Активистка на Валери Симеонов – в ареста за трафик на мигранти

Анелия Велева е била кандидат-депутат и кандидат-кмет на НФСБ
25 юли 2017 17:49,
180
Активистка на Валери Симеонов – в ареста за трафик на мигранти
Снимка: "24 часа"

Активистка от НФСБ, партията на вицепремиера Валери Симеонов, е в ареста за трафик на мигранти.

Анелия Велева е сред задържаните при акцията на магистрала "Тракия" преди дни. Тогава полицията разби мрежа за трафик на чужденци, в която се оказа, че има замесени и органи на реда.

В канала е била ангажирана и Велева.

Тя е била кандидат за депутат от НФСБ през 2014 г.  През 2015 година Велева е кандидат на партията си за кмет на Кюстендил.

Активистката има собствен бизнес.

От НФСБ потвърдиха, че Велева членува в партията и съобщиха, че тя е била избрана за председател на структурата в Костинброд.

"НФСБ осъжда остро каквато и да е съпричастност към криминално деяние, каквото е трафика на хора.

Припомняме, че ние сме вносители през 2015 г. на промяна в закона, с която драстично са увеличени санкциите за трафиканти на хора", съобщиха от ръководството на партията.

От НФСБ се ангажираха, че след приключване на работата на разследващите органи и установяване на фактите за съпричастността на Анелия Велева трафика на мигранти, ръководството на партията ще излезе със свое становище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
4
 
8
 
! Отговори
Румен до 102 преди 6 години
Вие имате местности с размерите на България дето и паяци не могат да живеят. Пообиколих Анадола. Няма по грозно и зловещо място на света.
85
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Aма само в европейската част, нали. По-надолу да не слизам, че аборигените не са свикнали с контакт с хора от 21-ви век."Ние нямаме местности като вашите където викат... Враца където и гаргата не каца!
84
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Германия ще лиши Турция от оръжие, инвестиции и туристи"Добре...Успокой се...всичките германси инвестиции и туристи ще дойдат там...Взе ли си валериана днес :-)
83
0
 
3
 
! Отговори
пезевенк преди 6 години
До женомразецПревърнаха се в публичен дом!
82
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Aз живея на село бе тюрбан. Тука имаме водопроводна мрежа и канализация от 50-те години на миналия век. Как е у тюркито, още ли заравяте всичко в септични ями?"Щом ме питаш как е в Тюркийе...не си идвал да видиш...Заповядай!
81
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Едно е да имаш режим на водата, но при изградена канализация, друго е да чакаш да завали в Анадола, за да си теглиш един душ."Колега колкото и да се пъните...Анадолците няма да ги стигнете, нито като развитие, нито като политика, нито като икономика, нито като производство, просто стези примери, че си видял едно село без канализация, (пък там цяла България ли е Канализирана ми кажи).. не променя истината за Турция че е по напред...айде сега си виж Канализираната Република Корупция!!!
80
2
 
11
 
! Отговори
PD преди 6 години
Я се събудете г-да интелигенти.Що си мислите, че трафик съществува без подкрепа от службите. И не само нашите. И най вероятно в секретните такива. щото се е случвало пътни полицай да ги залавят. По случайност разбира се. сега ясно ли Ви е, от къде има гръб коконата, че и валерката също. КараКарата е ясен, а към тях се притури и Болен, щото много го натиснаха по мазолите. Но играят по чужда свиркa, някъде вече с център северозападна Европа и острова.Но по скоро ги ползват на сляпо.
79
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте я за разпит при Бойко Суджука
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще помоля представители на анадолската менте-държава, живееща все още в 15-ти век, където на обширни територии все още няма вода и канализация, да не се обажда по адрес на европейски държави."Излез и един път извън софия!
77
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще помоля представители на анадолската менте-държава, живееща все още в 15-ти век, където на обширни територии все още няма вода и канализация, да не се обажда по адрес на европейски държави."Абе ти знаеш ли в евро държавата ти, че още има села с режим на водата, мани канализацията...обхват няма обхват!!! :-) :-) :-) :-)
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко ги хваща, те ги пускат.
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кво викаха патриотите по програмите...Ердоган е лош...диктатор е...Е той точно за такива като вас е лош!!! Муха ха ха Република Корупция...абе поне да ви се даде патент вече:-) :-) :-) вие от одавна го заслужихте :-) :-) :-) :-) :-) :-)
74
0
 
4
 
! Отговори
филибелията преди 6 години
До СУЛТАН ЕРДОГАНпри него е благоденствието на източна румелия! Факт! Да се ревизира съединението!
73
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не, тя не е виновна. Лековерното и необразовано и свиващо се в черупките си общество е виновно. В родното и село всички се изпокриха като мишки за репортажа на телевизията. Всеки каза - не ме занимавайте. Така че, това общество си заслужава тези създания.
72
2
 
7
 
! Отговори
женомразец преди 6 години
До ИзгоряхаДокога Герб ще назначава жени да го компроментират?
71
0
 
8
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Е, нема само шефа да гушка парички от трафика на бежанци ?!Значи Винкело ще пълни гуша от хотелчето край браздата, а тази мацка ще гледа, така ли ?!Не е справедливо ! :)
70
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не е истина как буквално за 1 седмица правителството вече е сериозно подкопано, при това - отвътре.да се самозабравиш само за 3 месеца във властта ... какво ли би било след 4 години!борисов трябва да реже до кокал, иначе ше избута само до председателството.
69
1
 
6
 
! Отговори
Нфсбераст преди 6 години
Ох, какви порочни устни, само! Мога да ги сравня само с тези на Бащицата от Банкя...
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българска Патриотка!!! Явно патриотите обичат бежанци...Еми Ердоган може да им помогне!!! И дано им помогне!!!Тогава ще забравят турците и ромите...ще си продължат да водят политика с новия етнос...и този нов етнос понеже се размножава със скоростта на ромите...ще им покажат играта как се става малцинство в собствената държава! Симеонов да разбута тайвата си...преди да бутне стара жена легално влизаща в страната!
67
3
 
15
 
! Отговори
Румен до руснак преди 6 години
Измислената ти турска държавица още няма 100 г и скоро ще намалее още. Защото я населяват отпадъците на Анадола. Цял свят ви презира,само вие се смятате за човеци. Гнусно миризлива мустаката *** без история и без бъдеще. Тежко генетично увредена сбирщина. Не си струва да ви заплюе човек,не струвате колкото плюнката.