Цветанов се засегна, Нинова пак спекулирала

Не бойкотирал КСНС, имал важен ангажимент в чужбина
23
Цветанов се засегна, Нинова пак спекулирала
Цветан Цветанов на влизане за заседанието ан КСНС. Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Заради провала поради липсата на кворум на заседанието на КНСС, свикано от президента Румен Радев, червената шефка обвини управлащите в бойкот, а шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов се засегна.

Той определи като изключително некоректен и спекулативен коментарът на Нинова.

Още по темата

"Държа да подчертая, че напуснах заседанието поради отдавна планиран служебен ангажимент в чужбина. Като председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание участвам в заседание на Съвместната група за парламентарен контрол на дейността на Агенцията на Европейския съюз за сътрудничество в областта на правоприлагането (Европол) днес и утре в Брюксел", написа Цветанов в социалната мрежа Facebook.

Той допълва, че участва във форума заедно с съпартиеца си Димитър Лазаров, Филип Попов от БСП и лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

"Като председател на ПГ на „БСП за България" г-жа Нинова добре знае това, защото съгласувах с нея като председател на най-голямата опозиционна група в парламента състава на българската делегация. И не на последно място: участието на българските представители във форума беше потвърдено много преди насрочването на датата за КСНС", пояснява още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С това си поведение и говорене (п)Резидентът скоро няма да заслужи уважението на хората, с които ще не ще трябва да си партнира ако иска да свърши нещата, които иска.Не става само с желание, трябва и акъл! ... но акъл в червена кратуна не вирее, пък даже и да е Държавната кратуна.
18
4
 
11
 
! Отговори
ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИН преди 6 години
Гербажииска пасмина,суджуци и крадци махайте се най после унищожихте страната ни!Рогоносецът Цветанов първи ще го отнесе,милиони евро държавата плати заради тоя *** И пак нагъл. Стига вече мутри,ченгета и доносници да ни управляват-НАРОДЕ ОПОМНИ СЕ!
17
14
 
5
 
! Отговори
Курнелия лъже преди 6 години
Другарко Нинова няма да ви простим , че ни излъгахте за срещата си с ген. Решетников за съгласуване избора на Р.Радев за президент.
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малиии, Цецо Цървула се засегнал????? А колко хора натика по арестите при неговите "операции", след което осъдиха България в Страсбург и страната ни плати стотици хиляди евро. Те не са се засегнали, а този кривоглав Тъпчо бил засегнат. Рано или късно ще е в затвора!
15
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов + Нинова = ВНЛ
14
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Държавната кратуна не се е съобразявал с никого, когато е определял датата за КСНС. Министрите имат ангажименти за месеци напред и няма да ги променят за да задоволят прищевките на егото на (п)Резидента.
13
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РАЗЛИКА МЕЖДУ ЦВЕТАНОВ И НИНОВА НЯМА. ДОРИ В ГАЩИТЕ.
12
11
 
24
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 6 години
Отсъствието на ГЕЙБерастката пасмина и на *** ПАТРИДИОТИ СЕ ОБЯСНЯВА С ФАКТА, ЧЕ ТЕ всячески се опитват да саботират приемането на ДЕЙСТВАЩ и ЕФЕКТИВЕН антикорупционен закон!!!! Затова правят всичко възможно нещата да си вървят по старому и само да заблуждават народа колко всеотдайно се борят с корупцията /чието олицетворение са точно шайката на СУДЖУЦИТЕ/.
11
9
 
8
 
! Отговори
Аз преди 6 години
До Анонимен Не си "близко до процедурите". нА ВСЕКИ УЧАСТНИК СЕ ВРЪЧВА ПИСМЕНА ПОКАНА ОТ пРЕЗИДЕНТСТВОТО В ЕДНОМЕСЕЧЕН СРОК ОТ НАСРОЧЕНАТА ДАТА. тОВА Е СПАЗЕНО.
10
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ясно е, че герб не искат да се борят с корупцията по обясними причини... суджук *** и мисирките около него се чудят коя калинка къде да набутат, за да гепат. Позор е тази партийка за България!
9
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цецко мамин, много чувствителен станал нещо напоследък. Всекакви мръсотии наговори за Президента, но като стане дума за гробарите копче да не им кажеш, че ще дигнат кръвно.
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнализТи наясно ли си, че подобни съвещания се обявяват с месец предварително и всички участници потвърждават участието си, за да се гарантира кворума? Явно си далече от процедурите, но поне не цапай форума!
7
9
 
31
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Дори подозирам кой ви праща тук да пишете тази провокация... Тиквата, нали!
6
16
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До и азИ кого си мислите, че ще изберете, когато станем президентска република!????
5
11
 
34
 
! Отговори
и аз преди 6 години
След този скандален случай чувам все повече хора да искат президентска република.
4
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да не обижда Цв. Цв., защото и следващият път може до отсъства по уважителни причини !
3
5
 
20
 
! Отговори
пак преди 6 години
До АнализЛъжа.
2
10
 
43
 
! Отговори
321 преди 6 години
България не е ли по важна от разходките до чужбина,поредното падение на ГЕРБ...
1
41
 
16
 
! Отговори
Анализ преди 6 години
Фактите сочат към извода, че президентът Радев умишлено е избрал дата и час за Консултативния съвет, в която повечето от участниците са били ангажирани. При това тази ангажираност се е знаела отдавна. Излиза, че това е нов нескопосан опит на президента Радев да клати държавата, за щастие отново недобре измислен и затова неуспешен!