Борисов поиска да се разрови приватизацията на "Полимери"

Дори жп линиите са изнесли, ядосва се премиерът
65
Борисов поиска да се разрови приватизацията на "Полимери"
Снимка: Булфото, архив

Новият антикорупционен орган трябва да разгледа приватизационната сделка за девненския завод "Полимери", обяви във Варна премиерът Бойко Борисов.

Според него тя е много "приятна" и олицетворява как се е процедирало в държавата по това време. Би било интересно да се види и какви съдийски решения са вземани през годините, каза още премиерът.

Той припомни, че по случая с "Полимери" от няколко години тече разследване, което за момента се води срещу неизвестен извършител.

"От 4-5 години се води разследване срещу неизвестни извършители, но според мен те са известни. Дори жп линиите са изнесли. Преди няколко дни взехме решение 15 млн. лв. да се дадат на Варна. Тези отпадъци сега трябва да се вземат и да се откарат някъде. Ние сме евтини на брашното и скъпи на триците", каза премиерът.

По думите му бившият собственик на завода е разпродавал и е вземал парите, само че отровите са оставени и сега обезвреждането им е за сметка на данъкоплатците.

Средствата обаче трябва да бъдат осигурени, за да не бъде отровен целият район, включително и Варна, обобщи премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
2
 
! Отговори
Цеци Елвиса преди 6 години
Защо вече 5 месеца подчинените на г-н Борисов се правят на много работни а всъщност се създават се кухи платформи, на които можеш да си изпращаш колкото искаш жалби, и теняма бъдат разгледани и ще им се от отговоря Отхвърля се???Такъв е примерът с Копирния център на Столимна голяма община?Защо тогава е създаден изобщо за да се трупат сигнали, а работещите там да извършват работа, а в съшност да бездействат???ДОКОГА ШЕ Е ТАКА?Защо един финансист се поставя да ръководи структура от която няма никаква представа как се управлява говоря за г-н Николай Кювлиев директор на ТР Земляне! той
62
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРАДЦИТЕ И БАНДИТЕ НЯМАТ ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ- ТОВА КОЕТО ГЛЕДАХ БЕШЕ ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ И ДЕБЕЛООЧИЕ- ОТВРАЩЕНИЕ И ПОГНУСА- АКО ЩАТ И НА СОВАЛКА ДА КРЪЖАТ СИ ОСТАВЯТ ЖАЛКИ КРАДЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОБРАЛИ БЕДНИТЕ БЪЛГАРИ- ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЗАТВОРА.
61
6
 
0
 
! Отговори
ПАНЧО преди 6 години
До Анонимен: А,СЕДЕСАРИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ ,СЪЩО ЛИ СА ОТ 6 ГОДИНИ ?НАЛИ ОЩЕ Е В СИЛА НАРОДНАТА ПРИКАЗКА : ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО-ПОЛУЧАВАШ КОСТОВ И НЕГОВИТЕ ЛИКВИДАТОРИ ОТ СДС.БЕЗ НИТО ЕДИН ПРОЦЕНТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И УЧАСТИЕ В ПАРЛАМЕНТА ,БОРИСОВ ВЕЧЕ ТРЕТИ МАНДАТ НАЗНАЧАВА ТЕЗИ ХОРА ВЪВ ВЛАСТТА. ЯВНО СИ Е ПОМИСЛИЛ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА. ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ,ОСВЕН И СЪВМЕСТНИ КРАЖБИ , НЯМА.
60
4
 
