Патриот: "Кумгейт" – плъзгане по повърхността!

А има ли реална вреда от семейните и политически назначения?
4 окт 2017 09:30, Петя Славова
43

Най-тъжното нещо около скандалите "Хасковогейт" или "Кумгейт" е, че се плъзнахме отново само по повърхността на скандала. Каква е реалната вреда от тези семейни или политически назначения? Явно работата на опозицията е да търси нови скандали, а не да върши градивна работа. Ние от "Обединени патриоти" винаги сме отричали шуробаджанащината и никога не сме я практикували, каза депутатът Искрен Веселинов в студиото на "България сутрин".
Още по темата

Според него тъжната истина е, че социалистите, винаги са кадрували на семеен или приятелски принцип.

"Не чухме какви са вредните последствия за назначаването на тези близки хора. Тези действия са обясними, тъй като няма вреден ефект. Опозицията може да насочва подобни обвинения към всеки политик. Вероятно би се очаквало всички обвинени да си подават оставката. Всички, които държат общинските институции, ги използват като приход на гласове", отбеляза Веселинов пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че в неговата парламентарна група не е коментирала казуса "Делян Добрев" по някакъв по-особен начин, освен като личното проявление на волята на Добрев.

Акцентът на разговора се измести към назряващата "битка" между президента Румен Радев и министър-председателя Бойко Борисов.

"Пак се плъзгаме по повърхността и скандалите. Освен, че тези личности не се харесват, те нямат друга причина за битка. Държавното въоръжаване трябва да гарантира националната сигурност, а не да угоди на егото на когото и да е политик. Няма градивен диалог. Държавния глава има право да насочва обществения дебат на там, на където реши. Но той не трябва да нарочва който и да е политик за противник на нацията", подчерта гостът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
11
 
! Отговори
ХХХХ преди 6 години
Скоро ще има и суджук ПАТРИОТ + КУМ
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем били твърдо против шуробаджанащината, хем не виждали нищо лошо в семейните назначения??? WTF?Обединени ИКНАСАТОРИ, това сте вие!
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... Те ограбват и унищожават България .....
12
0
 
14
 
! Отговори
Премиера от Козяк 16 преди 6 години
На сега Бойко казва по тиви -ту че : " Няма нищо нередно кумове , зетьове да работят заедно , така е било от край време.Важното е как си вършат работата " , "Делян (Добрев) е от началото на нашата партия ,той е професионалист и всички в града го уважават за това което е сторил за града си "Генерала - пожарникар - каратист -лингвист - шахматист- кмет - баш баканин (премиер) паша магистрал НИ ПОУЧАВА , че не е важно кво ние мислим ,а какво ТОЙ МИСЛИ(или какво му казват да мисли шефовете му)
11
0
 
25
 
! Отговори
криста преди 6 години
Няма вредности, разбира се - има само ползи, отишли в един роднински кръг. Липсата на морал не е вредност, това е едно полезно качество на днешния политик.Да ви имам и наглостта и простотията.
10
0
 
16
 
! Отговори
Стринка преди 6 години
Ми то дребно Делянчето! Ми гладно, затуй!
9
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До реалистзатова няма пари и за пенсиии за пътищата и за всичко
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда управляващата коалиция хич не е доволна от тоя народ. Ми все недоволен. Тъкмо са седнали както трябва на държавната трапеза и започват да им правят забележки. Ми не може така, бе хора! Горките, те залците им пресядат. Толкова години чакаха да седнат и те до Герб и да разберат какво значи да се управлява и взеха да им правят сечено.
7
0
 
23
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Как да има пари за здавеопазване, образование и какво ли е още при положемие, че милиарди изтичат към приятелски фирми на ГЕРБ?
6
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем били твърдо против шуробажанащината, хем що социалистите повдигали въпроса. А парите, дето е окрала тая рода с тях кво прайм? Оставяме им ги да си ги харчат за кеф.
5
0
 
33
 
! Отговори
реалист преди 6 години
На енергийния "експерт" Делян Добревски, зетя му "спечелил" поръчки за саниране и други за 100 мил лева. Къде е прокуратурата? Или всико ще се размине с една оставка от парламента, което още не е сигурно?
4
0
 
30
 
! Отговори
боян преди 6 години
усвояване на няколко стотин милиона лева от държавни поръчки през правилните фирми - наистина и аз не виждам нищо лошо, особено за делянчо и родата му.тук въпросът опира до морал. не коментирам как са изпълнени въпросните поръчки, за това си има контролиращи органи, ако изобщо работят...
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маллеееее ! То суджукгей , то кумгей , абе кво става у тва управление ?
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно такава е практиката на управляващата коалиция, защо да се правят конкурси и да се назначават специалисти, когато имаме калинки. Всички гробЪджии да си боядисат главите в червено и да си наслагат черни точки. Калиники със калинки таквиз и вместо суджук да им дадат люцерна, калинките обичат люцерна.
1
0
 
39
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Очевидно според патриотите проблем няма, понеже и те са се наредили на опашката за суджук.