Симеонов със закана: Ромите ще разберат, че не са над закона

Кабинетът обръщал нова страница в отношенията с ромите
21 юли 2017 19:00,
54
Симеонов със закана: Ромите ще разберат, че не са над закона

"Циганите ще разберат, че не са по-силни от закона, че не могат да градят държава в държавата и че няма повече да получават права без задължения".

Това се закани вицепремиерът Валери Симеонов във Facebook. Повод за коментара му са 16-те съборени незаконни къщи в ромската махала в Асеновград.

Симеонов припомня в социалната мрежа, че преди десетина дни обещал на хората в Асеновград, че правителството и местната власт ще буднат постройките.

"Този кабинет обръща нова страница в отношенията на държавата към затъналите в беззакония цигански гета", написа още Симеонов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
10
 
! Отговори
Фенчо преди 6 години
Тежко на тези бг политици, които покровителстват телефонните измами и прочие.....
16
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ром се заканва на роми.
15
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито ромите, нито черкезите са над закона. Интересно ми е колко апартамента е дал на Йоан Костадинов да си трае за далаверите, но лихвата ще е жестока, *** такъв.
14
2
 
19
 
! Отговори
Мишкагейт преди 6 години
Усети,че му пари под краката и се активизира.Мишката обаче скоро ще се скрие в хралупата си и ще забрави обещанието си.
13
2
 
22
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Прочетохме поредното ти обещание гусин Симеонов, сега ще гледаме как ще го изпълниш, ти си толкова стриктен в изпълнението на обещанията си, питайте пенсионерите.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще буДнат постройките???
11
3
 
32
 
! Отговори
неверник преди 6 години
Господин Симеонов готов съм да се обзаложа на 50 лева,че вие грешите.Те отдавна са над закона и поне докато има избори в България ще бъдат над него.Като се почне от безплатният им ток и вода,та се стигне до там кандидатстудентът ром да получава стипендия,а студентът да има назначен асистент който да му помага,стипендията която му се дава само затова,че е ром и какви ли не други привилегии за които дори не подозираме.Този етнос наистина има права и свободи,а не като българският.
10
0
 
43
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
В тази държава, за да се промени каквото и да е,трябва или голямо социално сътресение, или революция, или война. С кротко-не става. Много ме съмнява, като знам, как е в махалите по нашия край, да има само 16 незаконни постройки.В нашите махали, по нашия край, нито данъчни, нито полиция влизат, не смеят.Не точно не смеят-имат неписана заповед от горе да си затварят очите. В името на Социалния мир и успешния етнически модел. За българите остава да ги носим на гръб, или да сменят държавата.
9
1
 
36
 
! Отговори
Исти преди 6 години
За тях трябва да бъде въведена колективна отговорност: когато стане ромско престъпление но конкретната личност не се знае,цялата им община да плаща за злодеянието,от първия до последния. За да е по-лесно това,трябва да бъдат обособени ромски общности или махали (намерете най-правилния термин и го приложете),отговорникът винаги да бъде само един с група помощници и когато стане золум- те да откриват извършителя и да ни го предават. Не го ли открият- строги санкции за цялата община (респ. махала).
8
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да го разберат, бе Симеонов!Едно от нападнатите деца в Асеновград е с шина на гръбнака, което е сериозна травма. А от медиите научаваме, че още на другия ден всички били пуснати. Момчето от Бяла беше в кома и в много тежко състояние. Там някой задържан ли е и повдигнато ли е обвинение?? Хайде повече без общи приказки, а да се види, че държавата нещо прави.
7
0
 
25
 
! Отговори
Един гражданин преди 6 години
Много добре- подкрепяме с две ръце неговото мнение!
6
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г-н симионов, несе сьрдете ама и вие приличате на ром! Навремето и вие имахте ** занаят бяхте железар! Ако все още бяхте железар щяхте да се пазарите с ромите за железуту от сьборените кьщи!
5
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият той е ром! Боже, в каква страна живеем!!!!!!!!
4
1
 
41
 
! Отговори
Да не е само на думи преди 6 години
Най-важното е да не получават занапред пари наготово, а да работят за тях.Също и да получават предвидените от закона наказания за закононарушенията и престъпленията, които извършват. Това означава да бъдат санкционирани за 90% от постъпките, от които се състои битието на повечето от тях.
3
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато има статия за тоя, винаги много се смея.
2
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще разберат, че не са по-силни от закона, че не могат да градят държава в държавата ...Само патреотете ли са над закона? Ако е така сичкото ром ще се влее в обединените.
1
8
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой вярва ли му на тоя патреотин?!Той на работещите бедни иска да намали залъка в устата под напора на чорбаджиите,та сега щял и ромите да оправя...