Слави остави стола: Волята на народа на ход в парламента!

Нищо не е приключило и нищо не е свършило, пише той
10 май 2017 15:37,
80
Слави остави стола: Волята на народа на ход в парламента!
Снимка: архив, Булфото

Днес Слави Трифонов няма да излиза пред НС. На седмия ден от протеста си той оставя протестното столче... за друг път.

Още по темата

"Днес бе дадено началото на приемането на волята на 2 милиона и половина българи", пише шоуменът Слави Трифонов в писмо до медиите.

Явно то е продиктувано от внесения днес законопроект на ГЕРБ в деловодството на НС за въвеждането на 100% мажоритарна избирателна система у нас. Подкрепа за искането на шоумена бе дадена и от лидера на "Воля" Веселин Марешки, който сподели, че това е волята на народа.

БСП се възпротивиха и настояха, че смесена избирателна система е работещият вариант за България. ДПС днес се въздържаха да коментират темата.

"И сега ще стане ясно дали това е театър, с цел трупане на народна любов или са реални действия, с цел приемане на мажоритарния избор в два тура, намаляване на държавната субсидия на един лев и задължително гласуване на избори и референдуми", пише Трифонов.

Според него от действията на депутатите през следващите два месеца ясно ще се види кои са там, за да работят в интерес на хората и кои са там, за да работят за своя собствен интерес.

"Нищо не е приключило и нищо не е свършило", завършва писмото си Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдът на два пъти се произнесе - РЕФЕРЕНДУМЪТ Е НЕВАЛИДЕН!!!
24
7
 
3
 
! Отговори
От Синдиката преди 6 години
Уличната труженичка Славуца бе посетена от милиционерите и днес вече не е способна да работи! Даже на може да седи и на столче!!!
23
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и референдума за БРЕКЗИТ беше с чисто пожелателен характер и без никаква юридическа стойност, но английските управляващи се съобразиха с волята на народа си, нали така?господа агнешки главички..
22
8
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Всички признават, че ГЕРБ имат изгода от въвеждането на изцяло мажоритарен вот... - това означава само едно - че те се ползват от доверието на народа, и че разполагат с качествени и разпознаваеми кадри...
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма разлика между Славчо и Росенчо.Смешковците си приличат.
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за какво правите тия реферндуми като после никой не ги брои за нищо, по-добре напишете че в България референдума е забранен и народа няма право да изразява волята си и толкова
19
5
 
11
 
! Отговори
учиндолски шут преди 6 години
Слави призна пред репортерите, че най-голям интерес от въвеждането на мажоритарната система има партия ГЕРБ.Запитан дали ще поеме отговорност, ако ситуацията в страната след евентуалното въвеждане на тази система, доведе до по-лошо положение, Слави отговори "Защо аз да поемам отговорност?"
18
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Бареков = ВСИЧКО е за ПАРИ драги зрители ! Само Глупците вярват на Слави - разказвача на Смешки , мисли и работи за хората :))))))))
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички видяхме как ЦИК саботираше референдума та да ги докарат по=малко, като почнете от това да не зачита бюлетините без плик, та стигнете до затварянето на секции в чужбина пред които имаше 100-ици чакащи да гласуват, така че тия приказки за 12-те хиляди си ги заврете някъде, никой не Ви вярва, дори и самите Вие не си вярвате
16
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нестигали били гласовете, на това му се наглост, безочие и самозабравяне, 3,5 млн участвали в референдума и това видите ли било недостатъчно, как така, ами на последните избори действителните гласове са 3,4 млн. президента Радев с колко галса беше избрам ......... и въобще кажете ми колко избори имаме в последните 15 години на които да са гласували повече от 4 млн
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
политическата ни мафия никога няма да допусне изцяло мажоритарен вот, а приказките на ББ са за пред мат'ряла да трупа активи, всъщност играе съвсем друга игра протива референдума, той ако беше за щеше да постави ребром въпросите пред така наречените патриоти, помните ли как бяха орязани въпросите от референдума, ужки ББ подкрепи и 6-те въпроса пък после нареди на Плевньо да ги прати в КС< където неговите хора учудващо с пълно единодушие отхвърлиха най-важните въпроси
14
6
 
10
 
! Отговори
До 14 преди 6 години
До АнонименНе, не трябва. Референдума не е задължителен - не стигат гласовете.
13
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Чалгата ми прилича на Росчо Плевнеф.Много шум за нищо...
12
9
 
3
 
! Отговори
Мачете преди 6 години
За кво е тоя шум ?!а?...токааа токаааа.. Докато се,дъвчите за нещо без смисъл за наште ширини и дължини,без лубрикант от енергото ПРАССССССССССССССС. О|О очите..а сърцетоо,сърцето как страдааа
11
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Славуцата играе за ГЕРБ, ама овчият народ е *** и не чатка! *** народ - слаба държава! Призовавам всички, които симпатизират на плешивия, кьорав и сакат пенсионер, да се отправят към Терминал 1, щот там полетите са по на тънкана и да ходят да берат ягоди, да копат, да чистят, да метат или да бършат пенсионерски бутове и да изчистят от присъствието си България!
10
8
 
10
 
! Отговори
Кума Лиса преди 6 години
Референдум кесия не пълни, ама рейтинг вдига!
9
20
 
21
 
! Отговори
НОВИНА!!! преди 6 години
Славчо Чалгата се отказал от поредната си простотия.
8
15
 
10
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
За толкова са му платили!
7
7
 
14
 
! Отговори
. преди 6 години
Всъщност законопроектът е подготвен още от предишния парламент и щеше да бъде внесен, ако не бяха предсрочните избори.А сега слабоумния зрител на Дългия ще каже - ей на, уплашиха се, Слави е гоУЕм беее. Точно това иска и Дългия.
6
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците няма да допуснат исканите чрез референдума въпроси да се промени политическата система. Не случайно издокараха, че на референдума за да придобие зад. характер не му достигат 12000 гласа. Сега а се разбрали ГЕРБ да са за, а вс. останали против и така този референдум ще иде в небитието. Най-много да се стигне до вариант ня смесена система. За да има реални резултати трябва да се пробие от вътре, а именно чрез нова партия с ясни ангажименти и действия. Сега страната ни е пълен хаос.