Бакърджиев бутнал мавзолея от сърце. Вдигнат ли го – пак!

Радан Кънев тръгнал по стъпките на Костов, смята бившият министър
12 апр 2017 10:07,
135
Бакърджиев бутнал мавзолея от сърце. Вдигнат ли го – пак!
Снимка: кадър, Bulgaria ON AIR

Направил съм го от сърце. Ако отново бъде построен, ще направя всичко възможно да го няма.

Това заяви бившият вицепремиер Евгений Бакърджиев, запитан дали съжалява, че преди години разпореди взривяването на мавзолея на Георги Димитров.

Според него лидерът на ДСБ и Нова република в оставка Радан Кънев е разбил десницата по модела на Иван Костов.

"Лошото е, че моделът "Костов" не изчезна с оттеглянето му от политиката. Психиката на тези в дясно е подобна на тази, която имаше Костов и която разби силната десница в България. Радан Кънев много прилича на Иван Костов, само че Костов бе лидер на силния Съюз на демократичните сили. Това, което направи Кънев, е подобно на разбиването на десницата от Костов", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта, че в Реформаторския блок са се разделили негласно, конфликтите са се задълбочили и на изборите резултатът от всичко това е поредното роене в десницата.

"Стара максима е, че добрите политици се учат от грешките си, най-добрите политици се учат от грешките на другите, а безгрешни политици няма", посочи Бакърджиев и подчерта, че десницата се е сгромолясала на изборите заради формулата, под която се е явила и липсата на истински лидери.

Според него все повече ГЕРБ ще бъде десница, ако автентичната десница се разпилява по този начин. "Мястото на левицата в тези избори бе заето от БСП, те изсмукаха абсолютно всичко друго", каза Бакърджиев и добави, че почти същото са направили от ГЕРБ в дясното политическо пространство.

Евгений Бакърджиев се надява да има правителство, което да бъде успешно за повече от две години. "Авторитети и професионалисти, такива трябва да управляват", завърши той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този трябва да бъде съден за този акт. Хората хилядолетия пазат историята си, а нашите нещастници могат само да рушат.
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евалаека, ако бутне и куптора в банкя цена няма да има!
43
2
 
38
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Евгений Бакърджиев e един от героите на прехода, който осребри много успешно своето участие в него. Докарването до фалит на варненския корабостроителен завод (с участието на министър Ал. Божков, известен като 10%) е само един от големите му рушветчийски "подвизи". За него проф. Николай Василев беше казал "Когато само костюмът и часовникът ти струват повече от заплатата ти на министър, не можеш да изправиш *** пред цялата държава и да кажеш: "ДОКАЖИ МИ, ЧЕ СЪМ КОРУМПИРАН".
42
4
 
22
 
! Отговори
до 33 преди 7 години
Набий си в кратуната,че ЕС нищо не ни е дал безвъзмездно,герберастче умно!
41
0
 
17
 
! Отговори
То6 преди 7 години
Тези от "България ..." стават смешни и жалки. Само какви хора канят. Палифръцковци - този, няма и името ме да спомена, Близашки и т.н. Жалко, как да ги гледа човек ?
40
2
 
41
 
! Отговори
неразбрал преди 7 години
Евгений Бакърджиев и Евгений Михайлов...Кой е по-големия бок.лу.к??? Кой , кой , кой?
39
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама криминално проявени младежи на 17 и 20 години разбиха вратата на 70-годишна жена в Стара Загора и я пребиха, за да откраднат от портмонето й 60 лева.
38
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айдее, сега и Георги Димитров ли го почнаха. От какво се страхуват?
37
5
 
