Коалицията между ГЕРБ и "Атака" против волята на избирателя

Във Франция победи Европа, у нас - обратното, заяви Методи Андреев
Обновена: 8 май 2017 12:25 | 8 май 2017 09:35, Александър Попов
61
Коалицията между ГЕРБ и "Атака" против волята на избирателя
Кадър: Bulgaria ON AIR

Случващото се в България е обратното на това, което стана във Франция с победата на Еманюел Макрон. Такъв прочит на новото правителство у нас направи Методи Андреев от "Нова Република".

Той изрази негодуванието си от това, че партията на Бойко Борисов се е отметнала от дясно-центристките си ценности, влизайки в коалиция с "Атака", която е част от Обединените патриоти.

"Това, дали е станало с благословията на Европа тепърва ще разбираме, но определено не е станало с благословията на хората, които гласуваха за ГЕРБ", коментира Андреев в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

"Основната коалиция в предния парламент беше ГЕРБ - Реформаторският блок. Това бяха партии от европейската народна партия. Тогава Патриотичният фронт, но без "Атака", и АБВ бяха подкрепящи мнозинството за определени политики. Те не бяха част от същинската коалиция. Сега обаче част от същинската коалиция е "Атака". "Атака" е нещо като Марин Льо Пен във Франция. Това е антисистемна, антиевропейска, антинатовска партия", завърши Андреев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
21
 
25
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
ЕС трябва да се запази на всяка цена. Това ще стане само с единна еврапейска армия , единна мин. раб. заплата и пенсия.А тези дето си мечтаят за Евразия, просто са едни нещастници.
13
7
 
32
 
! Отговори
Не не са расяги преди 6 години
Не си прав Методий че партия атакичка е расистка партия! Забрави ли волен през 2013 как подкрепи БСПето иДПСето срещу солидно заплащане?
12
4
 
31
 
! Отговори
решетников преди 6 години
Глупости, а гроздето киселее ли ти? Сидеров е един ***, който се дуеше против Европа и НАТО само защото му плащаха от Москва.
11
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не изпадна ли от каруцата? Май остана изповън. Къде ли не скача, май на Бочко вувузелата смука за последно но явно не се е старал достатъчно и Бочко го е изритал. Този ли имаше някакви идеи са разрушава паметници, все за ДС говореше, против комунизма а всъщност е от хард комунистическо семейство. Сега на кого ли ще смуче царевичката за да го вземат под някое партийно крило?
10
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя луд да командва нее добре ами то сигорно кварталните пияници и луди са го избрали
9
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Небеше ли това оня мещасник дето искаше да забранява символите от сциализма ?. Егати евротъпунгера.
8
4
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Нищо всеоще не е победило,защото още не сме ги бийнали! Като хапнат песничетата и изхвърчат със шутове тогава ще се види!
7
4
 
25
 
! Отговори
ЦОНЬО преди 6 години
тоа па кой беше
6
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те като ония в ееин квартал де искали един да няма а само техните си да се нагодят интвресно ми е това нямане станаха милионери до един рев бедни са бедняците и реват че човека с честен труд си изкарва прехраната а те с далавери та по тоя повод и те така аиде с тига с мошенническия вариянт тая песен се изпя
5
8
 
31
 
! Отговори
маилс преди 6 години
Абе селски пии си хаповете във Франция победи един геронтофил,докъто тук поне ще се радваме на 3 мандат на един нарцис
4
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви с тиа "евруцентриски цинности" ба Методе ?. Оти съ негръмнеш.
3
3
 
40
 
! Отговори
ха преди 6 години
Това лице сменя партиите по често и от гащите си само и само да се докопа до властта а полза от него никаква....
2
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тоя пореден лаладжия. Ами с кой да се коалират бре? С онея, дето демокрацията им отнела толкова много ли? Българите си избрахме тея и тея партии. Няма как да стане читава коалиция при тея резултати. Факта е, че просто нови лица няма. Няма за кого да гласуваш.
1
8
 
42
 
! Отговори
:) :) преди 6 години
Митодии стига чесане на езици, гледай си в паничката и отивай да местиш паметници :).