Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!

Градихме България и ще надградим, написа в профила си
17 фев 2017 19:09, Анисия Иванова
219
Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!
Архив: Булфото

Никой не може да отрече направеното от Политическа Партия ГЕРБ в инфраструктурата, защото то се вижда и хората го ползват ежедневно. Това написа бившият премиер Бойко Борисов в профила си във Facebook.

"Ние градихме България и ще надградим направеното от нас. В новата си програма залагаме на увеличаване на инвестициите за модерна и безопасна пътна инфраструктура чрез въвеждане на електронна система за събиране на пътни такси и в България.

Досега осигурихме 2 млрд. лева за Националната програма за енергийна ефективност на жилищните сгради. Програмата доказа своята социална и икономическа стойност, ето защо ние ще я продължим. Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода и по-качествена услуга за бизнеса и хората", завършва коментара си в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


219
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
4
 
43
 
! Отговори
Gerb Over преди 7 години
Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, разделение на обществото, лошо здравеопазване, лошо образование, изключително лошо управление в държавната администрация на средно и ниско ниво, лоша защита за семействата и младежта, лоша политика в икономиката и селското стопанство, глад и мизерия. Цялата икономика се концетрира в София.
92
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко,бойко,песен изпята си ти вече.."харизмата" и "острата" ти мисъл почнаха вече да ти изневеряват,беше ясно че няма да е вечно и твойто царство !!!Може би пак след години,когато хората се разочароват и от следващото управление,ти най вероятно ще се появиш от нейде като феникс и пак ше ти дадът власт,мн силно вероятно,но за сега,към днешна дата си Чао !
91
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб е най лошото случило се нещо в България,след турците и комунизма,няма такава балъшка държава,квартал на един мегаполис,примерно !!!!Скоро гледах едно предаване за България,че може да стане Швейцария на балканите,само че "братята" от европата и америката не са съгласни с тази идея,какво нямаме???? Топ локация,топ климат..море,планина,ИСТОРИЯ...пълни мишки сме,че от хилядолетия се съобразяваме с някой...нямаме автономия,примерно като гърците,правят си пас на всичко и на всеки,и си праят на всички,не допускат някой да им се прай...мъжкари,не като наште,америка ли..европа ли...русия ли...ту
90
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИЗБОРИ 2009 - ГЕРБ 119 депутати, 2013 - 952014 - 84 2017 - 50
89
1
 
36
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 7 години
Този престъпник вече е бита карта.
88
2
 
29
 
! Отговори
чичо-дядко преди 7 години
До СТРАНДЖАТАСтранджа ли си, Сакар ли си... хайде малко по-сериозно, българите си били купували имоти в чужбина (повечето)!!! Ми... значи според теб това е над 50% от 6 млн. българи ;) Като говориш за "комунисти" спомени бащата на ББ, самият (кралят слънце) ББ, бащата на Плевнелиев, Цецка Цачева, бащата на Лилето (не искам да казвам "дебелото" лиле, ще помислите, че се подигравам с нея), Близнашки... мога и да продължа но.. ще Ви отнема от ценното време за псуване.
87
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да говориш за госпожа лъжа при положение ,че Борисов лъже без да спира и дори вечер говори и убеждва точно обратното на това, ковто е говорил сутринта.... Как се нарича това? И не помни ли какво е лъгал сутринта та толкова се вживява? Това си е направо диагноза.
86
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да, виждам как данъците ми скачат до небесата за да може тоя да се бие у гърдитер сами си построихме магистралите каква е вашата заслуга ? Дори Дянков твърдеше, че сме финансово стабилни сред крадливите дрогари, а какви сме сега с тез заеми ?
85
34
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Полу мандатът на ГЕРБ:- Нови 6 милиарда частни банкови влогове- Повечето българи празнуват в чужбина по официалните празници- Купуваме скъпи имоти по о-в Тасос и Кавала- Двойно увеличен процента на покупка нови коли- Ресторанти и хотели пълни- Пенсионери мятат от балконите пари, злато и валута... - а сега се задава купонна система и режим на тока...
84
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко вятър и сняг и на Боце видимото, стана невидимо
83
3
 
40
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Надградиха бедността, мизерията и отчаянието. А на тях това им е непонятно, защото и до днес не разбраха, че има хора в тази България, които не живеят на жълтите павета, и не карат BMW-та и Аudi. А и няма да го разберат, защото всичките са потомци на членове на БКП, то не са внучки, синове и снахи. Жалко за България с тези бандити, дано да ги вкара Герджиков, където им е мястото.
82
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имиджа на ГЕРБ, се дължи до голяма степен на строителните инфраструкторни проекти, лошо е ако се окаже че са некачественни, иначе на никой не му пука кое колко струва, важното е да го има и да се ползва.
81
3
 
27
 
! Отговори
лудница преди 7 години
Колкото по-редко слушаме "красноречието" на тоя,толкова по-спокойно и по-добре.
80
3
 
14
 
! Отговори
До 83 преди 7 години
На тикватаааа
79
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аха, ела да видиш ка се е напукал герберският асфалт, миналогодишният ...а още зимата не е свършила. Крадци мръсни, некадърни
78
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зависи кой го казва, а какво точно е излъгала ако ни подсетиш ?
77
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До БАБА КУНАНа кого казват госпожа Лъжа...
76
3
 
1
 
! Отговори
А Н Т И преди 7 години
До до Чичо ДедкоРуския соц се срина,китайския модел, не.
75
2
 
30
 
! Отговори
До 74 преди 7 години
Комунисти??? Имаш в предвид ББ ли? Той също е бивш комунист и може би още пази партийната си книжка.
74
5
 
31
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 7 години
ПИСНА МИ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛЪЖИ !!!