Просто една снимка... Павел Тенев не е съгласен с фашизма!

Подалият оставка зам.-министър се съвземал от скандала
20 май 2017 11:37,
58
Просто една снимка... Павел Тенев не е съгласен с фашизма!
Снимка: Facebook

Нямам нищо общо с фашизма. Не съм нацист. Не съм съгласен с идеологията. Просто беше една снимка. Това каза Павел Тенев, който трябваше да бъде зам.-министър на регионалното развитие. Той беше уволнен заради негова снимка с нацистки поздрав.

Още по темата

"Все още се опитвам да се съвзема от тази история", каза той пред "Нова тв".

"Потърсих Валери Симеонов. В телефонен разговор му казах, че съм взел решение да подам оставка. Беше редно да го направя", каза Тенев.

Павел Тенев, назначен в понеделник за заместник на Николай Нанков в регионалното министерство, взриви социалните мрежи, след като се завъртя негова снимка отпреди 9 г., на която той позира с изпъната ръка край восъчни фигури на нацисти в музея "Гревен" в Париж.

Кадърът е от личния му профил, но няколко часа след назначението му профилът бе изтрит.

"Прясно назначеният зам.-министър се оказа обикновен нацист. Тази снимка ясно демонстрира това. Единственото решение е моментално уволнение", възмути се депутатът от БСП Александър Симов.

Съпредседателят на ОП Валери Симеонов, чиято кандидатура е Тенев, не демонстрира притеснение от въпросната снимка. Това пък предизвика недоволството на БСП и ДПС.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой на сила го е накарал да публикува снимката във фейсбук
5
2
 
24
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
И аз не съм съгласен с фашизма,ама нямам такива снимки.
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На червените руски ***, винаги им се привижда *** на фашизма. Какъв фашизъм, кви пет лева, бе съветски *** и изостанали рубладжийски колхозници-----Не е хитлерист, просто е изключително глупав човек, а за глупостта се плаща. Никой избирател не иска в правителството да има глупави хора, защото като си глупав не ти стигат мозъчните гънки да си компетентен.
3
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На червените руски ***, винаги им се привижда духа на фашизма. Какъв фашизъм, кви пет лева, бе съветски *** и изостанали рубладжийски колхозници.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Потърсих Валери Симеонов. В телефонен разговор му казах, че съм взел решение да подам оставка. Беше редно..."====Много хубаво, но онзи гьон шефът ти, защо не подаде оставка, щом те защитаваше толкова яростно.
1
2
 
18
 
! Отговори
Прахчо от Прахово преди 6 години
Maмин сладък !!! Какъв се е издул-като залък в мътеница ...