Кола на НСО паркира на Ларгото: За кого важат правилата?

"Всички са равни, но някои са по-равни от другите"
25 май 2017 14:30,
55
Кола на НСО паркира на Ларгото: За кого важат правилата?
Снимка: Спаси София

Автомобил на НСО беше сниман паркиран пред входа на Министерски съвет, до Ларгото, което е пешеходна зона.

"За пореден път повтаряме, че е трудно да накараш обществото да спазва правилата, ако за управляващите тези правила не важат", пишат от "Спаси София", които и разпространяват снимката.

Според организацията е недопустимо и нагло да се афишира неспазването на правилата от най-високо държавно равнище и цитират максима на Оруел: "Всички са равни, но някои са по-равни от другите".

От "Спаси София" се обръщат към премиера Бойко Борисов, като настояват за незабавно извинение заради паркирания автомобил.

Настояват още и за гаранция, че това няма да се повтори повече, а колите на НСО ще бъдат пример, а не "аватар на мутренското поведение на пътя".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
5
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
До ЧиновникНе, завъртам си таратайката на чомпи, блокирам пътя, излизам от колата и се правя на набрал трепетлики. Заплатата си я правя сам щото съм ЕТ. Вече се съмнявам дали си интелигентен провокатор или държавна шантонерка.
21
3
 
6
 
! Отговори
Suveren преди 6 години
Chinovnik, ot utre si tarsi nova rabota.
20
15
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
До УнуфриИ като се правиш на интересен като видиш кортеж, какво става? Да не би да ти се увеличават заплатата? Или ставаш по- умен? Гледам, че много ги разбираш нещата- НСО, УБО, ловни излети, банкети, кортежи, всичко ти е ясно на тебе. Най- големия си, безспорно. Властта трепери от тебе.
19
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НСО - на времето беше УБО - убива без да отговаря....
18
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не че това е важно,но от снимката не личи дали е държавен или частен
17
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Всички са равни, но някои са по-равни от другите", а аз ще добавя, че има по-равни от равните.
16
6
 
8
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
До до чиновникВсъшност той провокира, но малцина го схващат. Аз лично като шофьор винаги давам предимство на автомобили на бърза помощ, пожарна или полиция, дори и да не са в специален режим на движение. Но, винаги карам "курвачка" ако в огледалото видя кортеж. Така трябва да правят всички, за да се спрат чалъмите на властимащите.
15
1
 
4
 
! Отговори
очевидец преди 6 години
Sushtiq tozi zaseche dvijenieto po Car Osvoboditel, vlezna v ednoposochnata ul. Lege . Ne se iznenadvam che si e parkiral zadnika tam, sled kato izvurshi 3 narusheniq za 10 sekundi. Nqmashe nikakvi pusnati svetlini ili signali.
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя може и да е Мерцедеса на Пеевски
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е.можеше и да е по-зле.Примерно някой от управляващите да си е взел мерцедесът като си ходи на селото за да си кара стари килими,черги,тръби,кашони с *** на покрива.Не,че не го могат.Не знам дали има багажник за отгоре ама винаги могат да вържат нещо с найлонов канап. Сега снимката е някак аристократична дори и сякаш.
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А КАТ защо не ги е глобил и изместил оттам?
11
0
 
24
 
! Отговори
единственото преди 6 години
Което го крепи тоя кабинет е предстоящото евтопредседателство.Ама ако продължават всеки ден със нов скандал и това нема да им помогне
10
3
 
6
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
До ЧиновникЗатапи ме с вулгарния си въпрос !
9
3
 
25
 
! Отговори
до чиновник преди 6 години
Като си толкова умен, я посочи в Правлника за движение, къде има знак за държавни и отделно за частни автомобили. И тогава ще те разберем.
8
7
 
12
 
! Отговори
Мецофорте преди 6 години
До Анонимен"Е защо не изчакахте да видите кой гнусен управляващ трътляк ще се натовари в колата?!"Е що не отиде ти да чакаш и да снимаш бе, льольо?!?!?!И щом е "управляващ", значи е ИЗБРАН ОТ ТЕБ. А щом си избираш "трътляци" да те управляват, значи ти си 100 пъти по- голям трътляк.
7
3
 
32
 
! Отговори
Унуфри преди 6 години
НСО - УБО не е специална служба за охрана ! Това е служба за комунални услуги на властимащите ! Чалъми и фасони с кортежи, запивки, ловни излети и дискретни срещи с избирателки - това осигурява НСО. Неслучайно "службата" няма Закон по който да действа. Действа по прищевките на силните на деня.По какви критерии службата харчи милиони за охрана на Пеевски /сигурно ще ми изтрият поста/ ?!? Може би, е огромна мишена ?!!??
6
3
 
6
 
! Отговори
Oboriste преди 6 години
O, Shipka, tri denia...., Strah gi e da patuvat s bg metro, bg bus, bg tram, bg vlak, bg faiton, bg karuca, bg magare, bg kon...v pod igoto...nemili nedragi...o, shipka....
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗАЩО БЕ НЕ Е ЛИ КРАСИВО ДА СИ ПАРКИРАШ МЕРЦЕДЕСЧЕТО ПРЕД ВРАТАТА НА МИНИСТЕРСТВОТО? АЗ ГО НАМИРАМ ЗА КРАСИВО! ВИЖТЕ КОЛКО ПОДХОЖДА МЕРЦЕДЕСЧЕТО С ИНТЕРИОРА НА СГРАДАТА ПОСТРОЕНА ПРЕДИ 60 ГОДИНИ ОТ БАЩИТЕ МАЙКИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НИ. ЗА ДА МОЖЕ СЕГА С ПОСТРОЕНОТО ОТ ТЯХ С КЪРВАВАТА ИМ ПОТ И ТРУД ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ДОВЧЕРАШНИ МУТРИ. НАЛИ Е КРАСИВО? НЕМОЖЕ ДА ОТРЕЧЕТЕ КРАСОТАТА НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ И УЖ ГИ ИЗБИРАТЕ А ВСЪЩНОСТ ТЕ СЕ САМОИЗБИРАТ. 5 000 000 НЕ СА ГЛАСУВАЛИ Е КОЙ ГИ Е ИЗБРАЛ ТОГАВА
4
54
 
13
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Стига сте пискали за дребни нещица бе хора!Точно ей тоя проблем,като оправим и ще цъфнем и вържем!Оправихме кражбите,здравеопазването,индустрията та остана ей тая S класа да махнем от ларгото и сме Швейцария..........
3
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е защо не изчакахте да видите кой гнусен управляващ трътляк ще се натовари в колата?!