Стефан Данаилов: С Радев нямаме нужда един от друг

На "Позитано" имало недоволни от еманципирането на президента
9 юли 2017 13:33, Петя Славова
52
Стефан Данаилов: С Радев нямаме нужда един от друг
Снимка: архив, Булфото

С президента Румен Радев не се чуваме, явно нямаме нужда сега един от друг. Това сподели Стефан Данаилов пред bTV. Той оглави инициативния комитет за кандидатурата на Радев и по думите му е помагал и на други кандидатури, но досега не се е случвало "да се забравим в първите 20 дни".

Не съм суетен да чакам благодарности, той просто е такъв характер, добави актьорът. По думите му на "Позитано" има недоволни, че президентът се е "еманципирал" от левицата.

"То е добре да се еманципираш, но докъде. Някои негови ходове не бяха много правилни. С кабинета служебния не беше правилен хода, не всички бяха успешни. Но той има свои съветници", добави той.

Не съм такъв да кажа, че са приключили нещата, нямаме просто сега нужда един от друг, каза Данаилов и добави, че хората искат Радев, но "той колко иска не знам."

Данаилов сподели, че пише книгата си. Сменял е много варианти за начало и работи върху това кое да разкаже и кое да премълчи. "Ако трябва да разтворя всичко в книгата ще има съд", каза той.

Сигурен е в едно – книгата ще започне със споменаване на близките му приятели, които вече са си отишли. "Моите приятели всички си отидоха. Боян Иванов ще е първото име – най-старият ми приятел, Сашо Бразицов, Божидар Икономов", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТРЯБВАШЕ ДА ТЕ ЗАСТРЕЛЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ КАТО ВЪВ ФИЛМА
21
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Актьор Иван Джамбазов много точно и фино се изказа по телевизията за бате Ламбо какъв галеник на съдбата е.
20
23
 
17
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 6 години
Всички , които пишат лошо за Ст.Данаилов не са българи , а чуждоемна ***!!
19
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, човека не се е оплаквал.. ония кифли от босфорТВ го питаха чуват ли се и той си каза.. дай сега тука от мухата слон да правим..
18
15
 
17
 
! Отговори
Очуден преди 6 години
Че то никой няма нужда от Стефан Данаилов!
17
12
 
16
 
! Отговори
Данаилов, преди 6 години
старите си спомняме, че всичко около теб се изгради покрай артистичната соцкариера.След това те подхвана БКП/БСП да й станеш СИМВОЛ, защотото в мнго соцфилми беше чаровно момче.( в Черните ангели( само визуално- не за бомбите и атентатите!!) Оттам и италианците ти предлагаха роли.Толкоз.Какво ще говориш на Президент Радев? Ще споделяте спомени за филмите ти? За "класовата" борба?Безсмислено.Радев има много задачи, ако иска РБългария да бъде в крак с времето,ЕС,света! Не да се занимава с
16
0
 
25
 
! Отговори
PD преди 6 години
Новото време създаде една илюзия. Медийната популярност не е критерий, за това, че си носител на истина и правда. Не е критерий за качество на личността.Да пише каквото смята за правилно. Но ако все пак, се престраши да напише истината, това само ще потвърди, че всяко правило има изключения. А като актьор, бе галеник на съдбата, но и съдбата си избира личности с качества. Днес основно ни пробутват столични кръжочници, махленски тип, дружки с определени телевизии. И в тази гилдия настана мазало
15
9
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Радев няма врене да се занимава с Ламбо.На главата му цял народ,държава и...армия.Освен това е президент на всички българи.Бе издигнат от инициативен комитет,с решаващата подкрепа на Нинова и структурите на БСП.Да е жив и здрав Ламбо,президента мисли за него и скоро ще му се...обади.
14
5
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 6 години
Че е добър артист е вярно-поне за мен . Харесва ми. НО....защо се напъха в политиката и ПАЯЖИНАТА на БКП -БСП.Тука го определям , като ***.Нека да ми се сърди, но е така!Приятелството е ....др. планета....
13
6
 
20
 
! Отговори
И тоз... преди 6 години
Изкукурига ли от възрастта, поверва ли си.....?
12
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тоя ако е голям актьор. ..онея в Холивуд. ..трябва да се обесят :)) *** селлската нинджи пияна."Фактът, че за теб единствено Холивуд е мерило за успял актьор говори достатъчно зле за теб. Не споделям вижданията на Стефан Данаилов, но да се изцепваш, че не бил успял актьор е меко казано смешно. Цяла България го знае, и не говорим само за едно поколение.
11
0
 
17
 
! Отговори
Калин Сърменов преди 6 години
И мен Бойко ме отреза...
10
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя ако е голям актьор. ..онея в Холивуд. ..трябва да се обесят :)) *** селлската нинджи пияна.
9
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя нагляр дето му даваха интервю по ТВ с чаша уиски .. И изказвания как ще звъна на тоя , ще звъна на оня нашо момче.. Аман от тея дърти бацили червени шуробаджинаци. ..За политика ще ми говори тоя.
8
11
 
19
 
! Отговори
смехурко:)))))) преди 6 години
Я виж нали не беше издигнат от БСП нещо пак гнило къде е другарката Нинова или другарката лъжа.Сега ваш избор и ваш кандидат а бил независим пак мошеник Президент..................изводите са за тез който гласуваха за почтеният уж честен президент .До кога мошеници ще са на власт................
7
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поне Ламбо е истински артист, а не като сегашните, некадърник, до некадърника, за които единствената муза са двете пътечки бело.
6
5
 
22
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
До До ЛамбоТой ,бате, си е написал каквото трябва-1500 лева пенсия ,в момента депутатска заплата ,снимки в некое филмче за някоя друга хилядарка, а ти яж пръжена цаца и пий евтина бира от пластмасово шише....
5
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма ли най-накрая да спрете да ни занимавате с тая дърта номенклатура.
4
9
 
31
 
! Отговори
До Ламбо преди 6 години
Пиши си книжката тихо и кротко,и не забравяй,че сбогом се пише със "с",а не със "з".
3
8
 
23
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Страх го е да не му опънеш Деси,бе Мастер !