Шум в коалицията: Говорят ли си Патриотите с Бойко Борисов?

Отношенията в управляващата коалиция излязоха на дневен ред
21 сеп 2017 18:00,
40
Шум в коалицията: Говорят ли си Патриотите с Бойко Борисов?
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Говорят ли си лидерите на Патриотите Валери Симеонов и Красимир Каракачанов с премиера Бойко Борисов? 

Отношенията в управляващата коалиция излязоха на дневен ред след като вицето Симеонов се оплака, че диалогът не върви. Вчера той обясни, че от два месеца коалиционният съвет на властта не е заседавал. 

Днес другият лидер на Обединените патриоти, Красимир Каракачанов, обясни, че проблеми няма. 

"Аз си говоря с премиера, въпреки че се намирам в друга сграда", коментира той и допълни, че комуникацията между Симеонов и Борисов би трябвало да е по-лесна, защото работят само на няколко метра един от друг. 

Каракачанов обаче отказа повече подробности, защото обсъждал вътрешнокоалиционните проблеми пред партньорите, а не пред медиите. 

Снощи Валери Симеонов съобщи и че е поискал в началото на следващата седмица коалиционният съвет на управляващите партии да се събере на заседание.

Един от проблемите, които според него трябва да се обсъди, е свързан с безпринципни партийни назначения. Кои? За момента не е ясно!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров ще се жени.
4
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е що само Валери и Краси патриоти, де го Волен
3
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Т.н. Патреоти започнаха да разбират, Мутрагена ги искаше за да властва. Изгалка ги нежно, направи го вицета, би им шута, и сам си краде и прави далавери. Не го ли знаеха преди това, защото който е работил с Него е бил излъган, унизен и после изритан като непотребен. Дава им да краднат от тук и там, пуска им лека аванта, а тлъстия пай от плячката си е за него. Когато мине известно време ще се убедят, с подлеца работа не може да се върши. Омар Хаям е казал, сприятелишЛи се с ***, ще страдаш!!
2
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
те нали си говореха като съставиха правителство сега за какво са им като дойде време за избори пак ще говорят тоя не разба ли че служат само за патерица тези Обединени патриоти за друго не стават
1
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са новите политически трупове...Народа,ще им покаже червеният картон!