Борисов от FB: Отвън ли? Сами решаваме за кабинета!

Решенията на ГЕРБ не се подлагат под съмнение, обяви той
31 мар 2017 20:00,
145
Борисов от FB: Отвън ли? Сами решаваме за кабинета!
Снимка: архив БТА

Бойко Борисов "проговори" от Facebook след завръщането си от Малта и преговорите с патриотите за ново правителство.

Лидерът на ГЕРБ не открехна плановете си за бъдещата управленска формула, но отрече информацията, че европейската десница е давала благословия за новото правителство.

Още по темата
"Освен поздравленията, които получихме, до този момент нито един човек извън страната не ме е попитал какви са ни плановете за бъдещо правителство", пише Борисов и допълва:  "Решенията на Политическа Партия ГЕРБ не се подлагат под съмнение, защото ние последователно, в два мандата се доказахме като отговорен и сигурен партньор на ЕС и НАТО. Приемам с усмивка и като първоаприлска шега всички останали твърдения".

По-рано Dnes.bg писа, че в Малта ЕНП е дала зелена светлина за правителство на ГЕРБ с Обединените патриоти.

Днес по обяд пък лидерите на патриотичната коалиция проведоха първи реговори с ГЕРБ, на която присъствал и Бойко Борисов. Същински разговори за съставяне на кабинет обаче не били водени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече направо отвътре му нареждат, калинка до калинка. Орешарски или Нинова да му наредят кабинета барем по-малко калинки ще има
41
2
 
6
 
! Отговори
о преди 7 години
Уджассссссссссссссссс
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе, някой чу ли какво каза нашия тЕквоч? Победила ЕНП и ПЕС аут! Абе ей! Ти за кой си бе ей? За ЕНП или за народа? ГлОпак! ***! ***! КрЪтуна! Нещо съчменото топче в главата му дУкарва главобол! Не съм за никой, защото който ни освободи, той ще ни пороби! За единна и сята Ребублика! Васил Иванов Кунчев-ЛЕВСКИ! И патриотите за прод***жни! Ама крЪтуната направо кърти! И го прави явно. И не пита никой!
39
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами ако беше фалшифицирал изборите,нали щеше да фалшифицира и президентските бе,*** червени *** !!И изобщо нямаше да подава оставка.Помислете логично,но то ако можехте,нямаше да сте комунисти !!!
38
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТА - Ако изборите бяха на 1-ви април... - Нинова щеше да ги спечели...да, ама тя искаше избори на 26 март! Е, получи си ги!
37
14
 
6
 
! Отговори
Говнянчо преди 7 години
И какво стана? Всичките злостни комунистически изцепки как ще наврат Борисов някъде се превърнаха в лай.ян дъжд върху цялата БСП ! Борисов не само *** в устите им ,но и гарнира с ягодки (велика карикатура!) . А,и се върна на бял кон,а не на кафяв като ***.
36
1
 
8
 
! Отговори
манипулатор преди 7 години
До Ся! - Дянков друго каза. Някой лъжеостана и на Дянков да се вярва, един чужд шпионин!
35
0
 
9
 
! Отговори
Ся! преди 7 години
Дянков друго каза. Някой лъже.
34
3
 
13
 
! Отговори
ГРОБ......ДАЛАВЕРААА преди 7 години
НЯМАТ НАЯДАНЕ ТИА НАГЛЕДСИ......И НА ОНЯ СВЯТ ЩЕ ИСКАТ ДА СА ДЕПУТАТИ.......ЕЙ ГАДОВЕ НАРОДА ЗНАЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО А САМО ЗА КОКАЛА......ГЛАСУВАХА ВИ ДАЛАВЕРАДЖИИ НАГАЖДАЧИ ..ТИЯ С ОБЛАГИ ОТ ВАС И ТИЯ ДЕТО ГИ ПРОКУДИХТЕ В ЧУЖБИНА.........
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама как само сенасра БСП, а?Ееей, още не мога да спра да се кефя яко! :)
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СТРАНДЖАТАВ Британия се връщат торите, а ЕС заминава във копторите .
31
15
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
До АнализВ БРИТАНИЯ СЕ ВРЪЩАТ ТОРИТЕ, А КОМУНИСТИТЕ СЕ ВРЪЩАТ ВЪВ КОПТОРИТЕ.
30
17
 
7
 
! Отговори
Анализ преди 7 години
Светът се нарежда добре!В САЩ спечелиха републиканците, които съсипаха Съветския съюз.Във Великобритания се връщат торите, които съсипаха соц-лагера.Из Европа масово печелят консервативните партии, които приеха България в цивилизования свят.В Турция и в Русия засилват властта си изолационисти.Из мюсюлманския свят никой не печели, всички губят и всичко се разпада.В България се връща стабилността.На добре са нещата засега!
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Велики теоретици , тълковния ре4ник 4етят . 2 000 000 ве4е 20 години не гласуват ,надявате се да излязат , но още 20 години нема да гласуват .
28
6
 
16
 
! Отговори
Boko bo преди 7 години
Вервам ти Боко! Че как иначе! Ти си най-голем мъжкар нали беше казал на Танов по телефона.
27
19
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ПО-ТИХО ДРУГАРИ! НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ ПРОСТРАНСТВОТО С ПРАЗЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ШУМ! САМО ГЕРБ!
26
2
 
19
 
! Отговори
до 23 преди 7 години
Абе то и в Русия протестираха около 300 човека ама арестуваха 800 според либерaските евроатлантици. Сега ти ми обясни тая работа 2010 демократите загубиха изборите 2012 демократите загубиха сената2016 демократите загубиха Белия дом2017 демократите загубиха по всички параграфи и набедиха руските хакери
25
3
 
15
 
! Отговори
до 26 преди 7 години
Български Тълковен РечникГЛАСОПОДАТЕЛ - Лице, което има право да гласува с избирателна бюлетина; избирател.Но явно вие герберастите сте грамотни колкото Вожда си и ползвате някакъв Банкянски Тълковен речник, а не БЪЛГАРСКИЯ такъв.
24
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя още ли не е дигнал кръвното и подал оставките, какъъв кабинет ще нареди още не е питал господарите си отвънка как да го нареди.
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ не откакто се е появил, няма да кажа като партия, защото това не е партия, а икономическа гропуровка за крадене, сформирана около един полуграмотен мафиот, но за сметка на това много нагъл, никога не са печелили честно избори.Винаги с фалшификации, подменяне на протоколите в цели секции. Всеки, който е участвал в организирането на изборите го знае, но хората се страхуват да го кажат за да не осъмнат със строшени кокали или захвърлени мъртви на някоя поляна във Витоша.