с 5 деца да взима 1200 лв., а Иванка с две висши на 50г., която никой не я иска на работа да не взима 500 лв.? Изчислете колко излизат на хазната всички изкуствени помощи - каца без дъно. В ЕС не текат усилени дебати, това е истинска социална политика!
91
4
 
26
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Как деиства "г-жа Лъжа" - Един Корни-евски номер:До 3 мандата в НС! И Мих.Миков..Мерджанов..Ян.Стоилов са АУТ! А сега 8 кандидат-депутати с повече от 3 мандата! Е как да им вярваш ! В списъците - 12 милионери...8 доносници от ДС....1 приятел на серГея....1 виден КОНТРАБАНДИСТ ! Искаме си Мишо Миков - с песни и наздравици да закрием БСП!
90
21
 
14
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОГЕЙСКАТА *** !!!
89
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дойде време за децата им и внуците. 25 год преядоха, остаряха в парламента, напреавиха десетки милионеро. Сега прехвърлят щафетата....така още 100 год. Понеже 20% от народа още е промит и стъпкан от 1945 до днес.
88
7
 
30
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
1925 - атентат в църквата Св Неделя. Най кървавия за това време. Жертви стотици невинни Българи1944-1946. "Народен съд" Избил десетки (може би дори стотици) хиляди Българи, регенти, депутати, генерали, учени, общественици. 1950-1960 избиване на горяните. Следват фалити на държавата, Андрей Луканов, Виденов, Станишев,Първанов, Пеевски, Орешарски. А сега си отговорете защо сме най зле в ЕС. В Полша, Чехия и Унгария, които даваме за пример няма бивши комунисти на власт.
87
5
 
26
 
! Отговори
optimist преди 7 години
Стари к-ви, нов бардак.
86
2
 
13
 
! Отговори
Karasik преди 7 години
Basi mazaloto.
85
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 125В ЕС има немалко безбожни комунисти, които клатят съюза. Нормално е страни, като Полша и Унгария, радетели за истинските европейски ценности, да са им трън в очите. Дори се опитаха да спретнат полски майдан, но не им се получи.
84
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Братска Полша затуй върви нагоре - в парламента им няма социалисти... Това недоносче СОЦИАЛИЗЪМА (по думи на др. Живков) трябва да бъде забранено със закон!!
83
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До до 115Ти си единствения червен *** , който подскачаш при дума против БСП. Значи ти имаш право да плюеш за щяло и нещяло ГЕРБ , а твоите червени другари са света вода ненапита . Ами всичко , което се пише против БКП-БСП е малко още трябва , защото те фалираха държавата 5 пъти .
82
5
 
19
 
! Отговори
За тях преди 7 години
На тия за да им потръгне, първо трябва официално да се откажат от комунистическия атеизъм, който беше изписан на челата на техните предшественици !
81
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 115Не съм фен на ГЕРБ, но Бойко осъди комунизма и не е фалирал държавата за разлика от рекордьорите БСП. Луканов, Жан Виденов, СерГЕЙ, Орешарски... ред е на Ниновата зима! Ето ти няколко съществени разлики, професоре.
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди малко гледах новините, разбира се за Батман и просветата.Вслушайте се внимателно в думите на вашия любим вожд и ще забележите, че неговото схващане за икономика се разпростира до пари от митницата, които можело да се раздадат на учителите за заплати. Ако беше при някакъв друг бранш, сигурно и на тях щеше да каже същото.Неговата икономика е тази - митници и далавера да пада.Тримата , които се разследват в Брюксел за праненапари с известни инициали, не са от БСП.
79
5
 
11
 
! Отговори
Скитник преди 7 години
Същите номера от Живкоео време. Кандидат за Русе синът на комунистката Ана Заркова и приятелка на Нинова?? Той никога не е стъпвал в Русе но не кандидат а безмозъчните естествено ще го гласуват
78
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП не са социалистическа партия, а престъпна банда от "бивши" комунисти, вярни на партията, но не и на родината! Всеки път когато дойде тази банда следват фалити и планини от дългове! Всички останали леви партии в Източна Европа се разграничиха и заклеймиха комунизма, но не и бесепарите, които полагат цветя на паметника на Живков и горят европейското знаме на язовир Копринка (Георги Димитров)
77
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 109Щом като допускаш , че Нинова ще е Премиер много сме го закъсали. Това е най долната и проста жена . Само с наглост не става . Боже пази България от такива като нея .
76
4
 
12
 
! Отговори
От Библията преди 7 години
Ново вино в стари мехове.
75
6
 
4
 
! Отговори
край преди 7 години
И сега трябва да реша - тия ли са ми по гадни или на Борсов шайката- ми еднакви са ми. НЯМА да гласувам повече при тази система - не ме интересуват ни ти я ни ония - и аз като Слави след два месеца ще ида пред парлламента да си ОТВОЮВАМ гражданските права.
74
3
 
9
 
! Отговори
Браздаев преди 7 години
Когато нормалните хора говорят реално за качествата не бещепе кадрите, червените тролчета веднага се обаждат какви били герп. Ами тук става въпрос за герп, това е статия за червените кхмери и коментираме техните качества. За герп си има други статии.Герп може да са най-големите крадци и мошеници, но това не променя фактите за червените некадърници.
73
6
 
9
 
! Отговори
Размисли и страсти преди 7 години
До АнонименБСП=комунизъм!Зависи на кое ниво ?! :)))