Антиромски патос ли? Петиция иска наказание за Джамбазки!

Онлайн документът иска Европарламентът да глоби политика
18 юли 2017 19:12,
78
Антиромски патос ли? Петиция иска наказание за Джамбазки!
Снимка: архив Булфото

Онлайн петиция иска наказание за евродепутата Ангел Джамбазки заради негови антиромски изказвания в медиите, Европейския парламент и социалните мрежи.

В призива се припомнят последните коментари на политика по повод смъртта на 18-годишния Алекс от Бяла.

"Разкажете ми нещо за интеграцията, за толерантността, за "либерализма", за "хуманизма", за БХК и цялата соросоидна циганозащитна банда. А аз ще ви разкажа как се използва въже", написа Джамбазки в една от публикациите си по темата.

Още по темата

Създателите на петицията, която е качена в платформата "Аваз" целят да съберат 1000 подписа, които ще изпратят до президента на парламента Антонио Таяни, пише уебсайтът "Болкън инсайт", цитиран от bTV.

В документа се припомня и друг коментар на Джамбазки. Под снимка на арестуваните роми в Асеновград, които биха гребци и създадоха напрежение в града, евродепутатът написал "евтаназия".

"Ако държанието на Джамбазки остане несанкционирано, това ще подрине ефективността и авторитета на Европейския парламент, както и вярата на европейските граждани в него", се казва в петицията.

До момента подпис под нея са сложили 629 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така се процедира,"петиция" от "народа",след това се намесват бандите от НПО,след това,"Европа",се разправя с такива ксенофоби,като Джамбаски,за назидание на всички,дръзнали,да кажат нещо срещу "нещастните и преследвани от ВСИЧКИ българи цианиди,ще разтръбят това из целя свят с техните медии(други няма),след което България се наказва от Брюксел,ООН и всички НПО,за защита правата на "човека"...докато "чакащият друг да го "оправи" народ,бъде смазан окончателно!Чакайки да го оправят!..........
30
2
 
55
 
! Отговори
O_O преди 6 години
Каква нечувана наглост! Подкрепям Джамбазки!
29
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
предлагам да се приеме закон повече от двама сиг...ни на едно место да се обявяват извън закона и да се стреля
28
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Унижението и беззаконията водят до бунтове и революции. Управляващите да си влязат в ролята и да внесат ред в тая държава, ред на практика, а не на хартия! Инак, хората ще внесем ред, но това няма да се хареса на никого.
27
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-великата демокрация е дала пример с решаването на проблема преди 150г., прилагайки мотото на националния им герой ген. Шеридън, по Джамбазки.
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Иван Минчев /Вазов/Щото сте изхвърлили всички трупове затова не знаете гроба на нито един национален герой. Никой друг народ не се гаври с трупове.
25
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато държавата не може да осигури ред, законност и справедливост, народът може да отвърне с методите на Линч, колкото и да не се харесва това на никого. Това е човешката природа, не ни принуждавайте да стигаме дотам.
24
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ПОДКРЕПЯМ АНГЕЛ ДЖАМБАЗКИ !!!Човекът открито заяви, че е "за" връщането на смъртното наказание!Онези в Асеновград как вилняха, помните ли? Защото две 12-годишни девойчета са се възмутили от подмятания с оскърбителен подтекст, а треньорът им е дръзнал да ги защити!В Бяла? Един не им дал цигара - не е длъжен (!), затова го удрят смъртоносно!Същото се случи и в Нова Загора!За Литаково - медийно затъмнение.Ако поне един от тези извършители бъде осъден справедливо, ефект ще има!!!
23
0
 
2
 
! Отговори
хъм преди 6 години
goo.gl/HcYGBq
22
3
 
58
 
! Отговори
Надето преди 6 години
Защо триете коментарите на хората?Нали уж държавата ни е демократична и има свобода на словото?Няма как да се каже на черното бяло.На всички е дошло до гуша от този етнос,който няма да бъде запомнен с нищо добро.Човек е толерантен,когато отсрещната страна показва желание за промяна.*** показват само и единствено наглост и арогантност.
21
1
 
49
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Момент...подписали ли са се или са сложили показалец.....Че от къде толкова знания за подпис...
20
2
 
60
 
! Отговори
брех преди 6 години
Петицията е създадена от някакъв си Охран от Белгия. Този с това турско-арабско име явно си няма работа. Що не репортне ИДИЛ?
19
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Намерете линк към петицията и репортнете петицията като неподходяща (под смаата петиция има линк за докладване на неподходящо съдържание)!
18
0
 
50
 
! Отговори
Една добра идея преди 6 години
Нека тия с петицията се срещнат с почернените майки,с изнасилените,пребити и ограбени баби,с измамените от "телефонистите" и прочее,па тогава ако нямат съвест-да продължат!Е,съвест и слуги на Со.рос са несъвместими понятия,ама нейсе...
17
0
 
29
 
! Отговори
до 16 Един от Северо преди 6 години
Наистина ли мислиш, че те могат да мислят ?
16
1
 
48
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Доживотна присъда без право на обжалване, за 32 годишния убиец!Поради липса на смъртно наказание!!!А ако се бе случило това, с убитото момче, нанякои от хората, подписали петицията? Какво ли биха мислили?
15
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джамбазки е абсолютно прав!!! Къде да се разпишем в негова защита?
14
3
 
51
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Джамбазки е прав. Око за око,зъб за зъб!
13
2
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние сме с теб Джамбазски
12
1
 
25
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Е, ми те спонсорират вестника .