БСП и ГЕРБ: ЕС няма единно законодателство за земята

Можем ли да избегнем глобата от над ? 800 000?
Обновена: 22 юли 2017 16:12 | 22 юли 2017 15:47,
14

Няма общо европейско законодателство по отношение на земеделските земи. Това казаха за предаването "Брюксел 1" по телевизия Bulgaria ON AIR депутатът-социалист Таско Ерменков и евродепутатът от ГЕРБ Владимир Уручев.

Тази седмица парламентарните сили с изключение на ДПС постигнаха консенсус, че България трябва да търси начини и да настоява пред ЕС мораториумът за закупуване на земя от чужденци да остане.

Можем ли да избегнем глобата от над 800 хиляди евро - чуйте коментарите на Таско Ерменков от БСП и Владимир Уручев от ГЕРБ.

Целия разговор на Милена Милотинова с Владимир Уручев и Таско Ерменков за това може ли да остане забраната за чужди граждани да купуват българска земеделска земя гледайте от 17.30 в предаването "Брюксел 1".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
До анонимен 6 преди 6 години
Дядовците ни се жертваха за България , която твоя идол "бай Тошо" за малко да я подари на СССР.И ако ти се беше заинтересувал , какво са мечтали войниците тогава , щеше да знаеш , че мечтите им са станали реалност.
11
0
 
1
 
! Отговори
Мето преди 6 години
Заобиколки има така и така, въпроса е нормалните хорица да продадат на по-добри цени, а не на 800лв за декар. Но мафията и злобните хора няма интерес от това.
10
0
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Да, който няма земя в крайна сметка няма думата. Който има решава на кой ще я продаде.
9
0
 
2
 
! Отговори
Meto преди 6 години
Като сте такива патриоти защо не купи всеки от вас по някой декар. Иначе рано или късно цялата земя ще бъде изкупена за жълти стотинки от фондовете и няколко големи фермери. Тогава те ще я продадат на едро за милиарди на чужденците и никой няма да пита ВАС защото ВИЕ нищо нямате.
8
0
 
0
 
! Отговори
до johny преди 6 години
Силно се съмнявам, че имаш земя но както и да е. Първо през 19 век САЩ са подарявали земя по няколко причини. Първо тази земя е била заграбена и второ територията слабо заселена. В САЩ истинските американци кореняци са само индианците останалите са заселници заграбили земята.
7
2
 
1
 
! Отговори
johny преди 6 години
До тук всички освен 5 са ***!Казвам го като собственик на 300дк.
6
1
 
1
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Ккаво ще настоявате,и как ще го правите,като сте хванали за палците на краката,алооу?!Смешници.
5
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
дядовците ни за какво лежаха в калните окопи на всички воини след 1878 плащаме глобата на ес и подаваме документите за излизане следва 2-4 процентавоенен бюджет бедна и нещастна бьлгария ще хрантути тунеядците от ес и военнопром комплекс на сащ
4
4
 
2
 
! Отговори
юбералес преди 6 години
През 19 век САЩ подаряваха земя на чужденци, за разлика от Бразилия. Резултатът е налице.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направете го като във Франция, всеки може да си купи земя но само на теория. Ако си чужденец и искаш да си купиш земеделска земя критериите са доста високи и неизпълними.
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се огъвайте пред брюкселските охлюви. Кои са те, че ще се разпореждат със земята ни? Това са си вътрешни работи на България.
1
3
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Ега ти дилемата!!!! КТБ ни завлече към дъното с милиарди, и никой нищо не прави по въпроса, всички мълчат и се услушват, като изпуснали се в маршрутка, Южен поток ни лиши от възможноста да печелим и да сме фактор години наред, токът от евентуален 7-ми американски реактор се оказва 3 пъти по скъп от руския, държавата е пред етническа война, а ние се двоумим, дали да продадем това, за което са воювали и умирали дедите ни, или да платим 800000 евро..