Депутат: 80% от българите са дебилни, не могат да се подписват!

Иво Христов по повод заявеното от Москва за спасяването на българските евреи
Обновена: 8 ное 2017 07:01 | 8 ное 2017 07:00, Елка Василева
298

"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна".

Още по темата

Думите на Христов са по повод заявеното миналата седмица от говорителя на руското външно министерство Мария Захариева за спасяването на българските евреи, че това е станало благодарение на Съветската армия.

Във видео от събитие в Раднево през уикенда Христов обяснява, че акцентът в изявлението на Захарова е посегателството срещу паметниците на Съветската армия у нас.

"Казва, че ако не беше съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани". "Някой съмнява ли се, че щеше да стане така… Или тук ще кажем "Йок!", "Не", на Гьоринг и на Хитлер?", пита Христов.

Записът вече е свален от профила на Иво Христов, но остава в Youtube. (Цитираните думи на Христов са към 15-ата минута).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
1
 
1
 
! Отговори
коко преди 4 години
До Щирлиц Благодари на краварите от ФАЩ, 262! Благодарение на тях ние вече 30 години сме под тяхно колониално робство!...
253
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 4 години
До фифи Прав си 264! В нормалните държави вече 20% от населението работи дистанционно! Но ние тук се движим с два века назад...
252
2
 
1
 
! Отговори
фифи преди 5 години
До Повече саВече и не е нужно да емигрират. Могат да работят и дистанционно по интернет. Ако имат акъл за това, разбира се...
251
7
 
5
 
! Отговори
крадешкооо преди 6 години
Андрешко, а твоите червени другари колко пъти фалираха държавата...да не говорим за предишните 45 години грабене,безбожие и безправие над хората !!!***
250
3
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
"80% от населението са дебилни и не могат вече да се подписват", заяви депутатът от БСП за България професор Иво Христов, който коментира още: "Когато имаш един оскотял, необразован и примирен народ, манипулацията става много лесна"Да благодарим на всички другари,които ни доведоха до това положение,сини,червени,обратни,обърнати,...
249
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** са 100% в парламента като изключа и Иво Христов че се осмели да го каже, поклон пред Иво Христов един от малкото истински родолюбци които останаха в България
248
3
 
11
 
! Отговори
Повече са преди 6 години
*** според мен са 85%, други 10% са осъзнати, но са на възраст вече и няма за кога или при кого да емигрират. И оставаме едни 5% ентусиясти дето се опитваме да виреем в българия нормално. Понеже аз не съм депутат за това мое твърдение няма да ме линчуват *** и псевдожурналистите...
247
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОФЕСОРЕ НЕ СИ ПРАВ С ПРОЦЕНТИТЕ.В БЪЛГАРИЯ ЕДИНСТВЕНО ГЕРБЕРАСТИТЕ СА *** И ВСИЧКО ТАМ КАКВОТО СИ КАЗАЛ.НО ТЕ НЕ СА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.
246
8
 
8
 
! Отговори
путеноид в атака преди 6 години
Руския професор припява на Путин( 2014г Путин: Българите са народ, достоен за презрение.). Готов е да замине в любимата си Родина РоССия , но го задържат заплатата платена от *** в ПУ и Парламента...Иначе е завършен "Милошевич" и ако имаше власт навярно би се разправил с тези 80% българи.
245
6
 
17
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
В България останаха само деби.ли и лош мат.реал,ако не са такива може ли три пъти да гласуват за един *** пожарникар,който да ги управлява...Простият народ си избира *** ръководител да ги управлява,т.е. от неговата черга,а после реват,че в България се живее лошо и няма пари,е как да има като ви ги крадат.
244
12
 
12
 
! Отговори
Оставка ! преди 6 години
Защитава матушката си, както и цялата им шайка подвизаваща се под името бесепе. Има ли изненадани?Изненадата е , че все още този субект е в Българския Парламент... яко гнусно е !
243
6
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Истината боли. Факт !
242
8
 
23
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Проф.Иво Христов е напълно прав!В България останаха да живеят само ***,и пенсионери!!!
241
2
 
9
 
! Отговори
Мей Ли преди 6 години
Чета постовете и си спомних за една сценка на Мирча Кришан и Сорина Дан за краставицата! На всеки въпрос отговора се докарваше до 98% вода! Та, да си дойдем на думата! Кой гласува да се избират т.н. политици, който да разрушат всичко, което е постигнато от миналите поколения с кръв, под и сълзи! Не ли ***? Кой храни биологическия материал, наречен роми, които не добиват цивилизационни качества, за да могат да си изкарват хляба с труд? Кой допуска образованието да се приема, като пожелание?
240
5
 
24
 
! Отговори
Aбсолютно прав преди 6 години
Абсолютно прав си е човека, продължете да слушате внимателно и след 15тата минута! Това си е цялата истина, колкото и грозна да е тя и колкото и да не ни се иска да я приемем. Положението е плачевно и този човек не го е страх да го каже.
239
0
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 6 години
....profesora e bil snizhoditelen protsentite sa poveche !!!...ia se ogledaite i vijte koi sa ni lideri ....mutri,prestapnitesi -"biznesmeni " ,podasdimi krieshti se zad deputatski imunitet ?!?...vse si mislis ,che profesori i hora na naukata i obrazovanieto triabva da ni vodiat ..za da imame progres .....a to e tochno obratnoto ...nas ni vodiat kam totalen regres i nie sme dovolni ...da Juncer tseluval nashata tikva ?!?!???
238
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво Христов роден в СССР - открит руски агент !
237
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
На калпави вождове индианците им криви. Преди доста години Хенри Форд не се е оплаквал, че работниците му не могат да сглобят един двигател. Просто е разделил работата на прости операции, извършвани на поточна линия. Такива примери много ... Като не можете, просто се махнете от политиката и не работете с хора!
236
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не виждам какво мрънкате, при положение че човека е казал истината?!?Аз отдавна разправям че българите са .... и ***, радвам се че се намери и депутат който да го каже! Ако не бяха такива, нямаше да търпят вече 28 години да са НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА!!!Повтарям за ДЕ-БИЛИТЕ - НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА!Доказан факт!
235
11
 
21
 
! Отговори
Пази боже... преди 6 години
Високомерни и нагли. Такива са депутатите от БСП.