Костов с предупреждение: ЕС е заплашен от ефекта на доминото!

Има разграничаване на ядро и периферия, смята бившият премиер
15 окт 2017 11:51, Красимир Ангелов
236
Костов с предупреждение: ЕС е заплашен от ефекта на доминото!
Снимка: Булфото

След Brexit и референдума в Каталуния има риск за ЕС от ефекта на доминото, предупреди бившият премиер Иван Кастов.

По думите му шансовете за разпадане на ЕС са 50%.

"Това е много сериозен процент. Става много осезаемо разграничението на страните на такива от ядрото и периферията, в която безспорно сме ние, и то в крайния ъгъл на периферията", подчерта Костов.

Бившият премиер коментира и войната между институциите, която ескалира в последните дни.

"Не знаем какво точно става зад кадър в този конфликт между институциите, виждаме само външната страна. Съдим за позициите им от медийните изяви на Борисов и Радев", посочи той пред Нова тв.

По думите на Костов ако този конфликт не бъде преодолян преди председателството ни на ЕС, ще "докажем тезата на Кремъл, че България не е за Европейския съюз, а е част от руския свят".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още по темата: ЕСBrexitИван Кастов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Костов, мястото ни е с Русия в Евразийския съюз, в ЕС само мизиерия видяхме. ЕС е измислен съюз който скоро ще се разпадне, а що се отнася до Европа - България винаги е била в Европа, много преди днешните ментори в ЕС да са имали изобщо държави в Европа.
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деликатно намеква, че ще се осерем на Председателството ни, като вижда какви кадри ще го водят
10
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ооо, масовия приватизатор, който унищожи селското стопанство и промишлеността в България за да остави българите без препитание и да ги направи слуга на Запада.Как не го е срам този човек да се появява въобще.Скоро очаквам ГЕРБ да го поканят за депутат да заеме мястото на другия професионален плю-вал-ник Антон Тодоров, който се издъни.
9
22
 
5
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
ЕС е стабилен, ЕС е най-прекрасното място за живот и най-доброто което се е случвало на България през 1300 годишната и история, а Костов е путински хибрид платен от руското посолство да разрпостранява хибридна дезинформация и да дестабилизира ЕС.
8
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не беше Путин да трепе брадатите терористи в Сирия, вече щяхте да носите фесове.Неблагодарници такива.Само Русия громи терористите, а ЕС ги въоържава.Меркел напълни ЕС с терористи, не Путин. Запомнете го.
7
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да го сложат някъде на ръководен пост в ЕС и тогава шансовете за разпадане ще са не 50 а 100%!Както от него започна разпадането на България!СееДееСее..СеееДеееСеее....Кой не скача е червен..Масова приватизация..Реституция..Още кънти в ушите мш Гаргамел с неговото грачещо "р"
6
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом Суджуците стигнаха и до активирането на този политически труп да плюва Путин и Русия, положението е сериозно.
5
2
 
11
 
! Отговори
petar преди 6 години
Tozi ismislen evrosayuz da se razpada, bez tova nyama nikakva polza za Bg. Po dobre s Rusia i Kitai, otkolkoto s evropederastite i islyamistite.vkaraha ni nezakonno v es i nato bez dopitvane do naroda. Bez es i nashite kolonialni upravnici mozhehme da sme Shveicaria na balkanite. SSSR pone ni izkupuvashe produkcijata a sega ni zabranyat vsichko.
4
3
 
43
 
! Отговори
БОКО ПРЕСОЛИМАНДЖАТА преди 6 години
КОЙ СЕ ОПИТВА ДА РЕАНИМИРА ТОЗИ РАЗЛОЖЕН И ЗЛОВОНЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. ВМЕСТО ДА ТЪРКА НАРОВЕТЕ ЗА РАЗБОЙНИЧЕСКАТА, МЕКО КАЗАНО ПРИВАТИЗАЦИЯ, БОРИСОВ ГО ПРОБУТВА ДА МУ ПРАВИ РЕКЛАМА. С ТОВА СТАВАТ ОЩЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛНИ. И СЛАВА БОГУ, ЧЕ ТОЧНО НАЙ-ОМРАЗНИЯ ПОЛИТИК НА ПРЕХОДА, СМУЧЕ ШЛАНГА НА БОКО.
3
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мавъра е изпълзял да затвърди тезата че България никога няма да е в лоното на Европа въпреки продажната политика на бившите СДС.
2
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БГ без Русия е никой ,зеро, дори 2 нули руснаците са наши братя, а тоя драгалевски мъ.нгал трябва да е в затвора.
1
21
 
10
 
! Отговори
:):) преди 6 години
не го харесвах тоз, но в случая е прав да го каже в очите на червените и оранжевите ***.