Семейство до семейство. Радеви редом до Тръмп

Президентът води българската делегация за Общото събрание на ООН
20 сеп 2017 17:23, Анисия Иванова
119
Семейство до семейство. Радеви редом до Тръмп
Снимка: Президенството

Държавният глава Румен Радев участва в приема на президента на САЩ Доналд Тръмп за ръководителите на делегации на 72-ата сесия на Общото събрание на ООН, съобщиха от прессекретариата на Президенството.

На сайта на ведомството беше публикувана снимка на двете семейства.

В Ню Йорк президентът ни участва и в Глобалния бизнес форум на Майкъл Блумбърг. По време на срещата държавният глава размени мнения по политически и икономически въпроси с Майкъл Блумбърг, както и със Сесилия Атиас, бившата съпруга на експрезидента на Франция Никола Саркози.

По време на визитата си в САЩ държавният глава вече призова света да се противопостави на екстремизма не само като общества, но и като личности.

"Можем да постигнем успех само ако отстояваме своите ценности и отдаваме почит към хората, които са преoдолели страха си и са се опълчили срещу насилието", отбеляза той.

Държавният глава ръководи българската делегация, която е в Ню Йорк за участие в 72-ата сесия на Общото събрание на ООН.

В САЩ президентът проведе срещи и с водещи европейски и световни лидери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
29
 
17
 
! Отговори
тъжен факт преди 6 години
За съжаление в страна населена предимно с неандерталци, много хора ги влече към Русия и генерал Радев. Предимно хора невежи, получили образоването си в Русия или интернет.
77
11
 
20
 
! Отговори
Ташко преди 6 години
На ***, опитващи се да сравнят мухльото Хлевньо с генерала-какво трябваше да пита той американеца, "Do you speak English " и да ги почерпи с една чУшмяна вода? Как мислите, дали един натовски генерал е толкова ***?
76
10
 
28
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Пфу, кой има глупостта да сравнява Радев с предните президенти? Горките, че те не могат и на малкия му пръст да се противопоставят. Кой от предишните ще каже на сол- таш.ка на тиквата, че разбира само от апартаменти? Или да каже, че тиквата не е никакъв спец за нещо? Хайде, преди да се излагате , мислете, след това пишете !!!
75
5
 
23
 
! Отговори
ПРОСТ,ЛОШ МАТР' преди 6 години
БОРИСОВ ОПРЕДЕЛИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ КАТО ПРОСТИ. И СЛЕД ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ВСЕНАРОДНИЯ ЛЮБИМЕЦ И СЛЕД ОНОВА ПРОСЛОВУТО "ЛОШ МАТР'ЯЛ", ИЗЛЕЗЕ ПРАВ. СЛЕД ПРОСТАШКИТЕ МУ ИЗЯВЛЕНИЯ, МАТР'ЯЛА ГО ИЗБИРА ПАК И ПАК. РАДЕВ ЗАВЪРШВА С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ СРЕДНОТО СИ ОБРАЗОВАНИЕ, НЕ В СЕЛСКО УЧИЛИЩЕ КАТО БОКО, КАКТО И ВВВУ В ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ, КАКТО И СТРАТЕГИЧЕСКАТА АКАДЕМИЯ НА ВВС НА САЩ. НО ПРОСТИЯ МАТР'ЯЛ НА БОКО ДА КОМЕНТИРА ПРЕЗИДЕНТА ПО КАКЪВТО И БИЛО НАЧИН Е СМЕХОТВОРНО И ТВЪРДЕ ТЪПО -КАТО ИЗКАЗВАЩИТЕ СЕ
74
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе кой е този до Радев бе?
73
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че Плевнелиев не дочака Тръмп, щото какъвто беше женствен и нежен Доналд като нищо можеше да го сметне за стажантка и да разкопчае ципа.
72
6
 
19
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 71: ген. Радев е отличник на американска военна академия, не е възможно в САЩ да не са забелязали това. Много им се иска на гербаджийските *** някак си да го представят като агент на Путин и Русия, но това не звучи убедително.
71
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още две ракети на Ким Чен Ун и на говедарските *** ще им спрат грантовете.
70
6
 
18
 
! Отговори
До 66 преди 6 години
На първо място Плевнелиев на тази снимка щеше да е на колене! Това на такива задръстени като теб, ясно ли ви е? Плевнелиев беше и е, срам и позор за България! Плазмодия и мекотело безхарактерно което служеше на американското посолство, на когото Израел даде премия за послушно куче, и който раздаваше ордени "Стара Планина" на шефа на НАТО! Ако това за теб е президент който работи за страната си, горката страна! Пречупен в кръста и вечно със слугинската мутра. Преди на БКП и сега на ЕС и САЩ.
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Постелете на тия хора един вестник. Резнете им кромид и салам "Камчия". Сипете им ракийка."Не бе, ти им увий един Биг ГМО Мак на франчайзинг, сипи им Кока Кола с аспартам и фипронил, салама можеш да си го пъхнеш в ауспуха.
68
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само *** *** може да види превъзходството на Плевнелиев над Радев. Нормалните хора виждат точно обратното. Факт.
67
2
 
9
 
! Отговори
До 66 преди 6 години
Ненормалнико, това беше вицът на годината!Виждам, през няколко поста пишеш хвалебствия за Прецедента...Аб, ти да не си самият Плевнелиев?Щото хвалебствия за него може да пише или ***, или човек на когото плащат за това или той самия, защото обича много себе си.
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 66За ирландската пастирка ли говориш.Те са мното интелигентни.
65
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаме си хубав, представителен, внушителен, сериозен, мъдър и уравновесен Президент. Браво!
64
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Не виждам Плевнелиев на тази снимка, а ти говориш само за него. Що ли? Защото е на светлинни години по интелект пред тъпaкът Радев и ти много добре разбираш това.
63
5
 
9
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Постелете на тия хора един вестник. Резнете им кромид и салам "Камчия". Сипете им ракийка.
62
0
 
16
 
! Отговори
парс к преди 6 години
До azНяма кой да им каже парле ву франсе,та да се нахилят.
61
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радев и жена му имат нужната визия.Не като Плюнката, когото жена му я беше срам да го придружава...То целия народ го беше срам от слугинажа на Плевнелиев, слава богу, че се махна тоя никаквец.
60
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 57: Да не би ти да си този "Български ***"?. Изпращал ли си снимка на Путин или не? А с Плевнелиев да не се занимаваме изобщо. Недоразумение в минало свършено.
59
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Росен Плевнелиев беше най-великия президент."Да, на Република Охлювна Чехльоландия.