Павлова доволна, че остана без НДК, имала друга работа

Щяла да се съсредоточи върху политическите приоритети
81
Павлова доволна, че остана без НДК, имала друга работа
Снимка: Булфото, архив

Министърът на председателството на България на Съвета на ЕС Лиляна Павлова благодари на премиера Бойко Борисов, че е върнал НДК "там, където му е мястото” – в Министерството на културата.

Така тя и екипът й можели да се съсредоточат върху "същинската работа по политическите приоритети”, свързани с председателството.

Още по темата

Това е и първият неин коментар, които публикува в социалната мрежа Facebook, след като премиерът Бойко Борисов възстанови Мирослав Боршош на поста изпълнителен директор на НДК.

„С г-н Боршош имаме огромни различия за начина, по който се управлява публичният ресурс в частта за ремонта на НДК като сграда за българското председателство”, заяви министър Лиляна Павлова във фейсбук публикация.

От публикацията на Павлова става ясно, че днес се е състояла работна среща по казуса НДК по инициатива на премиера Борисов. На нея всеки присъстващ е представил своята гледна точка, като тя е представила аргументите си за уволнението на Боршош.

"Винаги съм държала и настоявала за максимално прозрачно и в ускорени темпове продължаване на ремонта на НДК”, пояснява Павлова.

Тя поясни, че не оспорва качествата на Мирослав Боршош да привлича и превръща НДК в културен център.

"На срещата не успяхме да сближим позициите си относно правилата и процедурите за разходването на публичните средства”, пояснява още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
13
 
! Отговори
nina преди 6 години
Изпаднахте ли в немилост, г-жо Павлова? След като Ви оставиха самостоятелно да "оправяте" пътища и саниране и се установиха нередности там? Не се ли "усетихте", та и сега продължавате по същия начин? Е, ББ Ви приземи. Дано сте почувствали знака.Що се отнася до това, че сте доволна, защото имате друга работа...ами, след като свършите "същинската работа" - търсете си друга, защото, предполагам, няма да се намери място за Вас в кабинета на ББ!
34
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Авторитарен режим. Точно това е управлението на ББ. Аз направих това, аз онова, аз смених времето днес... Дано тия които го избраха не съжаляват вече.
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Батко Буби обича паричките, а НДК е сладка хапка днес, милиони са отпуснати за "усвояване". А Батко "усвоява" от 15 години. Опитен е и веднага в защитил извора. Обичаше Свинетка, даже роман изкараха, но с него и куче не може да живее, и май я разлюби. Парите са по-силни от любовта при Батко. А най-силно е отношението му към властта. Ето защо живее като къртица, сам, с огромни охрани, броейки колко милиарда вече е изнесъл. И в пълна параноя. Днес може да му просветне за ново решение, ще видим.
32
0
 
13
 
! Отговори
гейчо преди 6 години
БОРШОШ ВИДЯ КАКВО СТАНА ЛАЗАРОВ И ВЕДНАГА КЛЕКНА НА БАТЕТООТ СДС ПРЕДИ НЯКОЛКО ДЕНА ПОЧНАХА АТАКА СРЕЩУ ГРЕББАТЕТО ИСКА С ЕДИН КОРШУМ ДВА ЗАЕКА ДА ОТСТРЕЛЯ.ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ПАВЛОВА И ПОДЧИНИ СДСОТДЕЛНО И ЦВЕТАНОВ Е ПЪТНИКЕ ТОВА Е ВЕЛИКИЯ ОСТАП БЕНДЕРПОЛИТИКЪТ НА БАЛКАНИТЕ
31
2
 
28
 
! Отговори
не съм от тях преди 6 години
Сутрин уволняват , вечер назначават.Няма единомислие , няма обсъждане - начин на работа и поведение на ГЕРБ. Хаос !
30
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако решение на един министър е НЕАДЕКВАТНО и НЕПРАВИЛНО, на мястото на този министър се назначава друг, или министерският съвет подава оставка.Когато министър-председател произволно променя решения на министри и решава вместо тях - управлението е ТОТАЛИТАРНО, и се нарича РЕЖИМ!
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, Свинетка на кое ще бъде министър сега? От къде ще краде тази натъпкана с мас жена? Батко ще я пожали или изгони? Май няма да я гони. Баси премиера, баси правителството и цялата му свинска работа!
28
0
 
20
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Прокопиев се е скарал на Борисов и Борисов веднага е възстановил Боршош на поста от страх.
27
0
 
30
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Тя и екипът и кво работят?
26
12
 
9
 
! Отговори
Боже! преди 6 години
Поредната родна предубеденост! Боршош ще лъсне скоро с далаверите си! Това няма нищо общо с това дали ни е симпатична Лиляна-тя е просто по- умна от шефчето си!
25
0
 
39
 
! Отговори
НД на Кратуната преди 6 години
Бойко ще обедини министерството на културата и министерството на туризма в едно ново министерство на културизма.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До това беше май обидно 29 БОЖЕ КОЛКО СИ ПРАВ!!!!!!!!!!
23
1
 
45
 
! Отговори
Свинята Павлова преди 6 години
Госпожата благодари от сърце, че публично я унижиха и натриха носа. Тая съвсем си разтвори бузите.
22
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че бай Тошо построи НДК-то, че да посрещаме европеснопойците. И АЕЦ Козлодуй за ток за НДК-то. Сега герберите се опитват да го боядисат, но голям зор виждат. Има още много зулуми за вършене. Вече уредиха да внасяме руски газ от Турция.
21
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 25А пари за чантичка после откъде?
20
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все са доволни. Кукли на конци, а кукловодът е Карабас-Барабас - шефът на цирка. Това е фюрерска партия.
19
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАКВО УНИЖЕНИЕАКО ИМАШЕ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО, ЩЕШЕ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да , всички знаем каква и е другата работа - като на другите от управляващата групичка на ГЕРБ , да назначават "верни" хора , а те се издъват яко и после гафовете им трябва да се замазват, най- смешното е , че уж се противопоставят на БСП и водят страната към европейска реализация , случаят Борош говори за друго - гарван , гарвано око не вади ! Но тук останахме "правилния матрял" , в Англия вождът им пелтечеше пред зададените му реални въпроси
17
1
 
22
 
! Отговори
TURK преди 6 години
СИЛНИ СТЕ НА ПИСАНЕ ПО КОМЕНТАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ,АМА ТОЙ БОКО ВИ ГО КАЗА ЧАК ОТ АМЕРИКА-НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ СТЕ.....ЕДИН ПРОТЕСТ НЕ ПРАВИТЕ КАТО ХОРАТА.....ОТ СТРАХ ОТ ТОВА ДА НЕ ЯДЕТЕ БОЙ ОТ ЕДНИ НЕЩАСТЛИВЦИ
16
4
 
26
 
! Отговори
TURK преди 6 години
2 ПЪТИ ПОДАВА ОСТАВКА,3 ПЪТИ ГИ ВРЪЩАТЕ-НЕЩАСТЕН НАРОД,,,,, НЕ. ЩАСТЛИВЦИ