Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват

"Ще ви ги представя и вие ще решите дали да заменят сегашните политици"
15 сеп 2017 14:28,
562
Слави се засили: Започвам да търся хора, които да управляват
Снимка: архив Булфото

Слави Трифонов обяви, че започва да търси хора, които да управляват страната.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа", обяви водещият в позиция, изпратена до медиите.

В нея той отправя нови критики към сегашните политици и нарича днешната политическа класа некадърна и неморална.

"Тъжна, тъжна, тъжна работа", констатира Слави.

Той пише, че референдумът продължава, за да доведе до отвоюване на гражданските права на народа. Повод за това били пстоянната демонстрация на некомпетентност и арогантност от страна на политическата класа и трите милиона, гласували в допитването от миналата година.

"Ние от инициативния комитет смятаме, че хората, които представляват държавата, родината и нас самите, не притежават нито необходимия капацитет, нито необходимите качества, нито необходимия морал за да бъдат наречени политици и държавници", допълва Трифонов.

Той уточнява, че това ен значи, че няма такива българи.

"И в България, и по света със сигурност има талантливи, квалифицирани и морални българи, които могат да управляват нашата страна и да ни измъкнат от тази 27-годишна каша. И аз ви гарантирам, че ще направя всичко възможно и започвам от днес да търся такива българи", пише още водещият.

"Ще ги намеря. Ще ви ги представя. И вие сами ще решите дали искате тези българи да заместят сегашната политическа класа. Защото няма такава държава, но има такъв народ", завършва Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


562
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 459Аз го гледам Слави нон стоп бе, селю, не спирам, като теб съм 1 към 1, само от него се образовам, такъв безподобен селчак съм станал, почти като теб, хахахах
406
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледайте Слави. Направо такова таковата на мутрите от ГРОБ.Разби ги и изобличи тотално всичките им кражби за милиарди лева.
405
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, хора, къв е тоя гейски лигоч, вчера некъв Мишка Шамара се чекне по ТВто с любовника си, че не бил в Бг за финален концерт за кинти, ама в Уса карал камион и бил хепи иначе, днес некъв Слави се чекне, че бил с по-къс крак, ама само него да обичаме, ох ох ох
404
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой българин ще си остави добрата заплата и рахата на запад за да дойде да управлява тая откачена държава за 5000 лв. (2500?) заплата. Пък и всички да споменават майка му.
403
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 457Ама нали такива палячовци като теб не гледаха Шоуто на Слави, а сега го гледаш на живо?МуахахахаахахахаахТи си нещастника!
402
7
 
7
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Аз този не го гледам. Трябва народът да се образова. Тогава такива като тоя ще изчезнат в небитието.
401
5
 
0
 
! Отговори
космонавт преди 6 години
Минавайки около България - Абе какви са толкова коментари? Интересно е май? Ние на космическия кораб гледаме , но за мажоритарни отношения не можем да се договорим.
400
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 453Ти прочете ли статията? Дългия иска да намери хора които разбират от политика, а не че той ще влиза в политиката. Схващаш ли?
399
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже мой! Поредният месия дошъл да спасява България!!! Докога ще им вярваме, няма кой да ни оправи за 800 дни! Всичко си зависи от нас, от всеки един от нас, какво правим всеки ден, какво купуваме, за какво си затваряме очите около нас, за какво премълчаваме когато видим нещо нередно.
398
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След 3 месеца отсъствие от екран Дългия се завръща след 3 минути!Наздраве!
397
3
 
7
 
! Отговори
до 445 преди 6 години
Сашо Дикове е политическа умнитутка и ла-пач на Мутрата от село Банкя.
396
3
 
2
 
! Отговори
Бай Хей преди 6 години
До 443. Ми то така за всяка двойка може да се извърти - затова не си интересен.
395
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сашо Диков пита гостуващият Слави в предаването му: Не си ли даваш мсметка, че се самоубиваш.. тези концерти на Васил Левски и Зала Армеец ...да тръгнеш да скачаш на властта и с тези референдуми?И Слави: Аз мога само това да правя в моя живот.
394
5
 
10
 
! Отговори
тончо преди 6 години
Представям си какъв смях ще падне като му видим хората. Щото няма как да мине без оръфляците-сценаристи, полупияният Годжи и куртизанката Невена Цонева.
393
7
 
6
 
! Отговори
до 432 преди 6 години
ОРИГИНАЛЪТ НА ВИЦА Е СЛЕДНИЯТ :Влизат Боко Тиквата и Цецо Пъпеша в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че полуграмотни крадливи каапути ни управляват трети мандат ?А Вие как мислите ?
392
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Слави. Мачкай мръсните корумпирани крадливи Тикви. Българите сме с теб.
391
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от 437 17 години всяка вечер да правиш предаване и да си водещ? Вие осъзнавате ли колко зловещ труд се изисква? Тръгнали Дългия да обсъждат.Палячовци!
390
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си гледа тъпите шоуменски каламбури учиндолския ***, за друго няма багаж.Аз само не знам във връзката меджу него и Росен Петров кой е мъжът и кой жената?
389
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 434 Де да бяха работохолици и останалите българи като Слави Трифонов. Създал е не само чалга ,но и много други песни в други жанрове...създаде шоу бизнес вече 20 който е на екран всяка вечер, даде хляб на десетки хора, даде старт на десетки певци чрез Шоуто си. И продължава макар и с операция на крака...тази вечер след 3 месеца отсъствие! А вие Беснейте! Той е Голям!
388
7
 
7
 
! Отговори
оф шоооорррр преди 6 години
До 666Роско Офшорков нали вече не е президентин или греша?