Убиецът Росен – легионер от Чуждестранния легион?

Каракачанов се възмути от либерализма към престъпниците
6 яну 2018 11:46,
183
Убиецът Росен – легионер от Чуждестранния легион?
Снимка: архив "Булфото"

Росен Ангелов, който полицията издирва за шесторното убийство в Нови Искър, вероятно е бил в Чуждестранния легион. Има индикации за това, каза военният министър Красимир Каракачанов пред bTV и така потвърди информациите, че криещият се от закона 56-годишен мъж има изключително високо равнище на подготовка.

Каракачанов, макар и вицепремиер в кабинета, се възмути, че живеем в страна, в която всеки може да си купи оръжие и да се крие от властите. Той обаче намери виновника– твърде либералното отношение към закононарушителите.

"Когато един човек е съден за една камара престъпления (…) да го оставиш на свобода до произнасяне на присъдата?", възмути се националистът и заяви, че ако се въведе ограничение вероятно "т.нар либерални философия, които са готови по всяка тема да критикуват България, те веднага ще бъдат срещу това".

Още по темата

Вицето се скара и на медиите, за прекаленото отразявае на случая. "На кого помагаме с преките включвания от Искърското дефиле“, попита Каракачанов.

Той коментира и напрежението около Истанбулската конвенция. ВМРО бе сред партиите, които се обявиха срещу документа с мотива, че въвежда т.нар трети пол в това число и като тема в училище. Вицепремиерът Екатерина Захариева и правосъдният министър Цецка Цачева обясниха, че такова нещо няма и всъщност целта е по-добра закрила на тези, които са обект на агресия вътре в семейството.

"За съжаление, западното общество, към което принадлежим и ние, изкриви своята ценностна система. То прави опити да се откаже от своите национални, културни и религиозни ценности", констатира Каракачанов, който сравни съвременна Европа с Римската империя.

Според него в момента по-важно е да се помогне на 200-те хиляди "млади, грамотни семейства", които не могат да имат деца.

Каракачанов разкритикува и инициативата на няколко северозападни области да се отделят от България заради високата корупция.

"Една държава, която в началото на своята демократична ера си разстреля държавния глава като куче… Доколко Румъния е по-демократична и по-некорумпирана е въпрос на спор (…) Българската нация е готова по най-лесния начин да решава проблема – ние сме готови да отречем традиционни ценности в името на няколко изключения, той (инициаторът на подписката за отделяне) е готов 1/5 от България да бъде присъединена към друга държава, защото там нямало корупция", възмути се вицепремиерът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
1
 
1
 
! Отговори
бобошо преди 6 години
В Чуждестранния легион са събрани само убийци и мародери ли? Та той е под ръководството на най-демократичната страна - Франция и личности които се издирват за тежки престъпления не могат да постъпят в легиона! Живота предлага много невероятни и неочаквани развръзки на казусите . Именно за това са съдилищата. Там след представяне на всички доказателства се издава присъда.Този човек трябва да бъде съден и едва тогава осъден.Може да е бил в дома на убитите като приятел и да е оставил следи.
169
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е легионер извънземен удобен без съд обвинен .
168
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Объркан съм, не знам на кого да вярвам! Казват, че е служил в Чуждестранния легион. Други твърдят, че е бил в SEAL, трети - че е от МОСАД! Политкоректно беше да го изкарат човек на ОМОН или "Альфа"! Така де, за какво си дава парите Unkle Gyorgy?
167
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен държавния глава ,в Румъния отстреляха и агентите на Секуритате, така ,че са мноооого по-напред от скапаните българи.Които само се бият в гърдите ***,***.....
166
0
 
10
 
! Отговори
от банкерката преди 6 години
Евелин Банев Брендо е новият собственик на столичния хотел РилаЗа това, че България е офшорна зона на беззаконието в ЕС, примерите не са малко. Ето още един, от края на 2017 г. - докато две европейски държави (Италия и Румъния) издирват чрез Интерпол осъдения за наркотрафик Евелин Банев-Брендо, той безпроблемно разгръща инвестициите си в недвижими имоти в България, която от тази седмица председателства Съвета на ЕС
165
2
 
4
 
! Отговори
вярно ли е преди 6 години
картинката от написаното което съм чел посредните дни е следната в държавата на по 15ина километра от столицата й в предградията е пълно със крадци обирджии автокрадци изнасилвачи рецидивисти за издирване които спът по чужди къщи но никой не им обръща внимание а никой и през ум не му минава да знае кой е служил примерно във чуждестранния легион а отвреме навреме такива хора бачкат по строежи таксита карат и подобниа накуп целия каймак на мвр и армията не могът да открият един заподозрян
164
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
също така е бил и в манастира шаолин.
163
3
 
14
 
! Отговори
Каракачан Александро преди 6 години
Ние доносниците на бившата ДС сме безкрайно противни личности !
162
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Либерализма към престъпниците го възпитава властта и закона.
161
2
 
1
 
! Отговори
Росен килер? ади бе преди 6 години
у БеГето има само един Росен бе. казва се Rагатналиев, са кви ги мелите че и КуRналашников бил имал и сумати ора изпотаковал. Rоагатналиев има неколко имотеца под Китен надолу и у гръцко-там да га спец булгур командосите да га тражат и ако недава на Деска Вятърната да мели инфо за времената да го осолът с бертолетова по Дъ-то
160
13
 
0
 
! Отговори
върни се 6 клас преди 6 години
До Анонимен #162Разликата м/у "не знам" и "незнам" е като "не убивай" и "неубивай".от втория пример радистът написъл телеграмата със заповед "Не Убивай" и арестувания бил убитта заври си разбирането за грамара в аNалната христоматия по тромпетни благоухания-кенеFе
159
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НеаПише се "не знам", а не "незнам". Сериозен дефицит имаш в развитието.
158
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно? Знаеш или не знаеш?
157
2
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Знам
156
2
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Незнам
155
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неа, нали знаеш какви са кокошките, които не снасят яйца?
154
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НеаПровери в личната поща, може да са дошли. ;)
153
2
 
1
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
"западното общество, към което принадлежим и ние"...моля?...я пак...това някакъв вид шега ли е...ние принадлежим към югоизточното общество което е уникална смес от източни и ориенталски нрави но не и западна култура...
152
2
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Очаквам ги
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НеаМога! :)