БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му

Ограничавате възможността за контрол, обвиниха ги от Левицата
26 май 2017 10:07,
73
БСП се ядоса: ГЕРБ крият Борисов и немощта му
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

ГЕРБ крият премиера Бойко Борисов и немощта му. Това обявиха от БСП, които протестираха срещу отказа на председателя на парламента Димитър Главчев да допусне въпрос до министър-председателя в парламентарния контрол. 

Соцдепутатът Антон Кутев протестира срещу решението на Главчев да не допусне негов въпрос до Борисов за назначенията на новата власт. 

"Ограничавате възможността за контрол", обърна се народният представител към парламентарния шеф. Според него мотивът за отклоняване на въпроса нямало нищо общо с текстовете от парламентарния плавилник. 

"Опитвате се да прикриете немощта на министър-председателя", констатира Кутев. 

Председателят на парламента му отвърна, че времето на парламентарния контрол не би стигнало за изчитането на всички назначения."Напълно правилно съм ви върнал въпроса", заключи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Бойко БорисовБСПКутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, Бойко е толкова немощен, че ви побеждава 11 пъти на избори ;)Я млъквайте, червени продажжници!
15
5
 
12
 
! Отговори
Отровили са БОрисов преди 6 години
\Борисов на снимката е отровен както милиони БЪлгари с хлор токсични разтвори подавани вместо питейни води..Цел отравяне на поне 2 000 000 българи..и погребването им с цветяЗа експерти да огледат типично МЪРТВЕШКИЯ ЦВЯТ НА ЛИЦЕТО характерни за отровени с NaClO разтвори подавани вместо питейна вода от ВиК, под надзора на корумпирнаи от дирекции"обществено здраве".
14
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамата, плюс Майката на нацията са основната причина над 2 милиона българи да избягат. В Лондон тези млади българи показаха НС Мутрагеньо, че няма да развие България, а ще я загроби. Подиграха му се с финес. Идваше му да се пръсне но на тези умни хора нищо не може да направи! Тези двамата са точно еманация на Третото му правителство, необразованост, слугинаж на ЕС и САЩ, корупция, разрушено здравеопазване и бедност. Колкото и да се ежи, България трайно е най-бедна. А ЕС си мълчи????
13
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би да има проблем със сайта? Само на мен ли като снимка към новината, се зарежда илюстрация от учебник по биология, свързана с еволюцията и изобразени някакви тапири.
12
7
 
7
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Опозицията трябва да бъде ядосвана и мачкана.... нали така създадохме ГЕРБ, с мачкане!?
11
7
 
14
 
! Отговори
АМАН от крадци преди 6 години
Природата подаде остра реакция на ограбване на над 16 000 000 000 евра до няколко седмици..даже отчетоха нови спец наркотици у Цветанов ,Горанов и други..обезпечаващи кражбата..
10
13
 
11
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 6 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
9
8
 
13
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
8
6
 
10
 
! Отговори
Крадат милиарди преди 6 години
Продължават да харчат стотици милиони за КАНЦЕроГЕнИ ВОДНИ цикли..Кой ще вади след това километри канцерогенни и високо токсични тръби ..
7
5
 
10
 
! Отговори
крадат милиарди преди 6 години
прикриха се всички в момента тече зверско ограбване на десетки милиарди живи левове от народа.прахосват ги само за яко нагло корупционни цели.
6
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БСП да не се ядосва а да намери онзи Гейчо който разби партията им, и да му търсят сметка. А и докато крадяха и лъжеха, тези два Ентелектуалеца зарибяваха отчаяния народ, че щом дойдат на власт, ще търсят сметка на всички преди тях и ще работят за народа. Те дойдоха и надминаха ***, по най-простия начин, започна Дзверско крадене и пазаруване на корпоративен вот. Определено в БСП има по-образовани, ГЕРБ имат ужасен дефицит. Но страха и пазаруването вършат работа, избират си се сами.
5
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Народа излезе и избра премиера Борисов. Какви въпроси, я да си затварят там устите, Бойко им плаща заплати на парламента а те лаят. Изобщо парламент е излишен, ако са нужни закони ще ги изработи администрацията и Бойко ще одобри и толкова.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не времето на парламентарния контрол , а живота няма да ни стигне да изслушаме ПРОСТОТИЯТА на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ !
3
5
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Те назначенията са безобразни,има защо да го крият.Оня ден една "професорка"/те сега се навъдиха много/ ни обясняваше по една телевизия как само Герб имали подготвени кадри да ни управляват.Е видяхме им кадрите - кадърник до кадърника-побойници,слагачи,фашисти,някой не разбирали от външна политика ама бързо щели да се научат.Е пак ще обучаваме с нашите пари и на наш гръб поредната герберска номенклатура.Да ви честита!!!!!
2
4
 
24
 
! Отговори
Ха ха.... преди 6 години
На снимката - "Братя Кратуневи"...!!! :::)))Дааа...!!!
1
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимката - "Цветята на нацията";)