Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа

Не е печелила вота за президент, а и той я бил за депутат
76
Борисов отвръща на Нинова: Чула - недочула и подскача... на Бузлуджа
Снимка: МС

ГЕРБ не е изгубила изборите от БСП на вота за президент, защото левицата не е имала кандидат, а е подкрепила независимия Румен Радев, който след изборите зае поста на "Дондуков" 2. Така премиерът Бойко Борисов отговори на обвиненията на червената шефка Корнелия Нинова, че бил излъгал хората и използват Цецка Цачева като предварително планирал да загуби изборите за държавен глава.

Още по темата

"На президентските избори БСП кандидат нямаха – подкрепиха независим кандидат, така че ние с тях на президентските избори не сме се сблъсквали. Корнелия Нинова не е спечелила президентските избори – първо с това подскачане от Бузлуджа лъжа до лъжа се говори. Второ, да бъдат малко по-скромни като те кандидат нямаха, а подкрепиха независим", коментира той.

"Веднага след тях бяха парламентарните избори, когато бяхме аз и тя, и резултатът е категоричен – в полза на ГЕРБ – с 15 депутата повече", пресметна Борисов.

Освен това според него след нарушенията на вота, открити от Сметната палата, социалистите трябва да внимават в коментарите си.

"Още повече, ние с президента Румен Радев се видяхме, поговорихме, че дирекцията "Антикорупция" в ДАНС ще отиде в този голям орган, се избира от парламента и се назначава от парламента и ще бъде равно отдалечен. А Корнелия Нинова чула – не дочула коментира", обвини пък той соцлидерката.

"Корнелия Нинова не се беше явила на президентските избори. Аз знам какво правя и след това съм я победил категорично. И сега имаме 3,9% ръстът на икономиката, а по отношение на безработицата - на практика не можем да намерим работници. Бюджетът е на близо 2 млрд. лева излишък", каза още Бойко Борисов.

Във връзка с очакванията му от визитата в Македония, той заяви: "Аз никога нямам очаквания. Когато нещо свърши, то е документирано".

"Възползвали сме се от експертизата на всички, които са работили по този договор. С декларация парламентът го е подкрепил. Така че не виждам по какво може да се правят компромиси. Ние отиваме с ясен мандат от декларацията на парламента, че можем да подпишем този текст след като всички са го подкрепили в парламента, знаем, че ще се подпише и след това ще бъде ратифициран. Да изчакаме събитията", коментира още Борисов, като подчерта, че жп и магистралната връзка между двете страни са особено важни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, БОКО ще ме накара да гласувам този път за БСП-то на следв.предсрочни избори
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23като бюджетът е на излишък защо заплатите на унверситетските преподаватели не се увлеичават вече осма годинащото изкарват достатъчно от продаване на изпитите
24
1
 
13
 
! Отговори
БКП преди 6 години
Откровено шашав!
23
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Кутев каскетите нещо много лабави днеска. Глей кви бисери са напраскали тъпитe камунета :)
22
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бокич,айде стига си си избивал комплексите с непредизвикана агресия.Сам каза след изборите за президент,че номинацията на Цецка била грешка.А преди това ни я пробутваше със смешни определения като "имате си баща,а сега ви трябва и майка на нацията".После пък не искал да спечели изборите.За няколко месеца няколко взаимно изключващи се изказвания и човек започва да се чуду това старческа амнезия ли е,алцхаймер или там докторите да определят диагнозата,която е в дозата.
21
0
 
3
 
! Отговори
ТАКА ДЕ преди 6 години
До АнонименА дано..............ама немаааааа..............
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българският народ просто е с тотално сбъркана политическа интуиция. Вместо да измете генералите от властта и да създаде народно управление с пряка демокрация, народа избира все повече и повече генерали, фюрери, дучета и темподобни диктатори. Хора, водете вие политиката, не чакайте политиката да ви води.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само един мъничък въпрос за по простите, като бюджетът е на излишък защо заплатите на унверситетските преподаватели не се увлеичават вече осма година при управлениеото на ББ, при Станишев имаше индексация всяка година...
18
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано още 40 години да управлява ГЕРБ!
17
1
 
21
 
! Отговори
Отново лъже ! преди 6 години
Банкянския саламджия отново ни баламосва. Всички видяхме как Корнелия представи Радев за президент и изхарчи около 1 млн.лв. в кампанията му и как Макака от Банкя представи майка си Цецка от с. Драгана. Радев смачка ГЕРБ, той спечели гласове наведнъж за два мандата. И сега суджуклията тръгнал отново с простащините си.
16
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е родена, но е председател на същата партия!
15
2
 
14
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Бойко, ами Цачева беше най-удобна за отстрелване. Нали щеше да е или Дончев или кмета на Бургас или някой от гавазите на трибуната когато "тържествено" представи най-после пазената в тайна персона от "ретроградния Меркурий" От ден на ден само задръстените ти слагачи те подкрепят и доста "шведи" Не се наяде еййй...
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЯМА ПО-ПРОСТИ В БЪЛГАРИЯ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДАЛ МУТРОДИЕВ БУДАЛИСОВ!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз предложих ген. Румен Радев в Оборище организацията, в която членувам. Това обяви на пресконференция в централата на партията лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя подчерта, че носи отговорността за номинацията на Радев, съобщават от партийния пресцентър.Припомняме, че напоследък името на шефа на Военновъздушните сили (ВВС) ген. Румен Радев се завъртя като евентуален кандидат-президент на БСП. Вчера вечерта изненадващо той подаде оставка от поста си.
12
0
 
15
 
! Отговори
криста преди 6 години
Значи според ББ Румен Радев ту е кандидат на левицата, ту не е кандидат - в зависимост от случая е и твърдението. Според тоя случай не е кандидат. чакаме следващата серия.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ББ: Ще говоря когато каквото си искам, нищо че си противореча сам на себе си. Вярвайте ми
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова почерпи на Бузлуджа с много Суджуци дадени от спонсора Герб за бившите комунисти които членуват сега в Герб Бойко член на БКП Цветанов член на БКП Лъчо мозъка член на БКП Караянчева член на БКП Меннда Стоянова Цачева член на БКП член на БКП Деси от Дулово член на БКП и хиляди знайни и незнайни дали живота си за отечеството
9
6
 
17
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Абе ти с всичкия ли си?1947 год.Нинова още не е била родена,на кого и за какво да се извинява?Освен това никога не е била член на БКП,за разлика от твоя гуру.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6Ми не, Радев си е независим. БСП само го подкрепиха.
7
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова вече от няма на къде започна да изпада в нервни кризи. Тя и преди си лъжеше колкото да и вярват пенсиите ама напоследък е в безизходица защото ясно разбира, че избори скоро БСП няма да спечели.