ГЕРБ и ДПС ръка за ръка? Няма как, Доган здраво държи юздите

Според Мехмед Дикме подобна коалиция е най-естествената
4 апр 2017 10:52,
61

Напусналият ДПС политик Мехмед Дикме заяви, че първата задача на новия ни външен министър е да потърси контакт с колегата си от Турция и двамата да работят за избистряне на отношенията между двете държави.

В студиото на "България сутрин" той коментира създалото се напрежение между България и южната ни съседка по време на изборите, когато патриотични формации блокираха границата и не позволиха на български изселници, натоварени в автобуси, да упражнят правото си на глас у нас.

Дикме коментира още и събитията в Турция, като посочи: "След Великден предстои референдум и резултатите от него са много важни. Те ще дадати отражение на Балканите, най-вероятно и на целия свят, защото Турция не е малка и незначителна държава. Тя е сила в НАТО, която много разчита на турската територия по време на атаки в страните от Изтока", каза бившият минстър на земеделието и горите пред Bulgaria ON AIR.

Мехмед Дикме изрази увереността си, че България ще има правителство до 1-2 седмици. Но доколко ще е стабилно, остави под въпрос.

"Най-естественото е да се случи коалиция  между ГЕРБ и ДПС, но това няма как да стане, защото Движението за права и свободи се контролира еднолично от Ахмед Доган", твърди Дикме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 20Ти пък какво ревеш в Турция освен султана какъв друг избор имаш?
15
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този същия прогнозираше че ДПС няма да влезе в парламента а ДОСТ задължително е вътре! ахахах!
14
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи,"българска" националистическа партия в управлението на Територията(бивша държава България),е неприемлива за Брюксел,но "турска" националистическа партия е съвсем приемлива и даже желателна!!!Е,булгаристански уфЪЪсе,за какъв си правите скъпо струващи циркове,наречени избори,щом "отвън"(ФАЩ,Турция,ЕвроГ***йландия),ще ви определят,кой да ви управлява!!Голям "избор",при това,демоНоКрадичен,в "независима"(какъв смях),България.Ха-ха!
13
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя Дикме е за затвора бе! Забравихте ли далаверките му в министерството на земеделието?
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напусналият ДПС политик Мехмед Дикме заяви, че първата задача на новия ни външен министър е да потърси контакт с колегата си от Турция и двамата да работят за избистряне на отношенията между двете държави.В студиото на "България сутрин" той коментира създалото се напрежение между България и южната ни съседка по време на изборите, когато патриотични формации блокираха границата и не позволиха на български изселници, натоварени в автобуси, да упражнят правото си на глас у нас.Дикме коментира още и събитията в Турция, като посочи: "След Великден предстои референдум и резултатите от него с
11
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най добре е да управляват партиотите подкрепени от вън.
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Герб и дпс управляват държавата вече осем години и дружно е ограбват за сметка на зомбирания български гражданин! Факти в подкрепа на горното: Герб и дпс заедно фалираха КТБ и положиха усилия да заметът проблема, като избраха същите подуправители на БНБ, заедно гласуваха закона за НСО, герб раздава дипломатически клубове обществени поръчки на Пеевски. Всички кадри на ДПС в ДАНС и МВР не са пипнати. В съдебната система дпс и герб заедно не допускат каквато и да е промяна.България е обречена, н
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАТРИОТИЧНИЯТ ФРОНТ ЛИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ИЛИ ДПС, ЗАЩОТО И ДВЕТЕ СА НА ЕДНО ДЕРЕДЖЕ.
8
11
 
7
 
! Отговори
Хи-Хи-Хи преди 7 години
До ХА-ХА-ХА !ГЕРБ не се хваща с политически трупове бе хахо.
7
3
 
29
 
! Отговори
:) преди 7 години
Единственият начин да се състави правителство е ГЕРБ да управляват сами, което няма да продължи повече от 2-3 месеца. Тиквата не обича да дели плячката, а и Магарешки, и Тримата тенори ("патриоти") са освирепели за власт и лапане. Като сложим и това, че Калинките в ГЕРБ също са огладнели... става мазало. Ще се краде няколко месеца като за световно. После... избори.
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка коалиция,която ще допринесе за доброто на България не трябва да се отхвърля,но коя е тази коалиция,всеки си реди според собствените предпочитания.
5
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To se snaesche dogan borisov tn gerb vinagi s dps bravo na tesi koito glasuvaha dobar apetit na prasna masa a na mutrite oschte kg da trupat i milioni 4eren haiver vidka i 4alkadjiiki manikenki silikonki bes obrasovanie
4
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега, глупости.То се знае, че ДПС е коалиционен партньор на БСП.Така е било и така ще бъде.
3
4
 
29
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Глупостите на Дикме отдавна не вълнуват никого. Той е вън от играта и няма информация от първа ръка.ДПС се променя. Въпреки, че турците обичат да играят често с победтелите, но Доган не е толкова глупав да се хване с ГЕРБ.Който се е хванал с ГЕРБ става политически труп.Вижте какво стана с АБВ и Реформаторския блок !Същата участ очаква и патриотите.)ДПС обаче няма да влезе в този капан .. Доган е хитър и далновиден политик. Най-старата и най-хитра лисициа в българския политически курник ! :)
2
3
 
27
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ преди 7 години
НА МЕН МИ МИРИШЕ НА ОТНОВО НА ИЗБОРИ, НЯМА ДА ИМА КОАЛИЦИЯ С НИТО ЕДНА ПАРТИЯ......
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Развалена плоча.Нищо ново .Едни и същи неща в българската безизходица.