Има заподозрян за взривения банкомат. Кой от трите – не е ясно!

Правят нови огледи, търсят пропуски
27 окт 2017 16:12, Мария Захариева
6
Има заподозрян за взривения банкомат. Кой от трите – не е ясно!
Снимка: Bulphoto

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев заяви, че вече има заподозрян за един от трите взломени банкомата тази нощ в страната.

През миналата нощ два банкомата бяха разбити в София и един - в с. Баня, близо до Казанлък. Радев обаче не уточни за кой от случаите полицията вече има заподозряно лице. Той допълни, че подобна тенденция за разбиване на банкомати е имало и в други държави преди години, но уточни, че престъпниците у нас не се справяли достатъчно добре с обирите на устройствата.

Още по темата
От началото на годината вече има 5 такива случая, но те не са свързани, посочи още Радев. Тази нощ в Банкя е използван газ, който е причинил силен взрив.

За да се установи дали има пропуски, отново ще бъде направен преглед на предписанията, които са дадени на банките.

Вътрешният министър заяви, че не е притеснен от заявката на полицейските синдикати да протестират след 1 януари, когато страната ни поема европредседателството и определи това като неудобство. Право на синдикатите е да протестират, заяви Радев и припомни, че докато е бил в МО е имал лесен диалог с двата синдиката там. Странно според вътрешния министър е, че в МВР има седем синдиката. Той очаквал разговорите с тях да протичат по друг начин.

Ако държавите от Западните Балкани станат част от ЕС, то борбата с незаконната миграция ще е по-лесна, каза Радев след среща с естонския си колега и ресорния еврокомисар.

(БТА)


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все има заподозряни и накрая няма нищо. Кво стана с отвличането там "Наглите"вече серия 2,3 ле 4 нали и там имаше заподозрен, шум нема пушек нема и всичко тихо - МВР работи ли още или е пак на стачка.
5
0
 
6
 
! Отговори
Руснака преди 1 година
А защо за взрива в КТБ няма заоподозрени? Питам аз и отговор не чакам!
4
0
 
1
 
! Отговори
Евгения Банева преди 1 година
До Николай Банев

...И АЗ НЕ СЪМ, СЛАДУРЧЕ!
3
1
 
1
 
! Отговори
Николай Банев преди 1 година
НЕ СЪМ А-А-А-АЗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 1 година
кой веско един смотан кичарест кучетата са му любими държи ги в склада на заведението
1
1
 
2
 
! Отговори
Бойко Б преди 1 година
Веско дето живее в Лагера в СФ ..дълги год беше в Чикаго и там също стана известен,, има барче...проверете го..той има връзка