Подкрепа от ЕНП: Социализмът не работи, ГЕРБ може да успее!

Зам.-председателят на ЕНП с надежда за европредседателството
26 ное 2017 13:00,
52
Подкрепа от ЕНП: Социализмът не работи, ГЕРБ може да успее!
Снимка: архив Bulphoto

Социализмът в България не работи - може да успее провежданата от ГЕРБ политика в интерес на хората. Това каза заместник-председателят на ЕНП Дара Мърфи по време на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ, което се провежда днес.

"Като ви приветствам от името на ЕНП, от цялото наше европейско семейство, искам да кажа, че за мен е огромна чест и удоволствие да работя с вас, да се срещам с вас, да обсъждаме регионални, национални и европейски въпроси, с които всички ние се сблъскваме. Бих искал да използвам тази възможност да поздравя г-н Бойко Борисов от името на нашия председател Жозеф Дол като един от най-важните членове на нашата партия и като министър-председател на България и да го поздравя с изборния успех“, поясни Мърфи, съобщи "Фокус".

Той изрази надежда, че председателството на ЕС, което ще бъде поверено на България от януари до юли 2018 г., ще помогне на Евроа да се изправи пред предизвикателствата във всички отделни държави.

Зам.-председателят на ЕНП изрази радостта си, че председателството на ЕС ще бъде в ръцете на Бойко Борисов, който по думите му е човек, подкрепящ важните европейски ценности, като разбирателството, сътрудничеството и стремежът за съвместна работа.

„За съжаление сте свидетели в България за това, че социализмът не работи, че там, където той се проваля - може да успее политика, която се провежда от ГЕРБ с ясна работа с предизвикателствата в интерес на хората. Ние сме свидетели, как в България по време на управлението на ГЕРБ ситуацията се подобрява и в икономиката, и в банковия сектор и във външния сектор“, допълни Мърфи и отечете, че политиката на ГЕРБ е в съзвучие на ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
28
 
12
 
! Отговори
Минку преди 6 години
Слава на ГЕРБ.
24
8
 
25
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов каза на функционално неграмотния си, малоброен електорат, че не могат да боядисват посттоеното при Социализма.
23
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледаш и слушаш този конгрес и се питаш, нима сме през 80 те години на 20 век, нима е 8 конгрес на БКП? Май да. Тази партия не е само проекция на омразната БКП, тя е продължител на измамата, лъжата, демагогията, фалша, двойния стандарт, корупцията и безнадежността. Чудя се, тези които са в залата, колко от тях вярват в думите казани от водачите им? Има ли поне 5%. Скъпо ще платим, че сме ги търпяли толкова. Дано има нов главен прокурор, който ще се заеме с геноцида и разрухата! Стария е купен.
22
5
 
17
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Защото колкото по-голям охрана има, толкова по-голяма и по-важна е му*****а
21
5
 
27
 
! Отговори
Стоянов преди 6 години
Според мен социализмът работеше. Защо ако не е работил бяхме станали 9 000 000. Имаше толкова много заводи и предприятия, че имаше работа за всички. Имаше земеделие и животновъдство, но всичко се сатри заради пазарната икономика. Защо Германия, Франция, Австрия, Белгия не ликвидират всичката си държавна собственост и икономика?
20
3
 
21
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Вече е крайно време Борисов да спре да се шляе и да бълва простотии, а да започне да бачка нещо смислено, защото тука никой не получава заплата без прави нищо.ПП ГЕРП опровергават ЕНП и доказват, че Социализмът работи.
19
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 17А от катастрофата, пред която сме сега, кой ще ни спаси?
18
2
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
до неразбралитеСлед като Горбачов ни ритна, нашите продажници и предатели се разбраха със Запада, те да свалят бай Тошо, а новите ни господари да не им търсят сметка за кражбите, продължаващи досега.
17
3
 
20
 
! Отговори
Въпрос преди 6 години
Защо *** влезе сж такава огромна охрана, от какво се страхува? Нали е уж толкова обичан от целокупния български народ? Защо не смее да походи между хората без гавази? Шубето е голем страх! Едно да е направил поне за хората, едно за което да го поздравим? Няма такова. Краде ежеминутно и изнася. Идва краят му. Делото КТБ се гледа по закона Магнитски. През Януари ще излезе решението, Тръмп ще вземе отношение през Март. И къде ще се крие Монокнижника? А Цецо Цървула? Кметовете - крадци?
16
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е геноцид спрямо българския народ. пенсиите са по 150 лева от 10 години, ама гербаджиите работят по 150 европроекта. не ви ли е срам, вас майка не ви ли е раждала, само вашите баби не умряха от глад. ще излезем на улицата и ще ви пометем, защото България няма да умре заради вас. Догодина по това време всички гербери, децата им и червата им ще са в затвора или избягали в чужбина и там вкарани в затвора. Молим се всеки ден Бойко да умре от инфаркт
15
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка една политика на ГЕРБ е в интерес на хората, най- малкото защото Борисов спаси България от катастрофата, която предизвика Орешарски.
14
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите на сега газ пикаят!
13
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слава на ГЕРБ!!!!
12
22
 
2
 
! Отговори
Коки преди 6 години
Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Shte vlezem v domovete im i shte si vzemem otkradnatoto, kogato izlezem na ulicata.
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя политика на ГЕРБ е в интерес на хората?Не се заяждам, само питам. Защото политика на ГЕРБ в мой интерес или в интерес на близките ми не виждам.
9
24
 
3
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Бойко е велик политик и държавник.
8
28
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
ГЕРБ няма алтернатива...
7
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ви го набужура в гербера та дано цъфне и се пръсне .
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради такива отреппки 2 мил. българи напуснаха Родината!