34
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Пълен сдуханяк!Толкова е смотан ,че даже не можа да го взриви.Багерите го събаряха 10 дни , а навремето комунистите са го направили за 5 дни. Цялата синя *** е съставена от бивши комунисти.Вижте кои са начело на Герб, и маскираните в синьо ***.Пфу ,гурльо.Такива като този бузест демократ отвратиха хората от демокрацията и профукаха надеждите на няколко поколения българи ,че можем да станем нормална демократична държава.Този да се омита веднага.
36
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От къде извадихте тази св и ня СДС-арска, покрита с мухъл и плюнки?!?Тоя Днес БГ се е превърнал в музей на крадцити и *** от прехода.Сега чакам статия с мъдростите на Филип Димитров и останалите ***, които закопаха България.
35
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше платил от джоба си събарянето. При най-голямата криза това беше най-големият проблем на България. Ставаше идеален музей на корумпираните, като този и завряният зет щяха да са на челни места. Комунистите да не събориха всички паметници свързани с монархията, можеха да погребат пияницата в мавзолея на Батенберг. Намериха ли му парите, които държеше в къщи. Да е жив здрав този, който му ги взе, със здраве да си ги харчи и да му изпрати една благодарствена картичка!
34
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Георги Димитров е един от малкото истински българи. На Лайпциския процес абсолютно сам се изправя срещу цялата нацистка машина и защитава идетите си и България, а Гьоринг от обвинител се превръща в обвиняем. А днес имаме слугинското поведение на политици евроатлантици като Плевнелиев, Борисов и цялата плеяда "демократи".
33
5
 
30
 
! Отговори
ами преди 7 години
Това беше просто една добре построена сграда,хубава,стабилна,която можеше да бъде всичко!Този,че е ***,*** е,но защо другите не го спряха?Но,не сме народ,а ***,затова ни тъпчат простаци!
32
18
 
6
 
! Отговори
мда преди 7 години
*** и национален предател гошо димитров подари македония на сърбия. вечни страдания за родчето и феновете му
31
3
 
28
 
! Отговори
Манолски преди 7 години
тоз ако му забия един шамар ще му се отвърти главата. Неслучайно беше в управителния съвет в ФК Левски в най-мракобесните години. Таквиз само могат да рушат, но не и да градят, камоли да градят демократично общество........ долни иб.рикчии и пишман политици, довели до просешка тояга народонаселението. Тази сграда можеше да бъде ползвана с друго предназначение вместо мавзолей на комунизма, но да го буташ и да се перчиш е супер нагло и гьон.суратлъшко. Къщичка за птичета не е направил ама бута
30
30
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
При комунизма и 45 годишната руска окупация народа нямаше тоалетна хартия и банани и народа караше грозни руски коли а днес при капитализма и ЕС навсякъде има тоалетна хартия и банани и по празниците народа се метка на яките западни коли да пътува в чужбина и си кара по магистралите построени с парите които ЕС отпуска на България безвъзмездно.
29
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Някой 18Картини в хладилна камера? Глупости. Г. Димитров е национален предател. Подари Македония на Тито. Насила сменяха паспортите на македонските българи. По заповед на Масква, паленцето Димитров беше готов да продаде и майка си. ***. Историята ще го забрави, и с мавзолей и без мавзолей.
28
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Георги Димитров е една от най-великите личностти в историята на България, затова сега така лаят разни бакърджийчета и митодита. Жалко, че комунистите се подведоха по СССР да му правят мавзолей както на Ленин и по този начин го компроментираха. Не всичко добро за Русия не значи, е добро за България, ние нямаме такива традиции.
27
9
 
2
 
! Отговори
haaaaaaa преди 7 години
machkai rusofilisticiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahaaaaaaaaaaaaa
26
4
 
25
 
! Отговори
Teo преди 7 години
Аз знам едно-в Германия са си запазили всички концлагери.Добро,лошо-това е!Този съвременен иззедник на снимката разпореди заличаване на историята.Добра,лоша-история е.Който си заличава историята и не се учи от грешките си е осъден да ги повтори.Този заслужава да вземат мрамора, който този подари на приятелчето си Краси олинезата, да построят мавзолея на ново, да го пъхнат този там и да го взривят. Ще е от сърце! Трябваше му повече време да го бутне, отколкото за построяването му! ***!