Брюксел честити на Борисов: Блестящ Григор Димитров!

Белгийският премиер поднесе поздравите си на българския
24 ное 2017 20:53,
30
Брюксел честити на Борисов: Блестящ Григор Димитров!
Снимка: Facebook

Премиерът на Белгия Шапр Мишел поздрави българския министър-председател Бойко Борисов за победата на Григор Димитров в турнира на шампионите в неделя.

Това съобщи самият Борисов в профила си във Facebook. Той е в Брюксел за петата Среща на високо равнище по Източното партньорство на Европейския съюз.

Още по темата

"Белгийският премиер Шарл Мишел дойде в офиса на България в сградата на Европейския съвет, за да поднесе поздравите си за блестящата игра и борбеността на Григор Димитров на турнира на шампионите в Лондон миналата седмица", написа Борисов.

Димитров завоюва голямата си победа след оспорван сблъсък с белгийския тенисист Давид Гофен.

"И двамата сме на мнение, че спортисти като Grigor Dimitrov и David Goffin са отличен пример за младите да се занимават със спорт и да вярват, че и най-големите цели, които си поставят, са постижими", написа още Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
18
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво! Сега е време да се яде от Суджука, в чест на Гришовата титла! Генерала си е генерал - яде само подбрани мезета, не кво да е! Браво!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Boiko kazi za ofshorkite predi da izleze imeto ti v germanskite medii, golqma iznenada shte ima za Koleda
6
6
 
6
 
! Отговори
22 преди 6 години
Гришо извънбрачен ...???
5
17
 
7
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Генерала си е генерал, не е пешка80090
4
22
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на българския лидер генерал Борисов, който чрез мъдрата си и отговорна политика успя да върне България в полагащата и се позиция на страна - лидер в областта на тениса!Браво!
3
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този *** яхва всяка възможност да събира точки на чужд гръб, а гафовете му да ги замазват други! "Ако печели някой - печеля аз, ако загувя - губи цял народ"!
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата освен за футбол, тенис и магистрали не може да говори. Сега очакваме да се пусне на предстоящия АТР турнир в София и да премери сили с Гришо
1
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е играл *** случайно, че да приема поздрави? И с всичко изходено във нета от пиарите му ли трябва на ни занимавате?