2
 
! Отговори
ПАНЧО преди 6 години
До Анонимен: МНОГО НА ЕДРО СКАЧАШ БЕ ,МОЙ ЧОВЕК. КЪДЕ ОСТАВИ ГОДИНИТЕ ПРЕДИ 1996 /СЛЕД 1989 / ? КЪДЕ ОСТАВИ УКАЗИТЕ НА ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО / 1992 Г/ ?КЪДЕ ЗАБРАВИ СДС -ЛИКВИДАТОРИТЕ ,ИЗПЪЛНИЛИ БЛЕСТЯЩО ТЕЗИ УКАЗИ И ПОД МОТОТО БОРБА С КОМУНИЗМА ,КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК НЕ ОСТАВИХА И ЛИКВИДИРАХА ДЪРЖАВАТА ? КЪДЕ ЗАБРАВИ И БРАТОВЧЕДИТЕ ИМ ОТ ГЕРБ ,С КОИТО ВЕЧЕ ТРИ МАНДАТА РАЗСИПВАТ ОСТАНАЛОТО ?
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдили лъва и коня за едно и също престъпление.Осъдили коня, а лъва оправдали.-Защо така г-н съдия ? - попитал коняСъдията вдигнал дебелата книга със закона и му казал:-Виж, тук пише ЗА-КОН, не пише ЗА-ЛЪВ
58
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКАЗА МИЛИОН НЯМА ЗАКОН
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АГЕНЦИЯ ПО ПРИ..И СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТР..СТАТИСТИКА- 1996Г БУМ НА БАНКОВИ ФАЛИТИ СЪЩАТА И СЛЕДВАЩА ГОДИНА БУМ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИ СДЕЛКИ, СЛЕД 2003 Г - АХА, АХА ТИШИНА-СПРАВКА ПОСОЧЕНАТА АГЕНЦИЯ И СТАТИСТИКА- ОТВОРИ И ВИЖ ГРАФИКИТЕ. И КАКВИ ИЗВОДИ СИ ПРАВИМ БАНКИТЕ СЕ ФАЛИРАТ- СРЕДСТВАТА СЕ ПОЛЗВАТ ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ- ДО ВЧЕРА Ц Ъ Р В У Л- ДНЕС ВИДЕН МИЛИОННЕР ИЗНЕСЪЛ, НАРЯЗЪЛ И ПРОДАЛ ЦЕЛИ СЕКТОРИ ОТ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ- НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ТИА КРАДЦИ ДА СИ ПЛАТЯТ ЗА ГРАБЕЖИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН
56
2
 
4
 
! Отговори
ПРЕДЛАГАМ.... преди 6 години
ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ВЪРНАТ ПРОВЕРКИТЕ ОТ ВРЕМЕТО НА СИК И ВИС.......И ОТ 2009 ГОДИНА НАСАМ ДО ДНЕС
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На вниманието на освободените "по болест" от задължителна военна служба,но напълно здрави за политиката мамини и бабини номенк.латикурчета и прочие ге.йчета и "Каракочевци"- от пиеските на НЛО-какво ги очаква при възстановяване на задължителната военна служба-през гугъла:"Прощание славянки"Китайская версия" Марш-песня"
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пеевски и Цацаров да не са в един отбор?Накрая ще излезе , че двамата дебелаци играят в комбина и са приятелчета.Пародия на държава, откакто сме в тоя *** ЕС.
53
5
 
7
 
! Отговори
А тате каза, преди 6 години
че Цацаров трябва да се разрови в приноса на Борисов за производството на бира!
52
9
 
12
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ СА НА ВЛАСТ ОТ 2009 Г. И ОТТОГАВА КРАДАТ. ПРЕДИ ТОВА БОРИСОВ БЕШЕ КМЕТ НА СОФИЯ, ТАКА ЧЕ ТОЙ ПО-РАНО ЗАПОЧНА ДА СЕ ОБОГАТЯВА.
51
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе най - добре да започнат от самото начало.Мен отдавна ме съмнява хан Аспарух, той май че е откраднал цялата България от византийците. Не е минало без подкуп.
50
3
 
22
 
! Отговори
ТОВА Е ПО-ВАЖНО преди 6 години
СЪМНЯВАМ СЕ ЧЕ НОВИЯТ АНТИКОРУПЦИОНЕН ОРГАН ЩЕ Е НЕЗАВИСИОМ, ЩОМ ОЩЕ ОТ СЕГА БОРИСОВ МУ НАРЕЖДА КАКВО ДА ПРОВЕРЯВА.ПО-ДОБРЕ Е ДА ПРОВЕРЯТ КОЙ НАРЕДИ В 2010 Г. ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ФИРМИ И УЧРЕЖДЕНИЯ ДА СИ ПРЕХВЪРЛЯТ СМЕТКИТЕ И ПАРИТЕ В КТБ.Кой определи тогава Цветан Василев за банкер на годината и кой му връчи наградата?
49
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези от Полимери с какво се разплащат като не призвежат суджук?
48
3
 
26
 
! Отговори
Хахаа, преди 6 години
Борисов рови само там,където няма видимо участие.Старите му номера.
47
3
 
33
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Банев не си е плащал подкупа на Борисов
46
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са на власт от 6 години, не лъжи!
45
8
 
4
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До ГЕРБЕРАСТ- *** 39 Затова да не се строи нищо у нас.Каквото и да се предприеме е корупция, според теб.Нищоправенето не води до корупция.Лежиш и мечтаеш за социализъм.Ама той почина.
44
4
 
25
 
! Отговори
щирлиц преди 6 години
цялата приватизация беше кражба, призна го и Плевналиев.Затова в тази лоша държавагрябва да има национализация, тук нищо не стана честно и законно-, тук е живот в ада.