Борисов спасител! Вади заклещени жени от катастрофирала кола

Премиерът и лекар от Правителствена болница им оказали първа помощ
Обновена: 4 ное 2017 07:42 | 4 ное 2017 07:30, Камелия Цветанова
288
Борисов спасител! Вади заклещени жени от катастрофирала кола
Снимка: БТА, архив

Премиерът Бойко Борисив се притече на помощ на пострадали в тежка катастрофа, станала малко след 20 часа на Околовръстния път на Ямбол снощи.

В катастрофата са пострадали млад мъж и две млади жени, пише "Труд".

Шофьорът успял да излезе, но пътувашите с него млади жени останали заклещени.

Минута след катастрофата оттам минава правителственият кортеж.

Охранителите от НСО повикали полиция и линейка, а до пристигането на спешните медици премиерът Борисов и придружаващият го лекар от болница "Лозенец" извадили жените и им оказали първа помощ.

Минути по-късно пострадалите са откарани в болницата в Ямбол, а министерският кортеж продължил пътуването си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
5
 
! Отговори
а защо преди 6 години
не се съберат военни разбиращи от работата си и наистина да обсъдят как по-добре да се защитим....дали да купим скъпи самолети или например една добра симтема от ракети,радари....колко струва една ракета която може да свали един самолет...съгурно 100 пъти по-малко !! ние имаме проблем с турците и като авиация не можем да им насмогнем но с ракети стигащи до европейската им част и такива земя въздух ще се позамислят. а армията да е като в швейцария....иначе с професионалната е загуба на пари
37
2
 
8
 
! Отговори
Курти преди 6 години
Кога успя без руска помощ!? Нали беше в Космоса този!? Проституцията трябва спешно да се узакони.
36
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов вече стигна 130 кг. , за Коледа ще наддаде до 150.С тези сланини и високо кръвно, явно е че навсякъде трябва да води със себе си лекар.Дали е за сметка на парите на данъкоплатците не е ясно, но е ясно, че не му плаща той.А когато стана за първи път премиер ни каза многократно, че ще си плаща кафето, което му сервират в Мин.съвет.
35
4
 
11
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Селяни прости тихо, защото МВР и Главния Прокурор барабар с медиите са се е заели с Ало измамниците, след като гледаха безпомощно без да противодействат години наред всеки ден , как родителите ни стават ограбвани!!!Тихо селяни прости, има акция на МВР и прокуратурата!!!Агент Джери Мърсън!ЦРУ!!!
34
23
 
11
 
! Отговори
Kiruk преди 6 години
Какво хейтите бре. Човека е оказал първа помощ. Какъв ви е проблема. И аз да бях и аз щях да помогна, докато вие *** ще си седи те зад клавиатурата и ще си хейтите, ай много си здраве!
33
5
 
30
 
! Отговори
БОКОЛИЦЕМЕР НЕЩАСТЕН преди 6 години
БОРИСОВ И ДОСАДНИЯ *** ПР,КОЙТО МУ ПРАВЯТ ОТДАВНА СТИГНА ДЪНОТО НА НИЗОСТТА И БЕЗСРАМИЕТО, И КОПАЕ ОЩЕ ПО-НАДЪЛБОКО. СЕГА ПРЕДСТАВЯТ СВРЪХЧОВЕКА ОТ БАНКЯ КАТО ДОБЪР И СЪСТРАДАТЕЛЕН.ТАКЪВ ЛИ Е? МОТОТО НА УПРАВЛЕНИЕТО МУ Е:"БЕДНИТЕ ДА ГО ДУ ХАТ". И ДА СЕ ПРАВИ НА ДОБЪР Е НЕЛЕПО,ЖАЛКО И ЦИНИЧНО. ТОЗИ БЕЗСРАМНИК,КОЙТО СЕ "КЪПЕ В НАРОДНАТА ЛЮБОВ" СЕ ПАЗИ ОТ МАТ'РЯЛА С КОХОРТА ГОРИЛИ, ОБГРАДЕН С ЛЕКАРСКИ ЕКИПИ... В ИМЕТО НА ТЪПИЯ ПР Е СПАСИТЕЛ,А ИМАШЕ ВРЕМЕ, В КОЕТО ГАВАЗИТЕ МУ ИЗБУТВАХА В КАНАВКИТЕ
32
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да бяха проверили младият ямболски ром-шофьор дали е имал книжка, поне нещо полезно да свършат за държавата!
31
6
 
22
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Добро утро селяни прости!Добро утро и на вас умни и образовани гербери- братя, сестри и братчеди,вуйчовци и чичовци, лели и баджанаци,зетьове и свекърви,тъстове и балдъзи,кумове и сватанаци , които работят в общинската и държавна администрация!!!Агент Кели Маршал!ЦРУ!!!
30
0
 
11
 
! Отговори
Зуй Паша преди 6 години
Въй, въй, въй... резил!
29
2
 
21
 
! Отговори
До 31 преди 6 години
Разбира се! ТО може всичко и за НЕГО няма невъзможди неща.
28
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"сигур мъкне и акушерка, теляк, иконом и масажист"Бе за теляка, иконома и масажиста мога да разбера, ама акушерката защо? Мислиш ли че ТО може да забременее от теляка или от масажиста?
27
6
 
29
 
! Отговори
едно е единдственно! преди 6 години
Тиквата: Спасителят в дъждапърво заклещват после одклещват
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"няма ненаказано добро.каквото и да направи, все ще ви е черен"Може да направи нещо много просто, за да ми се издигне поне малко в очите - ДА ИЗКАРА ЕДИН МАНДАТ ДОКРАЙ!А не като някаква кифла да си подава оставката когато му скимне и да харчим едни пари за поредните избори.
25
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все е там, където не му е мястото!
24
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кортежа Му е от 3 до 5 бронирани мерцедеси, има и джип тойота обикновено. Само преторианците от НСА са 5-6, за лекари, секретарки , масажистка не знам.
23
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Още помниНе знам на какво са ги учили в пожарникарското, ама когато преди 5-6 години горя Витоша, цели две седмици не можаха да я загасят. Живеех в Младост и цирка го гледах на живо - тъкмо загасят пламъците, изнесат се, и след 2 часа пак запуши.Добре, че накрая заваля дъжд и им свърши работата.
22
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом влачи лекар със себе си, сигур мъкне и акушерка, теляк, иконом и масажист на крака. За какво ли още плащаме?
21
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости, ако някой някого е вадил, това са били лекарят от ПРавителствена и хората от охраната! Нашият не може нито да се сгъне, нито да се наведе!
20
1
 
28
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Тц..тц...тц... до къде стигнахте...!
19
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСтрах го е май да не вдигне кръвното.