Окончателно: След 2 седмици СДС напуска "Раковски" 134

"Движение 21" и АБВ не дават доброволно централите си
60
Окончателно: След 2 седмици СДС напуска "Раковски" 134
Снимка: Булфото, архив

На 14 юли СДС, ДСБ и АБВ “Движение 21” ще трябва доброволно да напуснат техните държавни партийни централи заради резултата си на последните парламентарни избори. Това обясниха от областната управа пред “24 часа”.

Ако не сторят това, областният управител Николай Пехливанов ще издаде заповеди за изземването им.Тези заповеди подлежат на обжалване пред съд и се изпълняват по указания в Административно-процесуалния кодекс ред.

Право на партийни централи имат политическите сили, получили над 4%, ако са участвали в коалиция. Точно такъв беше случаят с четирите партии.

Двете леви формации - "Движение 21" и АБВ, са оспорили изваждането си от държавните централи. Към напускане са били подканени още през април от областния управител на служебното правителство Диана Тонова, която дала срок края на май. Затова предстояло изземване на централите.

Неофициално от СДС отрекоха да са получавали каквото и да било писмо.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
15
 
! Отговори
Юруш на бананите преди 6 години
А синът на другаря Първанов кога ще освободи Спа хотел,, Стримон,, в Кюстендил?
27
2
 
16
 
! Отговори
До кога? преди 6 години
ДА ТОЧНО НИЕ НАРОДЪТ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ КОИТО ПЛАЩАМЕ ИЗХРАНВАМЕ ТЕЗИ ЛЕНТЯЙ И ПЛАЩАМЕ ЗА ТЯХНИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ . А ТЕ НИ СЕ ОТБЛАГОДАРЯВАТ КАТО НИ НАПРАВИХА НАЙ - БЕДНИТЕ В ЕВРОПА.
26
1
 
9
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
До СЕДЕСАР Наистина времето е ваше,за мъртвите вечна им памет!
25
1
 
18
 
! Отговори
бай ганьовци преди 6 години
Кой им плаща наема до 14 юли? Да не се окажа аз и други данъкоплатци, защото онези от махалата не плащат данъци. И какъв е проблемът да си стегнат куфарите оше на следващия ден? Псевдо интелектуалците от ДСБ до кога ще живуркат на аванта? Костовата икономика на Маркс бие- ние не плащаме наем и така връзваме финансово двата края. Точно гащници на аванта.
24
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СДС са еталон какво представляват демократите в България. После крадците-демократи се разсеяха в останалите партии - ГЕРБ, НДСВ и други, както и в отцепилите се от СДС партии като ДСБ, ССД и други. Все демократи, във крадци.
23
3
 
12
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хехее..те тия *** купиха бЪлгария,ще им накривите масакото на тях...
22
2
 
19
 
! Отговори
Сдс=бкп преди 6 години
Само личност с ниско(липсващо) съдържание на мозъчни клетки може да бъде заблудена, какво всъщност се оказа сдс.. Останалите - заслужавате си съдбата, щом още вярвате в обратното.. В това число визирам и политическите тролчета дет за 10лв висят кат паяци по цел ден в нета да пишат за политиката...
21
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СДС---БЕШЕ ОСНОВАНА В БКП.....ЗА ЗАБЛУДА НА БЪЛГАРИТЕ И БЕЗКРЪВНО СДАВАНЕ НА ВЛАСТТА!!!ОСНОВНАТА ДВИЖЕЩА РОЛЯ--ИЗИГРАХА ПАРИТЕ НА ЗАПАДА!!!ПАРИТЕ И ЗЛАТОТО----ОСНОВНАТА ДВИЖЕЩА СИЛА В ЧЕРВЕНИТЕ ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ ПО ЦЯЛ СВЯТ!ЗА ТОВА---ИМ Е ЦЯЛАТА "БОРБА"!!!!//......другото са само голи ...ПРИКАЗКИ../
20
5
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
СДС излъгаха очакванията на хората и си получиха заслуженото ! А бяха партията с най-голяма подкрепа в цялата история на България(спомнете си милионния митинг на Орлов мост)!Избирателите им бяха зорлем принудени от немай къде да гласуват за други , даже и за ГЕРБ!Като ги изгонят от централата им , може да се преместят в къщата на Мавъра в Драгалевци , или в апартамента на Лукарски!
19
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално!ДЕМОКРАЦИЯТА Е ФАКТ!НЯМА НИТО "ВЕЧНИ РЕВОЛЮЦИИ".....НИТО ВЕЧНИ ПАРТИЙНИ ЧЕРВЕНИ ***....!!!
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А досега защо не бяха напуснали. И кой живее даром без да плаща наем. Може би само дрогирани те прияъелчета на Цвъкьо Партаментчика и Бокьо Кратунста.
17
2
 
10
 
! Отговори
АМИ ТАКА Е В ЖИВОТА! преди 6 години
ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА: ---НЯМА ЗАСЛУЖИЛИ ДЕБЕЛИ ***, КАТО БОРЦИТЕ ОТ "АБПФК", ДА ЛАПАТ И СЕ ТЪПЧАТ ТЪРБУСИТЕ , ЗА СМЕТКА НА НАРОДА , за ЦЕЛ ЖИВОТ!ВСЕКИ ДА СЕ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ!!!!ТАКА Е И СЪС....... СДС!!!!
16
13
 
9
 
! Отговори
СЕДЕСАР преди 6 години
ВРЕМЕТО Е НАШЕ, ДЕМОКРАЦИЯТА Е ФАКТ! БСП Е МЪРТВО МЕСО.
15
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСедесарите се оказаха най-големите патриоти. Пречукаха комунизма и се оттеглиха.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подиграват се с БСП че искали чинията на Бузлуджа ,а те тия кво правят ?Същото . Ревът че им взели сградата ,ами че ДА НЕ Е ВАША ПО НАСЛЕДСТВО . Ако си плащаш -ползваш,ако си без пукнат лев или членовете ти са скрънзи - отиваш на ***. ЗАКОНА НАД ДЖУНГЛАТА !
13
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРАТЕТЕ ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА ПОМОГНЕ НА АБВ И ДВИЖЕНИЕ 21, А НАЙ-ДОБРЕ ПРАТЕТЕ ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ
12
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някогашните избиратели на СДС уж много им знаеше устата, а се оказаха най-обикновени ПРЕДАТЕЛИ - предадоха си СДС - то и първо се обесняваха в любов на НДСВ, а сега на ГЕРБ! Не се учудвайте че масово избирателите на ГЕРБ са ***, от ПРЕДАТЕЛИ какво друго може да очакваш
11
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
абв и 21 умряха, бсп е в агония, САМО ГЕРБ!
10
4
 
15
 
! Отговори
Стар комунист преди 6 години
Съдия изпълнителя който ги изхвърли като мръсни котета на улицата ще получи помилване на следващия Народен Съд
9
8
 
20
 
! Отговори
varg преди 6 години
сдс си отиде,но няма нито един осъден от тази антибългарска партия.