Карадайъ се зарече: ДПС ще брани мира и демокрацията

Дали сме много на тази земя и много ще дадем, обяви той
44
Карадайъ се зарече: ДПС ще брани мира и демокрацията
Снимка: ДПС

ДПС отново ще брани мира и демокрацията в нашата родина, обяви председателят на движението Мустафа Карадайъ, който присъства на възпоменателния събор в хасковското село Караманци, където се отбелязва 33-та годишнина от началото на съпротивата срещу т. нар "възродителен процес".
 
Карадайъ подчерта, че месец май е особен за мюсюлманите в България, „а и за тези, които бяха прокудени от домовете си през 1989 г. и след това“. "През месец май ние се събираме в цялата страна да почетем паметта на нашите герои", каза още Карадайъ, цитиран от пресцентъра на партията.

"Ние сме дали много на тази земя, много сме дали за нашата държава и много ще дадем. Защото нашата сила извира от нашата земя, от нашето единство, от нашата заедност” допълни Карадайъ.

Председателят на ДПС уверено заяви, че няма да позволи никой да разделя ДПС и призова хората да вярват и отстояват ценностите и принципите на организацията. "Никой не може нас да ни  разделя и всеки един, който се опитва нас да ни разделя - той е наш враг и ние ще се борим против него".
 
Карадайъ заяви още, че "имаме нужда от още по-голямо единство, от още по-голяма заедност, защото и ГЕРБ и фашистите и всички онези днес поставят огромни проблеми пред нашата държава. И пак ние мюсюлманите, пак ние Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! Ние сме призвани да защитим стабилността на нашата страна да дадем сигурност на всички граждани в нашата страна и най-вече на мюсюлманите! Ние сме призвани да дадем сигурност и стабилност и в региона!", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Dodo преди 6 години
Може ли някой да обясни на господина разликата между "карадайъ" и "каравземъ", пък било то, и на майчин език. Не за друго, ами просто да не бърка даване и вземане. А иначе дето се вика - той взел дал. :-)
18
0
 
0
 
! Отговори
maei преди 6 години
zaradi upravlenieto na talibanite i fashistite ot dps savsem sa obezludeni goliam broi sela i gradove v bg.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т+Р+И+Е+Н+Е за цензура ли е бе И+д+и+о+т+и
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЧЕРА ГОЛЯМО *** НА КОМЕНТАРИ
15
2
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Ха дано,ама надали ?! Как пък всички шефове на ДПС са от "един дол дренки ",бре?! Нищо ново-тоя повтаря едни и същи думи -толкова ли знае и може?!Вярвам му само в това,че най вече иска "сигурност за мюсюлманите в България" ?! За каква сигурност го вориш ,бе,аланкоолу ?! За какво сте несигурни в България?! Гонят ли ви,бият ли ви, зат варят ли ви?! Живеете по-добре от много хора,а вие дори нямата българско съзнание - все Турция и всичко турско ви е в главите - ами идете там и си живейте рахат!
14
2
 
8
 
! Отговори
Бивш Депесар преди 6 години
До един сте мултимилионери мама ви крадлива депесарска, гнусна комунистическа!
13
0
 
3
 
! Отговори
stomin преди 6 години
да дадем сигурност на всички граждани в нашата страна и най-вече на мюсюлманите-ха сега де значи на не мюсюлманите ....
12
4
 
5
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Село Караманци е едно доста приветливо село, в което основни забележителности са завързаните марагета из поляните и местната кръчма, посетителите на която обикновено блокират с колите си главния път за Маказа...Всичко е мирно и тихо, имат си даже хубаво училище на име "Христо Ботев"...Но когато се появи ДПС, изведнъж хората се сещат, че са турци, а не български граждани...Политиците мачкат народа наред, но иска ми се БГ турците да се сещат за България не само пред паспортната служба,,,
11
6
 
8
 
! Отговори
1234 преди 6 години
прателю когато 90% от членовете в тази партия станат с български имена тогава може да ви подкрепя
10
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турците са много добри в строителството! Нека вьрнем казармата и всичкото ром турче изпратим там да строят за Бьлгария като истенски загрижени за своята родина а не за истанбул който нищо не им дал!!!
9
1
 
11
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
Обраха труда на бг мюсюлманите, изнудват ги по време на избори, заплашват ги че няма да им изкупят тютюна ако не гласуват за дпс, изпращат дори малки бойни бригади в домовете на някои по непокорни, започнаха да си запълват оределите редици с роми , ряботят много близо с БХК с цел дестабилизиране на обстановката, получават финансови помощи от Русия и Саудитска арабия, занимават се с контрабанда на цигари, финансират терористични организации, участват в нелегалния трафик на емигранти.
8
2
 
7
 
! Отговори
saki преди 6 години
Тия бели шапки,които носят активистите на ДъПъСъ ,са по подобие на белите шапки от едно време на еничарите.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
таа..кое му беше неприятнотона "възродителният процес"?някой казват ,че лошото му било че не успя да завърши!сумати народ се чуди
6
3
 
21
 
! Отговори
vah преди 6 години
Eй Шайка разбойници от ДПС, не смейте да си преписвате заслугите на обикновения, работлив и изтерзан турчин, с който ви е се подиграхте и с труда му си направихте палати в България и Турция!! Оня от горе вижда и не забравя ден ще дойде и си получите заслуженото!
5
6
 
15
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
ДПС ще брани правата и свободите на турците. Вече 3 партии бранят правата и свободите ДПС, ДОСТ и НПСД. Успех в опозиция и повече да не се върнете на власт никога. Марш в Турция!
4
2
 
12
 
! Отговори
Чичо Барак преди 6 години
Абе тоз Карадайтъ ко убразование има? Незапочнато висше предполагам. Хехехе
3
2
 
14
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Така му е казал агата от Дръндар...
2
3
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 6 години
А БРЕ КАРА ДАИЪ КАКЪВ МИР БРАНИШ КАТО ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ НА ПРТИВНИКА ТИ АГЕНТ ОТ ДС САВА ---ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ ИДЕИТЕ ВИ СА ЕДНАКВИ ---НАСТРОИВАНЕ НА МАЛЦИНСТВАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ ----ДОГОДИНА ЩЕ ВИ ОПЯВА ПОПА
1
2
 
25
 
! Отговори
"Мустафа" преди 6 години
Адаша взе да говори клишета,а и почна да повтаря "проповеди"от предишни събирания,адаш смени плочата де;)