След Brexit и страховете Европа станала по-единна от всякога

Но нека иправителствата да чуват опасенията на хората
9
След Brexit и страховете Европа станала по-единна от всякога
Снимка: Булфото, архив

В момента, след Brexit, Европа е по-единна от всякога, защото всеки е наясно, че това се случва и трябва да се интересуваме от опасенията на хората. Това каза в интервю за Николай Кръстев, излъчено в "Светът е бизнес“ на
Bloomberg TV Bulgaria президентът на Конфедерация Швейцария Дорис Лойтхард.

"В различните страни виждаме националистически партии, така че за правителствата е по-добре да се гледа позитивно на този въпрос и да има прозрачност, както и да се вслушват в хората и техните опасения“, посочи още тя.

Фокусът на разговора бе насочен и към предстоящото българско европредседателство и възможностите, произтичащи от него.

"Мисля, че е добра идея от страна на българското правителство да организира конференция на тема Западните Балкани, защото от доста време виждаме напрежение между страните от региона, някои от които са разочаровани от процеса на разширяване. Това е добра възможност да бъде разяснено какво е възможно и какво не през следващата година. Швейцария има сериозно присъствие в Западните Балкани, имаме огромна общност в Швейцария, ние сме част от КФОР. Те са наш добър партньор и може би те виждат перспективи за продължаването на процеса по интеграция, но те трябва да се научат и да реформират с по-различно темпо, отколкото в миналото“, каза швейцарският президент.
 


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Джъстиса преди 1 година
И как стана единна. Като го каже някой по телевизора и хоооп Европа била единна.
хаххахахаа
5
0
 
1
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
" ПРЕДАТЕЛИТЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИМ ВЪВ ВСЯКА ТОЧКА НА СВЕТА, ВЛЯЗОХМЕ, ВЛИЗАМЕ, И ЩЕ ВЛЕЗЕМ ВЪВ ПЕЩЕРИТЕ ИМ, И ЩЕ ГИ НАПРАВИМ НА ПУХ И ПРАХ "
Р.Т.ЕРДОГАН
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ЗАЩО ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР НА ГЕРМАНИЯ ГАБРИЕЛ, ДНЕС Е ОТИШЪЛ ВЪВ ТУРЦИЯ ВЪВ АНТАЛИЯ ???? ЗАЩОТО В ГЕРМАНИЯ НА ВСЯКЪДЕ СА МУ МОНТИРАЛИ БРЪМБАРИ - И НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ СПОКОЙНО :)))))))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
4
1
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
НА БЪЛГАРО-турската ГРАНИЦА ПРЕБИВАТ САМО БГ ТУРЦИ -ЗАЩО ЛИ????? ХАХАХАААААААА :)))))))
3
0
 
2
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
ХАХАХАААААА -САМО ТОЯ "сайт " ТИ ОСТАНА ХАХАХАААААААА
2
3
 
4
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 1 година
ГЕРМАНСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ГАБРИЕЛ ОТИШЪЛ ДНЕС В АНТАЛЯ ДА КЛЯКА НА ЕРДОГАН, НО ЕРДОГАН НЕ ГО ПРИЕЛ , СРЕШНАЛ СЕ С ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР ЧАВУШОГЛУ,
СКАРА ЛИ СЕ И САМО ЮМРУЦИ НЕ СА СИ РАЗДАВАЛИ, НО ДО ДОВЕЧЕРА И ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ, ГАБРИЕЛ ДА СЕ ВЪРНЕ В ГЕРМАНИЯ СЪС ЛИЛАВИ ОЧИ :)))
ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААА
ЕДИННА ЕВРОПА ????????
ЕДНИ ГЕРМАНЦИ ЩЯЛИ ДА КОМАНДВАТ, А 28 ДЪРЖАВИ ЩЯЛИ ДА СЛУШАТ,
РОЗОВИТЕ СЪНИЩА НА ФЮРЕРА , ТОВА НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ :))))
ХА-ХА-ХААААААААААА
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президент на конфедерация,която е извън ЕС и по никакъв начин не иска да влиза в него,коментира Брексит и единството и страховете на същия този съюз!!Статия за повдигане на ***,като във едни не толкова далечни времена,които отхвърлихме,а се оказа,че попаднахме на същите,ако не и по-лоши!!Титаник потъва,оркестърът му свири регтайм!!Нещо такова се получава сега на практика и в действителност!!