Нинова със зов от Facebook: Да ценим Българската армия!

Лидерът на БСП поздрави и всички, носещи името Георги
6 май 2017 14:00,
59
Нинова със зов от Facebook: Да ценим Българската армия!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Заръката на героите, жертвали се за свободата на Отечеството, е да уважаваме и ценим Българската армия. Това се посочва в поздрав на лидера на БСП Корнелия Нинова към сънародниците ни по случай днешния празник – 6 май, публикувано на страницата й във Facebook.

Още по темата

"Честит ден на храбростта и празник на Българската армия. От миналото черпим сила и мъдрост. Прекланяме се пред паметта на героите, жертвали се за свободата на Отечеството. Тяхното завещание е чест, доблест, себеотрицание. Тяхната заръка - да уважаваме и ценим Българската армия. Тяхната клетва - да пазим и обичаме България", се посочва в обръщението на Нинова.

"Честит празник и на всички, които носят името на Св. Георги Победоносец - бъдете здрави”, пожелава още лидерът на БСП.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
molarob преди 6 години
za kolko dolara prodadohte bg askerki v afganistan?! barter za kitaiski gasti li?!
39
1
 
2
 
! Отговори
бай Иван преди 6 години
Военните обикновено са патриоти и пазители на държавността,непозволявайки мафията да вилнее.Политиците винаги се страхуват от армията,защото оръжието е там.Комунистите обезкостиха армията,не подготвиха млади хора в случай на военен международен конфликт да осигурят запас.Единственният мотив да влязат в партия и парламент е докопване до материални облаги.За авиацията да не говорим.Народа е казал: "Има ли авиация ,има нация"....
38
0
 
3
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1998г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
37
0
 
3
 
! Отговори
груйчо дочев преди 6 години
Коя армия бе,на СДС или на БСП,или на НДСВ!?Къде я виждаш тая армия?
36
0
 
5
 
! Отговори
Граовец преди 6 години
За какво ни показват тази противна мисирка?Нека ходи да гледа чалга и да не се бърка в сериозните работи.
35
0
 
7
 
! Отговори
коя армия преди 6 години
Коя армия бе Нинова...Тази която нямаме ли? И теб те е напекло слънцето май.
34
3
 
13
 
! Отговори
жената мъж преди 6 години
Ако жената мъж(***) е и мъж да подаде оставка сега след тежката загуба на БСП на изборите, така както преди направи Бойко, а сега веднага след изборите направиха Радан и Лукарски и други доблестни мъже. Ако ли пък не го направи, БСП я очаква следващата 13 поредна изборна загуба от ГЕРБ, този път още по-съкрушителна.
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
aбе, *** тва ли ви е най умното парче!? няма да изреждам имена, защото ме беше яд че в бсп има толкова способни хора, ерудити, и "мозъци", та чак ме беше яд, че не работят за Родината! сега умирате, мъртви сте с тия *** парчета! самоубихте се!
32
1
 
14
 
! Отговори
Телезрител преди 6 години
Изумен съм от комунистическата наглост! Днес, в Одрин, в църквата пълна с миряни и митрополити от Гърция,от ългария, най-отпред се курдисал един от-най върлите комунисти -Красимир Премянов !!! Бащата на този комунистически милионер навремето арестуваше българите дръзнали да наминат покрай църква по празници ! А сега е най-отпред,до светите отци! Каква гавра и наглост!!!
31
0
 
13
 
! Отговори
Курнелия нахална преди 6 години
*** е изпратила сина си в САЩ, а иска да набута България в ръцете на изостаналата путинова Русия...
30
0
 
12
 
! Отговори
Хе хе! преди 6 години
Щастливци са българските войници! Ако тази нагла беше станала мин-председател,сега вече партийните комисари щяха да приемат парада,облечени с кожени куртки и пистолети на колана.
29
0
 
10
 
! Отговори
Ще преди 6 години
предвожда конския червен ескадрон.Напред другари, дайте да вземем!
28
0
 
17
 
! Отговори
Войник преди 6 години
Тази мисирка пак се изцепи в нелогична връзка! Огледай се бе,Нинова, хората те плюят като най-голям предател на България,а ти ни сипеш брътвежите си!
27
1
 
12
 
! Отговори
Коко преди 6 години
Г-жа Нинова искаше да върне БГ назад,лъга,лъга но не и се хванахме на лъжите.Бъргария трябва да върви напред,това което затрихте като добри практики от миналото но не го запазихте при управлениено на комунистите трябва да се върне,защото с отри.ането останахме назад във времето по много показатели ,а имеше на.ин много извоювани практики в много области да се запазят и развият а не да се отри.ат като дуалното обу.ение например в образованието и тн.
26
0
 
13
 
! Отговори
Корнелийо! преди 6 години
Да кажеш нещо относно съсипването на Българската армия след Втората св.война?Генерали-герои от няколко войни и други офицери, проливали кръвта си по бойните полета, бяха пратени в лагери или изселени, унижавани, станаха черноработници, за да печелят хляба си.Малограмотни *** заеха местата им. Много поделения станаха рай за пр+им+и+ти+ви уро+ди, които само там имаха поле за изява, издевавайки се с достойни младежи.вие съсипахте българската армия, а след 1989 г. я и ограбихте!
25
0
 
13
 
! Отговори
Старшината преди 6 години
Малко късно се сетихте другарко Нинова. Армия отдавна няма... има някаква жалка нейна пародия в която се приемат хора на килограм, само и само да позакърпят щата...
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милиардерът бб?
23
3
 
23
 
! Отговори
Курнелия нагла преди 6 години
Мале, мале, БСП щели да се борят с паралелната държава - ами тя цялата е в редиците на БСП, бе Курнелио. Около теб ли са Г.Гергов(свинарят), Кирчо Добрев(хванат на границата 1996г. с куфарче с долари), Р.Овчаров(дългият инкасатор), Бригадир Аспарухов(милионер пенсионер), ***(милионерка), Весела Лечева и много други другари-милионери и мошеници. Няма такава наглост
22
3
 
13
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 6 години
ПАРОДИЯ НА АРМИЯ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ЩЯХ ДА ОТМЕНЯ ТАЗИ ГАВРА С НАРОДНАТА ПАМЕТ ЗА ПРЕДСТАВАТА ЗА АРМИЯ И ДА ПОТЪРСЯ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДНЕШНОТО И СЪСТОЯНИЕ ОТ ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ Т Е --СЕГАШНИТЕ А ТЕ СА ВСИЧКИ ЗА ПРЕД СТЕНАТА И --------
21
1
 
18
 
! Отговори
Дидо преди 6 години
Аз ценя само присвоеното от Корнелия и 240 разбойника