БСП ще търси мениджър, хидроинженер, IT кадър за София

Очертахме профила на нашия кандидат-кмет, съобщи Паргов
Обновена: 30 дек 2017 20:45 | 30 дек 2017 20:33, Анисия Иванова
102
БСП ще търси мениджър, хидроинженер, IT кадър за София
Архив: Булфото

Очертахме профила на кандидата за кмет на София, разкри Калоян Паргов, председател на Градския съвет на БСП – София и член на Изпълнителното бюро на партията.

В интервю пред "Фокус" той поясни, че "в момента провеждаме проучване по отношение на фигурата на бъдещ кандидат за кмет. Няма да бързаме да го обявяваме публично, но ще работим активно".

"Очертахме един профил на успешен мениджър, който има опит и е доказан в сферата на градоустройството или строителен или хидроинженер. Такъв е бил Иван Иванов, един от най-успешните кметове на София. На него дължим ВиК системата и водопроводите, които са повече от 60-70 години. Също така може да е човек, зает в IT-сектора, защото София има нужда от дигитализация, а самата Йорданка Фандъкова обяви това за приоритет тази година. Това ще улесни управлението на града и достъпа до комуникация на всички граждани“, коментира Паргов.

Той обясни, че още след парламентарните избори през 2017 г. БСП – София е започнала подготовката за местния вот през 2019 година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доганя ли бе? Ха сега де?