Сидеров: Ще се покажем в Европа като надеждни партньори!

България е в крачка с европейските тенденции, твърди той
11 яну 2018 12:00,
46
Сидеров: Ще се покажем в Европа като надеждни партньори!
Снимка: БТА

След европредседателството патриотичните формации ще се докажат като надежден партньор и това е тенденцията в Европа. Това каза шефът на ПГ на "Обединените патриоти" Волен Сидеров в декларация в първия ден на новата парламентарна сесия, в който започва и еврошефството.

Той обобщи, че за първи път в България патриотичниите партии участват във властта и настоя, че такива са и нагласите в Европа. Сидеров даде пример с Австрия, където също патриотична формация участва в управлението.

"През 2000 г. Партията на свободата спечели много добър изборен резултат и Австрия бе подложена на изолация от Европа. Сега същата партия е във властта и нищо страшно не става. Това означава, че светът се е променил", обясни лидерът на "Атака".

Сидеров настоя, че България ще покаже, че управлението е стабилно и че внушенията за несигурност не са неверни.

"Председателството ще завърши с убежданието, че патриотичните формации в България са надеждни партньори. Европа вече няма да е същата и България е в крачка с европейските тенденции", каза националистът.

Волен Сидеров контрира и думите на червената шефка Корнелия Нинова, която цитира чужди медии, които описват България като "корумпирана, но удобна и послушна", и настоя да обръщаме по-малко внимание на поръчкови и интригантски материали.

"Пожелавам да се излекуваме от най-лошата българската болест - завистта, злобата и мазохизма. Това самооплюване никой не може да го направи, както самите си го правим - че сме най-лошите и най-корумпираните. Знаем, че всички издания в света изпълняват поръчки", настоя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров: Ще се покажем в Европа като надеждни партньори!че ти нали беше против европа бе, нали беше за pycия?
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди няколко години не напираше ли да излизаме от ЕС и НАТО ?А сега им целуваш ****.
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А само до преди две години приказваше за червенобузите европейски старчета ..